Παρουσιάστηκε το εγχειρίδιο "Πρώτων Βοηθειών" που επιμελήθηκε ο γιατρός Κ. Βλάσσης

Παρουσιάστηκε το εγχειρίδιο "Πρώτων Βοηθειών" που επιμελήθηκε ο γιατρός Κ. Βλάσσης

Απρίλιος 04, 2012 - 16:00
75 σχόλια

O Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης πήραν την πρωτοβουλία να εκδώσουν ένα Οδηγό Πρώτων Βοηθειών με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη των πολιτών.Στην υλοποίηση του βιβλίου ουσιαστική ήταν η βοήθεια της Επιστημονικής Ομάδας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την επίβλεψη και επιμέλεια του Αρκά Πανεπιστημιακού Ιατρού Κωνσταντίνου Βλάσση.

Σήμερα το μεσημέρι το σύγγραμμα « Πρώτες Βοήθειες» παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο της Τρίπολης με παρόντες τον χειρουργό Ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Βλάσση , τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη , τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης , Δημήτρη Κοσκινά.

Ο Ιατρός  Κωνσταντίνος Βλάσσης στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε:

« Μετά από μια ιδέα που υπήρξε , προ ενός έτους ανάμεσα σε μένα και τον Δήμαρχο Τρίπολης , είπαμε ότι είναι καλό να βγει αυτό το μικρό εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών που είναι πολύ χρήσιμο για τον απλό πολίτη. Κυρίως απευθύνεται σε παιδιά και στόχος μας είναι να διανεμηθεί σε όλα τα σχολεία της Τρίπολης καθώς εκεί το χρειάζονται πραγματικά .Κατά την γνώμη μου από τη μικρή ηλικία το κάθε παιδί πρέπει να έχει μάθει βασικά πράγματα για τις πρώτες βοήθειες γι αυτό και θα επιδιώξουμε να μοιραστεί αυτό το εγχειρίδιο σε όλα τα σχολεία του νομού Αρκαδίας .»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης επισήμανε :

« Ο λόγος  της σημερινής συνάντησης είναι μια προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, ανταποκρινόμενοι στην πρόθεση του συμπολίτη μας Λέκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστα Βλάσση ο οποίος είχε εκφράσει την πρόθεση του να εκδώσει έναν οδηγό για τις Πρώτες Βοήθειες , ένα εγχειρίδιο εξαιρετικά χρήσιμο για όλους τους πολίτες.»

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας τόνισε:

« Ετοιμάστηκε ένα πόνημα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους πολίτες διότι απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και δίνει οδηγίες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών είτε από ατύχημα είτε από αιφνίδιες διαταραχές της υγείας»

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς δήλωσε:

« Το εγχειρίδιο εμπεριέχει πράγματα που θα βοηθήσουν τους μαθητές . Θα παρουσιάσω το βιβλίο στον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα του ζητήσω να το μοιράσουμε στα σχολεία καθώς είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια από τους Δήμους, Τρίπολης , Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης με τη συμμετοχή του Ιατρού Κωνσταντίνου Βλάσση »

Ειδήσεις: 

75 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ... ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟ!

Σμυρνιώτη να σου φέρω και εγώ ένα βιβλίο που έχω γράψει να πληρώσεις να μου το τυπώσουν;; Ο τίτλος του είναι "πρώτες βοήθειες στο κατοικίδιο σου". Αφορά τα ζώα δηλαδή.

ήξερα ότι έχει στήριξη σμυρνιώτη αλλά τώρα και μαζί με τον μπούρα... βλέπω να βγαίνει το παιδί

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ!!!! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!! ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!! ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!!!

Δήμαρχε το πουλέν σου δεν σώζεται ούτε με το φιλί της ζωής!!! Τι τα θες τα εγχειρίδια;;;;

Άραγε πόσα θα πληρωθούν επιτέλους για να γίνει πολιτικός ο κ. Βλάσης;;;; Τα λεφτά θα αντισταθμίσουν την ανυπαρξία;;; Πόσο θα προκαλέσετε τον κόσμο ακόμα;;; (Δημοσκοπήσεις, "εγχειρίδια", παραπολιτικά,......) που θα φτάσει αυτό;;;

Τον άδειο τενεκέ όταν τον χτυπάς κάνει δυνατό κρότο!

Τελικά μπήκε χορηγός επικοινωνίας η ΔΕΥΑΤ;;;

Μην τολμήσουν και μοιράσουν το βιβλιαράκι του υποψήφιου ΒΟλευτή στα παιδιά μας στα σχολεία, γιατί θα πέσουν μυνήσεις και στον Κοσκινά και στον Προϊστάμενο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα φτάσω μέχρι το υπουργείο Παιδείας στον Μπαμπινιώτη αν χρειαστεί ... Που ακούστηκε εν μέσω προεκλογικής περιόδου να θέλουν να μοιράσουν βιβλία με την φωτό ενός υποψήφιου στα σχολεία ??? Δεν ντρέπονται λέω εγώ ... Όχι τίποτε άλλο αλλά παίρνει και τους δημάρχους η μπάλα εάν έχουν χρηματοδοτήσει το εν λόγω βιβλίο. Απαράδεκτη κίνηση 1 μήνα πριν τις εκλογές ... άκου στα σχολεία !!!

Ντροπή. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο και ο κύριος άρχισε ήδη τα πάρε-δώσε με τους παράγοντες κάτω από το τραπέζι. Να ρωτήσω κάτι απλό; Το χρήμα από τις χορηγίες ποιός θα το πάρει;

Α, δεν σας τά'πα; Σε σας, που μιλάτε για εκλογές! Το ενδεχόμενο να πάνε οι εκλογές για Σεπτέμβριο - Οκτώβριο το έχετε σκεφτεί; Για ψάξτε το, λίγο...

<p> Που τον πας ρε Γιάννη τον ......................</p>

Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα που γράφουν υβριστικα σχόλια........αρκετά

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ. ΞΕΡΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

<p> Καλά ρε Βλάσση ο σπουδασμένος μπαμπάς σου....δεν σου είπε ότι βιβλία πουλάς στα βιβλιοπωλεία και δεν μοιράζεις σε σχολεία γιατί και έτσι θα μοίραζαν..............!!!!</p>

Να δουμε τι θα κάνει τώρα ο Μισθός που τον λένε και δίκαιο Περιμένουμε....

Της φηλακής τα σίδερα είναι γά τους " ΛΕΒΕΝΤΕΣ " Εσείς είσθε έξω γιατί προσκήνατε σαν "ΔΩΣΟΛΟΓΟΙ "

Και γιατρός ο μπαμπάς;;;;;;;;;

<p> Τα βιβλία της διαμαντοπουλου ποτε θα έρθουν στα σχολεια;</p>

<p> η νδ πρέπεινα βγάλει 3 βουλευτές στον νομο. παιδια αφηστε τα σχολια και δωστε αγωνα</p>

Να μια πραγματικά χρήσιμη κ αξιόλογη προσπάθεια... Κάτι που μπορεί να σώσει κ τη ζωή των 2 γραφικών που λοιδορούν κ χλευάζουν... Βγάλτε επιτέλους τα πρασινογάλαζα γυαλιά σας κ κοιτάχτε το καλό του τόπου μας.. ΥΓ: δεν ήξερα οτι στην Τρίπολη ψηφίζουν κ τα σχολιαρόπαιδα!!!!!!

<p> Ποιές πρώτες βοήθειες Δήμαρχε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Με τέτοιο .... υποψήφιο δεν σε σώζει ούτε το φιλί της ζωής!!!!!!!!!</p>

<p> Ποιός είπε στον Δήμαρχο ότι αυτή η κίνηση επιτρέπεται να γίνει και δεν θίγεται ο Δήμος ηθικά; Γιατί αναλαμβάνει και την οικονομική κάλυψη ο δήμος; με τι λεφτά; Εργολαβίες του *** για να προβάλουν υποψήφιο βουλευτή και περιμένουν να δουν χαϊρι από τους πολίτες; Τι είναι τούτοι; Που το βρήκες γραμμένο Γιάννη μου, πως με τα φράγκα του Δήμου κάνεις πολιτική για τα πουλέν του Αντωνάκη? Πάτε καλά ρε όλοι σας εκεί μέσα ή σας έχει στρίψει;;;;;;;</p>

Ερώτησεις κουίζ Νο1 :Πόσα μαθήματα μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος σε ένα εξάμηνο? Νο 2:Aν μπορεί να περάσει πάνω από 10 (προφανώς γιατί είναι φωστήρας του επαγγέλματος του και το αγαπάει και πολύ) γιατί δεν ασχολείται με την επιστήμη του και τρέχει στις εκλογές? Νο 3: Αν δεν είναι μετρ στο είδος του, γιατί να τον ψηφίσουμε?

Γιατι βρε Παναγόπουλε να δημοσιοποιηθούν;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΗΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ? Δε βρίσκω ούτε ένα λόγο να μην το κάνουν. Την αφορμή για το κράψιμο τον έδωσαν οι κύριοι του άρθρου! Ας ήταν ηθικά συνεπείς και πολιτικά ορθοί να μην είχαν λόγο να κράζουν! Προσωπικά ούτε ενα σχόλιο εκτός θέματος δε διάβασα! Όταν κράζουν τον Λυκουρέτζο ή τον Ρέππα ή τον Οδυσσέα γιατι δεν ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ?

<p> ΑΠ' Ό,ΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ "ΒΙΒΛΙΟΥ"...................... ΝΤΡΟΠΗ!!!</p>

<p> Διαγράφηκαν υβριστικά σχόλια.</p> <p> <strong>Admin</strong></p>

Ντροπή με τα λεφτά μας να προωθούν οι Δήμαρχοι υποψηφίους. Πόσοι ακόμη θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να βάλετε μυαλό;

ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ..ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΥΤΕ Η ΔΕΥΑΤ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ . ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ . ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

τι τον νοιάζει τον σμυρνιώτη και τον κάθε σμυρνιώτη αν αυτοκτόνησε κάποιος στο σύνταγμα. τον νοιάζει να βγει ο βλάσσης και να ξαναβγει ο ίδιος και είναι πάντα στον αφρό. αυ΄τή η κίνηση πάντως είναι απο τις πιο τραγικές που έχουν γίνει ποτε! Τα παιδιά μας να μην έχουν βιβλία στο σχολείο και ο δήμαρχος να εκτυπώνει βιβλία για να βγάλει τον δικό του βουλευτή!

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ . ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑ 30%. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΑΠΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ!

σμυρνιώτη πολλά τα φαουλ - απλήρωτοι επιχειρηματίες απο το πασχα 2011 - νέο δημαρχείο με αύξηση κόστους - προωθείς το βλάσση και χαλάς λεφτά του δήμου για να βγάλεις το φίλο σου - ... - απευθείας ανάθεση με τα σκουπίδα και παράνομη μεταφορά στην βιπε και μετράμε πολλά ακόμα υγ. ούτε οι δεξιοί δε θα σε ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.

Πρωτον δεν ειναι συγγραμα αυτο το βιβλιο... Ειναι αντιγραφη σελιδων και συρραφη! Οσο για το δημαρχο οντως τον ξερουμε χρονια... Απλα τωρα δεν τον αναγνωριζουμε!

<p> Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ **** ΚΑΙ Α****! ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, Η ΠΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.</p>

ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;

Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ...ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΗ . ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΦΗΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ! ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΖΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ !

Ο Δήμαρχος πληρώνει το τίμημα της αχαριστίας του!!! Ήθελε να γίνει Δήμαρχος και όταν του έδωσαν το χρίσμα είχε ΜΟΝΟ 5 υποψηφίους!!!! Τον έβγαλε Δήμαρχο ο Λυκουρέντζος κόντρα σε όλους και τώρα κάνει παιχνιδάκια με πουλέν!!! Αυτός καθόρισε την μοίρα του!!

Ο κόσμος αυτοκτονεί από την πείνα και κάποιοι χρυσοπληρώνουνε φυλλάδια να μοιράσουνε τη φάτσα τους στα σχολεία!!! Ντροπή σε όλους σας!!!!

ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ????? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ???? ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ...

K. ADMIN, Λέτε ότι διαγράψατε υβριστικά σχόλια. Δηλαδή αυτά που αφήσετε δεν είναι; όλοι στις εκλογές κάτι μοιράζουν (υποσχέσεις, κυρίως) αυτός δίνει και κάτι χρήσιμο ελπίζω να το δίνει δωρεάν. Γιατί αν πληρώνεται από το Δήμο, τότε υπάρχει πρόβλημα για το Δήμαρχο. Διευκρινίζω ότι ούτε τον γνωρίζω τον κ. Βλάσση, ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω,αλλά αν η προσφορά του είναι δωρεάν, έστω και ως προεκλογικό μάρκετινγκ, μπράβο του.

Εγχοιρίδιον

Ερευνητή δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει ή χειρότερα δεν θέλεις να πάρεις χαμπάρι. Το να κάνεις προεκλογική εκστρατεία στους χώρους των σχολείων είναι αισχρό πράγμα. Το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο αισχρό όταν σε αυτό βοηθούν και οι Δήμαρχοι των περιοχών. Επίσης αυτό το πράγμα δεν είναι σύγγραμμα. Φυλλάδιο είναι. Για όσους έχουν καλή μνήμη τα ίδια έκανε και ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με κρασιά. Αξιοπερίεργο είναι γιατί το εγχειρίδιο αυτό δεν μοιράστηκε και στη Γορτυνία την οποία πλασάρει ο Βλάσης σαν ιδιαίτερη πατρίδα του;

Σελίδες