Μετά τις 15 Αυγούστου τα επιδόματα του ΟΓΑ

Μετά τις 15 Αυγούστου τα επιδόματα του ΟΓΑ

Αύγουστος 06, 2012 - 16:10
13 σχόλια

Ο ΟΓΑ ανακοινώνει ότι τα οικογενειακά επιδόματα του Δ’ διμήνου 2012, λόγω μη ολοκλήρωσης των αναγκαίων διαδικασιών, θα καταβληθούν μετά τις 15 Αυγούστου 2012.

Πρόκειται για:

- πολυτεκνικό επίδομα,
- επίδομα τρίτου παιδιού,
- πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες,
- εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη


13 Σχόλια

καθαρματα

Ας μας πούνε καλύτερα την αλήθεια, ότι πάνε να εξαφανίσουν όλα τα επιδόματα ΟΓΑ. Πιστεύω ότι το 2013 τα επιδόματα αυτά θα δίνονται σε πάρα πολύ λίγους!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

Δεν ρωτάνε εάν θέλουμε να πάρουμε και εμείς κάτι στα παιδιά μας τώρα που έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος και το πανηγύρι της Τεγέας είναι το όνειρο κάθε παιδιού στην Αρκαδία. Εγώ βασιζόμουν σ' αυτό το επίδομα για να τα πάω στο λούνα παρκ, να τους πάρω κάτι για τη νέα σχολική χρονιά που είναι προ των πυλών. ΑΔΙΚΟ!!!!

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΕΣ 6-8 2012,ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ,ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΑΤΡΙΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ,ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ?ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 12-6-2012,ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!ΟΙ ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΙΣ!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΧΟΥΜΕ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ?ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ειναι θλιβερο.και εγω το πριμενα πως και πως.αλλα και εγω θελω να μαθω γιατι το πηραν καποιοι απο το ταχυδρομο αλλα εμεις με λογαριασμο της εθνικης δεν το πηραμε???

Την Δευτερα πληρωσαν κανονικα οι ταχυδρομοι τα πολυτεκνα,το μεσημερι ηρθε εντολη απο τα κεντρικα των ΕΛΤΑ και απαγορευτικε οποιαδηποτε αλλη πληρωμη μετα την δευτερα στα πολυτεκνα. Αυτο οφειλετε στο οτι ο ΕΛΤΑ εβαλε δικα του λεφτα,χωρις να εχει παρει απο τον ΟΓΑ.

Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με την καταβολή αλλά θα ήθελα με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα να πω ότι όλα τα επιδόματα πρέπει να δίνονται με εισοδηματικά κριτήρια. Δεν γίνεται να έχει κάποιος/α εισόδημα 50.000 ευρώ και να παίρνει επίδομα ως τρίτεκνος/η ή πολύτεκνος/η. Αυτά τα επιδόματα είναι για να βοηθήσουν αυτούς που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και όχι για τους κατέχοντες. Δεν υπάρχει δυνατότητα για τέτοιες πολυτέλειες. Ποτέ δεν υπήρχε.

Δευτερα 13 Αυγουστου θα πληρωθουν τα πολυτεκνα κανονικα. Ελπιζω να βοηθησα.

καλημερα!ειμαι ανυπαντρη μητερα 5 παιδιων!!!ολοι λενε πως σημερα θα παρουμε τα πολυτεκνα και εγω δεν εχω ουτε καν ενα ευρω στην τραπεζα!σας παρακαλω πειτε μου τι συμβαινει???ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ

εγω δεν πηρα μια, τα χαρτια οκ ολα η γεννηση ητανε 31 μαιου 2011 και (αμεσως ειχα καταθεσει χαρτια) Μου ζητησαν και τα απαραιτητα δικαιολογητικα φετος, ολα οκ αλλα χρηματα δεν μπηκαν στο λογαριασμο, ειπανε τον Αυγουστο αλλα..

Δηλαδή ένας που έχει εισόδημα οικογενειακό 50 χιλιάδες ευρώ με τρία παιδιά φροντιστήρια σχολεία και να είναι υπάλληλος του Ι.Δ. που σημαίνει να πληρώνει τα πάντα μόνος του και να μην του καλύπτει το κράτος τίποτε ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ? ΕΛΕΟΣ...πια με αυτές τις βλακείες..

Φίλε/η μου έχεις απόλυτο δίκιο για τα εισοδηματικά κριτήρια... Στην Ελλάδα όμως που η φοροδιαφυγή κάνει πάρτυ δεν ισχύει αυτό! Δυο μισθωτοί του Δημοσίου δεν μπορούν να κρύψουν ούτε ένα ευρώ! Με τα εισοδηματικά κριτήρια μπορεί να αποκλειστούν από πολλές παροχές και επιδόματα! Μπορούν όμως να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς 3 και 4 παιδιά με 40.000 ή 50.000;;; Ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να κοροϊδεύει το κράτος, να δικαιούται ακόμα και το επίδομα θέρμανσης, ενώ ταυτόχρονα με μαύρο χρήμα να ζει μια χαρά!

Γενισα. 11 αυγουστου το 2012. Ποτε θα παρο τα λεφτα για το τριτο πεδη ,αν καπιος ξερη ας απαντιση.περασαν μαυρες γιορτες τα πεδιαμου,κε τορα που στελνο τιν εροτηση καθομε χορις ρευμα ,μας εχουν κοπση το ρευμα ,