Γυαλιά καρφιά το περιφερειακό στην Τρίπολη (photos&video)

Γυαλιά καρφιά το περιφερειακό στην Τρίπολη (photos&video)

Απρίλιος 05, 2012 - 17:35
171 σχόλια

φωτογραφίες Βασίλης Παπαδόπουλος ΕUROKINISSI

Διεκόπη  οριστικά το Συμβούλιο

Σε αρένα μετατράπηκε το περιφερειακό συμβούλιο μετά την πρόταση Τατούλη να ψηφιστεί η ΜΠΕ για την μονάδα βιοαερίου στην Μαντινεία. Οι κάτοικοι οργισμένοι και παρά το γεγονος οτι θα περιλαμβάνονταν και οι δικές τους τροποιήσεις  άρχισαν να σπάνε τραπέζια και να πετούν καρέκλες εναντίον συμβούλων.. Στην αίθουσα δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Από τα αντικείμενα που  πετάχτηκαν τραυματίστηκε ένας πολίτης ο οποίος μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Παναρκαδικό. Τραύματα από καρέκλες που πετάχτηκαν φέρει στο κεφάλι και δημοσιογράφος του Αrcadia Portal που κάλυπτε την συνεδρίαση. Αυτήν την ώρα η αίθουσα του περιφερειακού έχει αποκλειστεί απο δυνάμεις της αστυνομίας ενώ οι κάτοικοι συνεχίζουν να φωνάζουν συνθήματα. Αποσβωλομένοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι εντός της αιθούσης κοιτούν το χώρο προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι έγινε 

Ύστερα από παρέμβαση του Συλλόγου Μαντινεία σας ενημερώνουμε πως ουδέποτε ήρθαν σε συμφωνία με τον κ. Γιαννακούρα και με το Περιφερειακό Συμβούλιο και ουδέποτε ακούστηκαν οι προτάσεις τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σας ζητάμε συγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα που έχει προκύψει με το βίνετο

 Το ρεπορτάζ

Χωρίς προηγούμενο οι σκηνές και τα επεισόδια που κατεγράφησαν  το απόγευμα στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου. Η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων όταν ο Περιφερειάρχης πρότεινε το σώμα να υπερψηφίσει την ΜΠΕ της μονάδας βιοαερίου στην περιοχή Μπέρμπερη με όλες όμως τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών, των συμβούλων και των κατοίκων.

Η πρόταση δεν άρεσε διόλου στους κατοίκους οι οποίοι άρχισαν να πετούν καρέκλες, μπουκάλια νερό και ότι άλλο αντικείμενο είχαν στην πλευρά του προεδρείου και του περιφερειάρχη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αίθουσα συνεδρίασης του ανώτερου οργάνου της περιφέρειας, του οργάνου που αποτελεί παράδειγμα κατά τα άλλα για όλη τη χώρα, του οργάνου με το αδιαμφισβήτητο κύρος , μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με τους κατοίκους να είναι μαινόμενους και τους συμβούλους να προσπαθούν να προφυλαχθούν. Αφού η αίθουσα είχε στην κυριολεξία γκρεμιστεί εισήλθαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απομάκρυναν τους κατοίκους και έστησαν τοίχος προστασίας. Στην αίθουσα έμειναν κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ο Περιφερειάρχης ενώ χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Παπαφωτίου να έχει καθίσει σε μια καρέκλα και να κοιτά αποσβολωμένος το τοπίο του χάους.  Οι κάτοικοι συνέχισαν για ώρα να φωνάζουν συνθήματα και να ζητούν να μην συνεχιστεί η συνεδρίαση , να μην περάσει η μελέτη.

Η διάθεση του περιφερειάρχη  να συνεχίσει την συνεδρίαση , προφανώς σε άλλη αίθουσα, προκάλεσε ένταση εκ νέου…

 

Κατέβηκαν με τα τρακτέρ

   Κατακλύστηκε η Τρίπολη από τρακτέρ με μαύρες σημαίες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Κάτοικοι από την περιοχή της Μαντινείας κατήλθαν στην πρωτεύουσα με προορισμό το Αποστολοπούλειο πνευματικό κέντρο όπου θα συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο σε συνέχεια της διακοπείσας και παρεκτραπείσας συνεδρίασης της Δευτέρας για το θέμα της ΜΠΕ της μονάδας βιοαερίου στην περιοχή Μπέρμπερη. Τα τρακτέρ πέρασαν μέσα από τη πόλη και κατέλυσαν στο πνευματικό κέντρο εκεί όπου τους ανέμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Οι αστυνομικοί είχαν λάβει, ως αναφέρθηκε, εντολή να μην επιτρέψουν την είσοδο στο χώρο του πνευματικού των κατοίκων γεγονός που προξένησε την οργή τους. η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν πολύ μεγάλη για να επιτραπεί τελικά η είσοδό τους και η συνεδρίαση του συμβουλίου να ξεκινήσει παρουσία τους. Κατά της θετικής  γνωμοδότησης τάχθηκαν οι κύριοι Πετράκος και Γόντικας ενώ η παράταξη Δράκου τόνισε πως μόνο υπό προϋποθέσεις θα ψηφίσει θετικά . «Από τα σοβαρότερα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η παράταξή μας  είναι σαφώς Υπέρ των επενδύσεων γιατί χωρίς αυτές δεν υπάρχει πρόοδος οικονομική. Οι επιχειρήσεις που καταθέτουν τη σχετική πρόταση ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και την αξιοποίηση των προϊόντων του. Η διαχείριση ως σήμερα δεν ήταν ενδεδειγμένη , ήταν απαράδεκτη. Επιζητούμε αυτήν την επένδυση, αυτήν που θα αξιοποιήσει τα δεδομένα της πρωτογενούς παραγωγής κατά περιβαλλοντικό τρόπο. Απ ο την άλλη λέμε ότι η μέχρι τώρα διαδικασία και το ιστορικό που αναφέρθηκε αφήνει κάποια ερωτηματικά για την σωστή αλληλουχία των ενεργειών . και οι δυο εισηγητές της πλειοψηφίας επεσήμαναν τα τρωτά . Να έρθουν με αναμορφωμένη μελέτη και τότε να κουβεντιάσουμε το θέμα. Αυτήν την διαδικασία βάζουμε και λέμε ότι δεν μπορεί να υιοθετούμε πράγματα σε μια μελέτη  διάτριτη « είπε ο Δημήτρης Δράκος .

 

Η στάση του συλλόγου Μαντινεία

 

Εκ του συλλόγου που συνεστήθη για να εναντιωθεί στην μονάδα μίλησε στο συμβούλιο η κυρία Γεωργία Κολονέλου «Δεν έχει κανένας τίποτα με τους επενδυτές, αλλά θίγονται τα συμφέροντα του καθενός μας και γι αυτό αντιστεκόμαστε. Χθες κάναμε συζητήσεις , σήμερα είχε δοθεί το μήνυμα ότι καταλήξαμε. Μόνοι σας όλοι μιλάγαμε χθες για 15 θέματα και σήμερα μιλάμε για 4 .Δεν μπορεί να μιλάμε μονίμως για τους επιχειρηματίες που θέλετε να τους  εντάξετε στο ΕΣΠΑ. Επιχειρήσεις  είναι και οι αγροτικές. Ναι στις επιχειρήσεις αυτές, ναι και στις αγροτικές πάνω απ όλα όμως ναι στην υγεία μας. Αυτό ζητούμε, να διασφαλίσετε την υγεία μας .»

 

Η τοποθέτηση Τατούλη

Την ιστορία των 2 τεράτων εκ των οποίων το χειρότερο είναι ο παραμυθάς επικαλέστηκε ο περιφερειάρχης για να στηλιτεύσει την στάση  μερίδα στων παρατάξεων στο θέμα σημειώνοντας πως η μονάδα δεν είναι παραγωγής βιοαερίου αλλά διαχείρισης λυμάτων, άκρως δηλαδή περιβαλλοντικής ενώ υπερτόνισε ότι η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη  Αρκαδίας και των κατοίκων για το θέμα δεν τηρήθηκε απο την πλευρά των κατοίκων . «Εδώ έχουμε ευθύνη να εγκρίνουμε και να γνωμοδοτήσουμε θετικά ή αρνητικά για μια υποβληθείσα μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, αυτή είναι η ευθύνη μας. Ακούστηκε η άποψη ότι εάν αυτό το ίδιο έργο ο έκανε δημόσιος φορέας δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αυτό αποτελεί ένα μείζον στοιχείο για να καταλάβουμε όλοι μας σε τι υψηλά απροσδόκητα ύψη ,μπορεί να φτάσει ο λαϊκισμός. Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα έργο κατεξοχήν περιβαλλοντικό.  Δεν είναι μονάδα παραγωγής ενέργειας, η φιλοσοφία κάθε τέτοιου έργου είναι να διαχειρίζεται τα απόβλητα των κτηνοτροφικών λειτουργιών και το μοντέλο που έχει επιλεχτεί είναι να παράγει βιοαέριο και μέσω αυτού να λειτουργεί η ΑΠΕ. Το έργο διαχειρίζεται τα απόβλητα , δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις στο περιβάλλον και είναι απόλυτα συμβατό με τον σχεδιασμό που έχει κάνει η περιφέρεια μας. Ασφαλώς και θα γίνουν και άλλα  αλλά όχι σε αυτήν την περιοχή. Η πρόταση που έχω σήμερα να κάνω  είναι αν εγκριθεί η μελέτη με όλες τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών μας  για ν αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας θα υπάρξει κοινή επιτροπή των υπηρεσιών μας η οποία μαζί.» 

Video: 

youtube://v/FZOLUP0qaMM

youtube://v/8yZmRasm0sI


171 Σχόλια

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Νομος, Δήμος, ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι αυτο που υπερασπιζεται τα συμφεροντα και τα νομιμα καθε πολιτη πρεπει: α)καποιοι απο αυτους που τα εσπασαν να περασουν αυτοφωρο για φθορα δημοσιας περιουσιας και β)να πληρωσουν απο την τσεπη τους τα σπασμενα ΑΛΛΙΩΣ κυριοι Αστυνομικοι Δ/ντες, Δημαρχοι κ.τ.λ. να πατε σπιτι σας. Αν δε βγει κονδηλι από το Δημο για την αποκατασταση των ζημιων του Πνευματικού ΕΓΩ θα κλεισω την εισοδο την υπηρεσιών οχι με τρακτερ αλλα με σκατα γιατι αυτα αξιζουν ....... εν αναμονη.....

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Αυτη είναι η περηφανη νεολαία της Αρκαδιας Ραγιαδες, η νεολαία που αντιστεκεται και μοχθεί καθημερινά. Θα τη σεβαστείτε θέλετε δεν θέλετε πουλημένοι. Μπράβο σας παιδια. Ενα ρίγος διαπερνα το κορμί μας σκεπτόμενοι πως δεν τελειώσαμε σαν λαός όπως θέλουν οι πολιτικοί μας. Οι Έλληνες δεν θα παραδοθούμε στις απαιτήσεις κανεονός γερμανοτσολιά.

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω οι Έλληνες που μάχονται, ήρθε η ώρα να πάρουμε τα όπλα.

Εδώ παίζεται το μνημόνιο αντιμνημίνιο. Το μνημόνιο απαιτεί επιχειρηματίες ελεύθερους να στήνουν τις επιχειρήσεις του όπου θέλουν και μισθούς πείνας. Το αντιμνημόνιο απαιτεί να ζήσουμε με ψηλά το κεφάλι. Μπράβο στα παιδιά της Μαντινείας, ΆΓΙΟ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΆΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΌΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάνετε όλοι το χρέος σας λοιπόν και παρατάτε τους καναπέδες αν δεν το θέλει ο λαός δεν πεθαίνει.

Ηρωες, τοσο καιρό που το έφτιαχναν δεν σας πείραζε ? Τσιπρες.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΕΣ! ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ! ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

Όπως και εσείς βλέπετε, προηγείται ο Τατούλης στις δημοσκοπήσεις ... !!! Αυτά για να δούν επιτέλους όλοι, τι σημαίνει χειραγωγημένη δημοσκόπηση και τι σημαίνει αληθινές ιπτάμενες καρέκλες... Μπροστά και με το δίκιο του πάντα ο λαός!! - κάτω τα συμφέροντα των λαμόγιων και των καβαλημένων φιλόσοφων αρχόντων ...

Ε ρε καντίλια που θα ριξε ο Ντάντουλης για τις ζημιές...

ΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΟΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ?

αισχος και ντροπη!!!!!! αντεδρασαν παλι με μη δημοκρατικο τροπο και προσπαθουν να περασουν την αντιθετη αποψη τους με ξηλο. Μολις ακουστηκαν τα ΝΑΙ ξυπνησε ο διαολος μεσα τους.ΑΙΣΧΟΣ. βαλτε εσεις υποψηφιοτητηα την επομενη φορα να καθοσαστε εσεις στις καρεκλες τους και να αποφασιζετε.Νομιζεται οτι τα γνωριζεται ολα. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΑς ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΑΦΙ.

Χαβουζα ειστε. Οταν ψηφιζετε τους εκπροσωπους σας ειναι καλα. Οταν αυτοι πανε να παρουν τις αποφασεις ομως αντιδρατε. Ε οχι ρε, δεν θα σας κανουν μονο ρουσφετια. Καποια στιγμη πρεπει να κανουν και κανενα εργο. Μετα φταινε οι ξενοι που χωρις τις χρηματοδοτησεις τους τοσα χρονια θα πηγαιναμε ακομα σε χωματοδρομους με γαιδουρια.

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ? ΕΦΕΡΕΣ ΜΙΣΟΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ...ΟΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αντμιν μν το σβησεις..εχετε κ σεις τραυματια..μιλαμε για δολοφονικη επιθεση..ενας ανθρωπος κινδυνευει να μεινει τυφλος..ντροπη στους κατοικους της περιοχης..να ντρεπεστε βλαχοι..

Α ρε ασχετε που μιλας κιολας!!! Το πας να μολύνεις τα χωράφια μου για να μη ξοδευτείς και πας στη ΒΙΠΕ ειναι δημοκρατικό;

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ , ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ....

Έχω πάει σε αρκετά συμβούλια τις περιφέρειας Πελοποννήσου, ποτέ δεν έχω δει μια απόφαση να υπερασπίζεται τους πολίτες και τα συμφέροντα τους. Καταδικάζω τα επεισόδια αλλά και την δημοκρατία που και εγώ μαζί με άλλους αυτούς τους αθώους πολίτες ψηφίσαμε. Να ζήσουμε να τους χαιρόμαστε !!!

Διαβάζω τα "μπράβο" και πραγματικά αναρωτιέμαι... σκέφτηκε κανείς οτι απόψε ίσως να υπήρχαν θύματα; το γεγονός οτι οι τραυματισμοί ήταν μικροί ήταν ΘΑΥΜΑ! πέταξαν γυαλιά και κάθε είδους αντικείμενα. ήθελαν να σκοτώσουν; έτσι φάνηκε... επικαλέστηκε ο σύλλογος τη δημόσια υγεία στην τοποθέτηση στο συμβούλιο. και η υγεία εκείνων που βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα; κι αν γιακάποιους οι σύμβουλοιή ο περιφερειάρχης το αξίζουν , οι εργαζόμενοι τι έφταιγαν; υπήρχαν στην αίθουσα άτομα που κάλυπταν την συνεδρίαση γιαλογαριασμό ΜΜΕ. Μια δημοσιογράφος όπως διαβάσαμε εδώ χτυπήθηκε, απο θαύμα δεν χτύπησαν και άλλοι... έτσι λύνουμε προβλήματα; έτσι συνομιλούμε; έτσι περνάμε την άποψή μας. Άραγ ενα αληθεύει η πληροφορία πως κάτοικος είπε σε αστυνομικό πριν την συνεδρίαση "ήρθαμε να χειροδικήσουμε" και εκείνος δεν το έλαβε υπόψιν; και η αστυνομία γιατί δεν επενέβη; γιατί αρχικά κύριε Πρόεδρε του Π.Σ δεν δεχτήκατε αντιπροσωπεία κατοίκων στην αίθουσα. δεν ξέρατε τι θα συμβεί; δεν είχατε πάρει γεύση απο τα επεισόδια της Δευτέρας. κανένα μπράβο δεν αξίζει απόψε και σε κανέναν.κάποιοι άνθρωποι χτυπήθηκαν. Μόνο ντροποί πρέπει να νιώθουμε όλοι και τίποτα άλλο.

Αν υπήρχε κράτος κάποιοι δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Αυτός ο τρόπος αντίδρασης είναι φασιστικός. Λυπάμαι για αυτά που είδα στο βίντεο και τις φωτογραφίες. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα "σύντροφοι"...

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΝ!!! ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=db7gfYzDWV0&feature=youtu.be

Για όσους μιλάνε για φασισμό, δεν είναι φασισμός πουλημένοι αδερφοευρωπαϊστές το ότι πουλήσαν το μέλλον της Ελλάδας εν μία νυχτι; δεν είναι φασισμός το ότι με το έτσι θέλω θα σας δίνουν 200 ερώ το μήνα μισθό; δεν είναι φασισμός το ότι οδηγούν στην αυτοκτονία Έλληνες πολίτες; δεν είναι φασισμός το ότι πουλάνε ότι έχει και δεν έχει αυτή η χώρα για μια χούφτα ευρώ; δεν είναι φασισμός το να διορίζουν πρωθυπουργό στη χώρα σας; οι της Περιφέρειας είναι οι απόλυτοι εκφραστές αυτής της πολιτικής που βιώνει στο πετσί του ο πολίτης. Ποιος από εσας που βρίζετε αυτούς τους ανθρώπους θα θέλατε μια τέτοια μονάδα να λειτουργεί δίπλα στο σπίτι σας; Ποιος θα την ελέγξει ρε αυτοί που στην εισηγησή τους είπαν ότι τα απόβλητα από τα τυροκομειά είναι κοινό μυστικό ότι καταλήγουν στα ποτάμια; ποιος έδωσε την άδεια λειτουργίας αυτών των τυροκομειών ρε ηλίθιοι; Ποιος έλεγξε το χοιροστάσιο τόσα χρόνια για το που πάει τα απόβλητα; Αυτοί που τώρα ξαφνικά θα τα ελέγξουν όλα; Αυτούς θα εμπιστευτεί για ακόμα μία φορά ο κόσμός; Όσο για τους βλάχους ξευτιλησμένοι οι βλάχοι έχουν μάθει να δουλεύουν και να βγάζουν το ψωμί τους. Δεν περιμένουν από τον πλούσιο μπαμπά τους να τους δόσει για καφέ. Ναι ρε βλάχοι είναι και βλάχοι βαρβάτοι αν περιμέναμε από κάτι αρερφάρες σαν και εσάς να σώσουν την Ελλάδα θα είχαν μπει οι γερμανοί στα σπίτια μας και θα έκαναν την Ακρόπολη ξενοδοχείο. τελικά μόνο με έναν εμφύλιο θα βγάλουμε τη μύγα από το γάλα. Δεν σας θέλουμε ρε στην Ελλάδα να πάτε στη γερμανία να μείνετε σπιούνιοι. Από εδώ και πέρα μόνο ξύλο, έτσι μόνο θα απελευθερωθούμε αδέρφια.

Ο Αϊνστάιν είχε πει πως το σύμπαν και η βλακεία δεν έχουν τέλος. Για το πρώτο κρατούσε επιφυλάξεις ενώ για το δεύτερο ήταν απόλυτα σίγουρος. Και μάλλον είχε δίκιο. Νοιώθω οργή αλλά ξέρω πως δεν πρέπει. Δεν μπορώ όμως να κλείσω τα μάτια σε αυτό το κρεσέντο καφρίλας, αμορφωσιάς και τραμπουκισμού. Ξορκίζουν μερικοί ένα έργο όπως παλιά ξόρκιζαν το τραίνο που περνούσε από το χωριό τους και έφερναν παπά να το διαβάσει. Ράδιο αρβύλα, παρεξηγήσεις, καμιά διάθεση να διαβάσουν, να καταλάβουν, να γίνουν άνθρωποι. Πολλοί από αυτούς που τώρα έβριζαν τους πολιτικούς είναι οι ίδιοι που τους αποθέωναν. Τώρα δεν περνάνε βέβαια ρουσφέτια και δεν τους έχουν ανάγκη οπότε σπεύδουν να τους λυντσάρουν. Σας λυπάμαι ανθρωπάκια... και λυπάμαι και μένα γιατί μεγάλωσα δίπλα σας. Ευτυχώς δεν έγινα ίδιος με σας... ανθρωπάκια...

Να πεθάνει η κατσίκα του γείτωνα..... Γίναμαι και πρώτο θέμα στο in.gr μπράβο μας ....

Το "εργοστάσιο" πρέπει να κλείσει. Τέλος. Άκουσα μάλιστα ότι μέσα σε αυτό το μπαλόνι υπάρχουν και πυρηνικά απόβλητα. Ο μπουζαλάς τα κουβαλάει από τη Φουκοσίμα. Επίσης, όλα τα απόβλητα των νοσοκομείων έχουν αποθηκευτεί εκει μέσα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μας φέρνουν και την λάσπη από την Ψιτάλια. Νομίζω ότι μετά από όλα αυτά τα τεκμηριωμένα στοιχεία, πλέον δεν απομένει καμία δικαιολογία στον Τατούλη. Πρέπει να το κλείσει εδώ και τώρα. Θα καρκινιάσουμε όλοι με τους παλιοδολοφόνους που πήγαν και το έχτισαν χωρίς άδειες. Πραγματικά οι ΜΑΟ ΜΑΟ είναι αστείοι... μόνο έτσι μπορείς να τους παρακολουθήσεις γιατί αλλιώς χάνεις τα λογικά σου... για πολλά γέλια είστε γελοίοι τραμπούκοι ζγκαρτζόβλαχοι.

<p> ******************** Για ποια δημοκρατία μιλάτε; Ένα γέρος ρε αυτοκτόνησε για το μέλλον το δικός σας και εσείς βολεμένοι του κερατά το παίζετε δημοκράτες υπερασπίζεστε την δημοκρατία που επιβάλει τον θάνατο. Πιστέυετε ρε πουλημένοι ότι θα σας σώσει αυτή η δημοκρατία σκοτώνοντας όλους εμάς τους υπόλοιπούς. ΟΧΙ κάνετε τραγικό λάθος εμείς θα επιβιώσουμε γιατί είμαστε οι πολλοί εσείς οι λίγοι λεφτάδες θα μας ποτίσετε με το αίμα σας.</p>

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΟΤΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΑΤς ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ "ΦΟΒΙΤΡΑ". ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Είμαι φανατικός υπέρ του έργου. Όχι όμως εκεί. Εκεί θα κάνει πιο πολύ ζημιά παρά καλό. Χωροταξικά είναι λάθος. Η γνωστή δ/νση ΠΕΧΩ την έκανε πάλι τη δουλειά της. Για πολλοστή φορά ευθύνεται για όλα τα σημερινά γεγονότα. Καλά κάνουν οι κάτοικοι και αντιδρούν. Αυτοί θίγονται, και όλοι οι γράφοντες στο portal που μιλάνε για Δημοκρατία και άλλα κουραφέξαλα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έστησαν το (μαγαζί) δίπλα στο ρέμα. Τυχαίο; Δε νομίζω. Πλημυρίζουν τα πάντα στην περιοχή σχεδόν κάθε χρόνο. Το ρέμα πιο πέρα περιμένει να μεταφέρει τα απόβλητα σε όλο το υπέδαφος και στην Αργολίδα. Η βρώμα θα φτάνει χαλαρά στην Άρεως. Τότε θα είναι αργά. Λίγο Βοριαδάκι φτάνει. Μια ζυγαριά θέλουμε πάντως. Να μετρήσουμε το ειδικό βάρος των σημερινών επεισοδίων με το βάρος των ιδιοκτητών του βιοαερίου Να δούμε πουθε θα γέρνει και αν αξίζει το ξύλο...... Ο ασκός πάντως άνοιξε.....

Για αλλη μια φορα χασαμε το δικιο μας απο καποιους θερμοαιμους!Καταδικαζοντας τα επεισοδια που ηθικοι αυτουργοι ειναι οι ιδιοι οι περιφερειακοι συμβουλοι(που προχτες ειπαν ΟΧΙ και σημερα το κανανε ΝΑΙ) και εξοργιστηκε ο κοσμος!Οσο για τον ανημερωτο πολιτη καλα θα εκανε να ενημερωθει πριν κατακρινει και βριζει χωρις να εχει λαβει γνωση των γεγονοτων που διαδραματιζονται πολυ κοντα στο σπιτι του!Ελπιζω να διαβασει να ρωτησει και ειμαι σιγουρος οτι την επομενη φορα θα ειναι αναμεσα μας!

Πρέπει κάποτε να καταλάβουν οι πολιτικοί μας σε όλα τα επίπεδα ότι τους ψηφίσαμε για να υπερσπίσουν τα συμφέροντα του λαού. Τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας ο ορος λαϊκισμός δηλαδή όποιος μιλάει υπέρ του λαού είναι λέει λαικιστής πρέπει όλοι να μιλάνε υπέρ των εφοπλιστών του συζύγου της Ντόρας που ξέχασε να δηλώσε ενα εκατομμύριο ή υπέρ των επενδυτών των κακομοίριδων που τους ζητάνε οι εργαζόμενοι και λίγα λεφτα για να δουλέψουν στα μαγαζάκια τους και τους ζητάνε και να μην μολύνουν το περιβάλλον. Α ρε αλή..ες του πασοκ,νδ,λαος,κουβελάκηδες φτύσιμο που θα φάτε. Μνημονιολάτρες σαν τους προγόνου σας τους κουκουλοφόρους των ναζί. την έχετε στο dna σας την προδοσία. Μπράβο και πάλι μπράβο στα παλικάρια που πολέμανε για τη γη τους και δεν είναι σαν τα μαμοθρεφτά σας που το μόνο που τους νιάζει είναι πάνε διακοπές στη μήκονο να κάνουνε τα σνιφάκια τους.

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ.

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΚΕΘΕΤΕ ΣΟΥΖΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΩΝ ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΞΗΛΟΥ

Οταν αποφασεις δικαστικες και νομοι του κρατους καταλυονται ποια θα επρεπε να ειναι η σταση του πολιτη που θιγεται οταν εχει παρει διαβεβαιωσεις απο δικαστηρια και υπηρεσιες οτι το εργο ειναι παρανομο απο την αρχη της κατασκευης του? Κατοικε της Τριπολης ενημερωσου και κρινε και μην σταθεις στα μικροπολιτικα συμφεροντα!Η υγεια σου και των παιδιων σου δεν εξαγοραζετε με ψηφους πια!Αν γινει το εργο και αν πανε τα σκουπιδια στην Νεστανη τοτε η Τριπολη θα ειναι οποτε φυσαει Βοριας η ΧΑΒΟΥΖΑ της Πελοπονησου!Μην αφησουμε να γινει κατι τετοιο!Ενημερωθητε και Οργανωθητε!

πως τα καταφερες ρε Πετραν έτσι; θαμπόθηκες και εσύ από τα μεγάλα σαλόνια που σε έβαλε ο λαός της πελοποννήσου. κάποτε πίναμε νερο στο ονομά σου τώρα ντρεπόμαστε για την ψηφο μας. Γιατί μας πούλησες και εσύ γ...ω την ξευτίλα μου; από που θα πιαστεί αυτός ο λαός αηδιάσαμε πια απογοητευτήκαμε. ξύπνα Πέτρο έλα στα συγκαλά σου δεν είσαι εσύ ο Πέτρος που αγαπήσαμε.

χιλια μπραβο οχι ενα χιλια μπραβο σε οσους αντιστεκονται χιλια μπραβο σε οσους εχουν μεινει ακομα ζωντανοι και δεν υποκιπτουν σε εκβιασμους χιλια μπραβο και στον αυτοχηρα του συνταγματος για ολους τους αλους ενα μεγάλο γιουχα

ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.

Σταματάτε ρε να χτυπάτε τους ζωντανους που μάχονται αν εσείς παιθάνατε και δεν το ξέρετε ακόμα δεν σας φταίνε αυτοί.

Εσείς οι καθοσπρέπει καθίστε να σας βατέψουν εμείς θα αντισταθούμε.

Δεν έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη οργή υπάρχει μέσα στον κόσμο ούτε ότι κάποια στιγμή θα βγει από μέσα τους. Νομίζετε ότι με τα ναρκωτικά που έχετε μαστουρώσει τα παιδιά μας θα τα κρατήσετε υπόδουλους στη νέα τέξη πράγμάτων. Η ώρα έφτασε και το μπαμ θα είναι μεγάλο. Θα το καταλάβετε σύντομα. Ας είναι τα παιδιά της μαντινίας η απαρχή του ξυπνήματος της υπνοτισμένης συνειδησής μας. Γερά παιδιά εσείς είστε το μέλλον αυτής της χώρας την επόμενη φορά θα είμαι και εγώ δίπλα σας.

Γραβατάκηδες σωτήρες μας εδώ δεν θα γίνουμε ελεύθερη οικονομική ζώνη αυτό είναι το πιο βροντερο μήνυμα των κατοίκων της Μαντινείας και όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε.

ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

Είμαστε πραγματικα υπερήφανοι που υπάρχετε παιδιά σπάνια βλέπει κανείς νεους ανθρώπους να μαχζονται με τέτοιο παθος για τον τόπο τους. Η γη σας σας ανήκει μην αφήνετε κανέναν να σας την καταπατήσει

Τα σημερινα επεισοδια ηταν δολοφονικη επιθεση..μακαρι να τιμωρηθουν οι ενοχοι φυσικοι κ ηθικοι..βλαχαδαρεοι να πατε στο δ...

Όταν οι μικροτσιφλικάδες της περιοχής τα βρίσκουν με τους πολιτικάντιδες αυτά συμβαίνουν. Αν η δημοκρατία δεν δουλεύει σωστα έτσι μόνο περνάν τα μηνύματα. Και δεν είμαστε ούτε κουμμούνια ούτε ανήκουμε σε άλλη παράταξη. Η ζωή μας θα αλλάξει επειδή κάποιοι θέλουν να βγάλουν μερικά λεφτά παραπάνω.

Ας το έκαναν στη βιομηχανική όπως θα έπρεπε, κανείς δεν θα είχε τίποτα να τους πει. Η αλητεία που επιτρέπεται να ακμάζει από το διαλυμένο κράτος δεν λύνεται δυστυχώς με συμβούλια. Όλοι που βλέπουν μόνο τα επεισόδια κρίνουν χωρίς να έχουν αυτό το πράγμα δίπλα στα χωράφια τουςκαι στα σπίτια τους. Τα λύμματα του Μπουζαλά στην αυλή του σπιτιού του, οχι στην δική μου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ-ΝΤΑΗΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ

Εγώ πιστεύω ότι οι σύμβουλοι του Τατούλη ψήφισαν με ελεύθερη συνείδηση αυτό που τους είχε υπαγορεύσει ο ίδιος..........Αλλά εμείς φταίμε που εκλέξαμε άβουλα όντα χωρίς το θάρρος της γνώμη τους να αποφασίζουν για μας...... Αυτό το μπουρδέλο το κράτος που είναι να βάλει τάξη,όπου θέλει ο καθένας χτίζει ότι θέλει.....

Ας το πάρουν απόφαση οι πολιτικοί μας έτσι θα αντιδρά ο κόσμος από εδώ και πέρα στην παρουσία τους. Δεν τους ανεχόμαστε άλλο, δεν πάει άλλο. Και όσοι γράφετε εδω μέσα περί δημοκρατίας και άλλων τέτοιων γελειοτήτων μάλλον θα δουλεύετε στα γραφεία κάποιου βουλευτάκου που δεν τολμά να πατήσει το πόδι του στην Αρκαδία ή σε κάποιον από΄τους κ.κ. επενδυτές. Σας καταλαβαίνω ρε παιδιά πρέπει και εσείς να ζήσετε κάπως έλα όμως που πρέπει να ζήσουμε και εμείς.

Σελίδες