Δίδακτρα και λογαριασμοί στις αποδείξεις

Δίδακτρα και λογαριασμοί στις αποδείξεις

Σεπτέμβριος 28, 2011 - 13:44
1 σχόλια

Διευκρινίσεις Βενιζέλου μετά τις αντιδράσεις…

Διευκρινίσεις για το μέτρο συλλογής των αποδείξεων έδωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, μετά το σάλο που έχει προκληθεί.

Όπως αναφέρει, το σύνολο του εισοδήματος που καταναλώνεται πρέπει να τεκμηριώνεται με παραστατικά που θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά με ευθύνη του εκδότη ή του αποδέκτη τους. Πλέον όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος, αυτό δεν θα αφορά μόνον τις κατηγορίες δαπανών που λαμβάνονται τώρα υπ’ όψιν για τις αποδείξεις, αλλά το σύνολο των οικογενειακών δαπανών. Δηλαδή: ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, ενοίκιο, δίδακτρα, κινητή τηλεφωνία, οικιακές υπηρεσίες, νομικές και ιατρικές υπηρεσίες, ταξίδια κοκ.

Περισσότερα στο protothema.gr

Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ Επειδή το τελευταίο μέτρο διάσωσης της χώρας μας, αυτό των αποδείξεων που πρέπει να αναλογούν στο μισό του εισοδήματος, χτυπάει μόνο τους χαζούς ή τους ανήμπορους να φοροδιαφύγουν, που εξ ορισμού έχουν και χαμηλές καταναλωτικές ικανότητες σε αντίθεση με τους φοροφυγάδες, παρακαλώ, εκλιπαρώ αυτούς τους τελευταίους να μην πετάνε τις αποδείξεις στην ανακύκλωση αλλά να τις δίνουν σε μας τους βλάκες. Θα τους ευγνωμονούμε για όσο διάστημα η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή.