Επιβιώνεις με 200 ευρώ, Άδωνι;..

Επιβιώνεις με 200 ευρώ, Άδωνι;..

Ιανουάριος 05, 2020 - 11:15
143 σχόλια

Ω, άνδρες πολιτικοί, της κυβέρνησης και της ΝΔ, τον ακούτε και δεν μιλάτε; Είπε ο πάνσοφος Άδωνις στο Open -υπουργός, τρομάρα μου- ότι «αν έχει κάποιος 200 ευρώ το μήνα εισόδημα, μπορεί να επιβιώνει», και μάλιστα επικαλέστηκε μελέτη, την οποία όμως δεν κατονόμασε.

«Δε λέω ότι αυτός ζει όπως πρέπει», συμπλήρωσε.

Αμ, δεν ζει, κύριε υπουργέ. Με την ακρίβεια στα εντελβάις άνθη, πώς στον άνεμο θα την βγάλεις καθαρή με ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα 200 ευρώ;

Προτείνουμε να κάνει το πείραμα ο υπουργός στον εαυτό του και στην οικογένειά του πρώτα και να μας πει από πρώτο χέρι ότι... επιβιώνει.

Ειδήσεις: 

143 Σχόλια

Παύλο το ξέρω ότι τα περισσότερα από αυτά που γραφώ σου είναι άγνωστα και πως αρνείσαι να πετάξεις τις φιλελε παρωπίδες σου. Οι συζητήσεις μαζί σας είναι πάντα αποκαλυπτικές τις ασχετοσύνης σας & το πόσο καλά παπαγαλάκια είσαστε. Μάθε τουλάχιστον αυτό! Ο Μαο, ο Λενιν, ό Τσάβες, ο Μοράλες, κ.λ.π έβγαλαν τους λαούς τους από την απόλυτη φτώχεια. Σε ιστορικά ή κοινωνικοοικονομικά θέματα μπορεί να μην μπορείς να απαντήσεις λόγο άγνοιας, στην ερώτηση όμως τι περιμένεις από τον Μητσοτάκη γιατί μουγγάθηκες; Πρόσεχε τι θα απαντήσεις γιατί σε βλέπω πάλι να γελοιοποίησε.

Χρυσαυγουλάκο και Αντιαμερικάνος και φιλοισραηλινός ή για το δεύτερο θα περιμένουμε λίγο ακόμα;

Μοίρα των λαών η φτώχεια, αλλιώς δεν υπάρχουν πλούσιοι. Ο καπιταλισμός είναι χτισμένος στην ανισότητα. ΔΕΝ πρέπει να φτάνει για όλους η πίτα, πάρ' το χαμπάρι STOIXOS. Και μην περιμένεις απάντηση από τον Παύλο, επειδή ίσως πιστεύει αυτά που λέει (κρατάω μια επιφύλαξη, δεν είναι μέλος της συμμορίας των πέντε), αν καταλάβει ότι λέει βλακείες και το παραδεχτεί δημοσίως, θα κάνει χαρακίρι στην κεντρική πλατεία. Και τι θα κάνουμε μετά χωρίς Παύλο;

Ο καπιταλισμός είναι βασισμένος πάνω στις ίσες ευκαιρίες, όχι στην ισοκατανομή. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά με τον κομμουνισμό. Ο κομμουνισμός "εγγυάται" ότι το 95% θα ζει με ισοκατανομή στην φτώχεια και το 5% (η νομενκλατούρα, τα κομματόσκυλα δηλαδή) θα ζουν ζωή χαρισάμενη. Διαλέγεται και παίρνετε. STOIXE πλάκα μου κάνεις; Θα μου κάνεις μάθημα για Λένιν, Μάο και λοιπούς δικτάτορες; Αυτοί καταδίκασαν τους πολίτες των χωρών τους σε δεκαετίες μιζέριας, δυστυχίας, απελπισίας. Συν τους βασανισμούς και τις εκτελέσεις όσων είχαν διαφορετική άποψη. Κατήχηση σε κανένα έφηβο που δεν ξέρει...

Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και επιτρέπετε ο STOIXOS να την βρίζει και να γράφει για κομμουνισμό. Στους δήθεν "παραδείσους" του STOIXOY και των άλλων καμμένων αριστερών, όποιος έγραφε εναντίον του καθεστώτος χαιρέταγε τα εγκόσμια με συνοπτικές διαδικασίες. Αν ήταν τυχερός πήγαινε "διακοπές" σε κάποιο γραφικό μέρος όπως η Σιβηρία. Για αυτό είχαμε και το "παράδοξο" γεγονός, να προσπαθούν κατά χιλιάδες, οι πολίτες που ζούσαν στους κομμουνιστικούς παραδείσους να δραπετεύσουν προς την Δύσης...Η αντίθετη διαδρομή πάντα ήταν ελεύθερη. Ελευθερία στην δύση, φυλακή στον κομμουνισμό. Απλά τα πράγματα.

Φέτος, η Oxfam μας λέει ότι οι 2,153 δισεκατομμυριούχοι, κατέχουν όσο πλούτο κατέχουν 4.6 δισεκατομμύρια άνθρωποι στο πλανήτη. Σύμφωνα με στοιχεία της Edelman Trust Barometer, τα οποία μεταδίδει το Reuters, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 34.000 ανθρώπων από 28 χώρες του κόσμου, το 56% θεωρεί ότι «ο καπιταλισμός σήμερα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στον πλανήτη».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Edelman Trust Barometer, δήλωσε πως «Η εθνική ανισότητα εισοδήματος είναι πλέον ο σημαντικότερος παράγοντας της μη εμπιστοσύνης των ανθρώπων προς τους θεσμούς. Οι φόβοι αμβλύνουν την ελπίδα καθώς η χρόνια πεποίθηση πως η σκληρή δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε ανέλιξη, τείνει να θεωρηθεί πλέον μη βάσιμη».

Δώστε τα χάπια τους, έλεος με τους διαμαρτυρόμενους κομμουνιστές. Ούτε οι γύφτοι τόσο τσιμπούρι!

Η Μιράντα Ξαφά λέει πως δεν χρειαζόμαστε δημόσια νοσοκομεία. Αυτή δεν τα χρειάζεται (αν προκύψει ανάγκη πάει σε ιδιωτικό), εμείς ναι.

Ίσες ευκαιρίες στον καπιταλισμό; Παύλο θα αστειεύεσαι βέβαια! Από πού να το πρωτοπίασουμε;! Έτσι στα γρήγορα, για τις ευκαιρίες στην εκπαίδευση https://poli-k.net/dieftharmeni-diadikasia-eisagogis-ton-ploysion-gonon-se-diakekrimena/?fbclid=IwAR1aOKLto-1bSm2vRbd1NX0_nQw5AYN8buMNzN970iDLI7nc-AXdWBzJdM0 Και για τις ευκαιρίες στις “δημοκρατικές” εκλογές https://info-war.gr/ipa-pos-na-exagoraseis-tis-ekloges-me-m/ Το κατάλαβες ή να στο κάνω λιανά;

Οι Αριστεροί που παρέθεσα όπου οι περισσότεροι ήταν & δημοκρατικά εκλεγμένοι, αλλά εσένα σε βολεύει όταν απευθύνεσαι σε αμόρφωτους να τους αποκαλείς δικτάτορες, πήραν τους λαούς τους από την απόλυτη φτώχεια που τους είχαν καταδικάσει η αποικιοκρατία και ο καπιταλισμός των προκατόχων τους και τους έδωσαν δουλειά, τροφή, ποιοτική μόρφωση & υγειά κ.λ.π. Διάβασε το βιβλίο του Κρις Χάρμαν Η Λαϊκή ιστορία του Κόσμου και τότε θα σταματήσεις να παπαγαλίζεις φιλελέ μπούρδες.

Πες μου εκλογές σε κομμουνιστικό καθεστώς να πήρε το κομμουνιστικό κόμμα λιγότερο από 95%. Βρε άνθρωπο μονοκομματισμός υπήρχε σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα, επικοινωνείς καθόλου με το περιβάλλον; Για δικτάτορες και καθάρματα μιλάμε που καταπίεζαν τις ελευθερίες των πολιτών τους με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να έμεναν αυτοί στην εξουσία. Όλοι τους ζούσαν σε χρυσά παλάτια και οι πολίτες (λαός) περίμεναν στην ουρά με τα δελτία. Δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοιες ανακρίβειες; Δεν σέβεσαι τα εκατομμύρια ζωές που καταστράφηκαν και τους νεκρούς των κομμουνιστικών καθεστώτων; Τι ευκαιρίες είχαν αυτοί;

Δεν σε βλέπω να συγκίνησε το ίδιο με τις ΗΠΑ που μόνο το 2018 η αστυνομία δολοφόνησε χωρίς προφανή λόγο πάνω από 1000 ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά φυλακισμένων στον πλανήτη! Στις ΗΠΑ με τις ίσες ευκαιρίες και με τον πλούτο που τους δίνει ο καπιταλισμός που παπαγαλιζεις. Τη στιγμή που άνθρωποι εκτοπίζονταν ή δολοφονούνταν στην σοβιετική ένωση, ταυτόχρονα εκτοπίζονταν και δολοφονούνταν απεργοί συνδικαλιστές πολιτικοί αθώοι πολίτες μέσα στις ΗΠΑ & όχι μόνον. Το Δουλεμπόριο & Γενοκτονίες, Δικτατορίες & Οικονομικοί δολοφόνοι δεν πιάνονται στα υπέρ του καπιταλισμού ξέρει.

Ας εντάξουμε & τους πολέμους των καπιταλιστικών κέντρων με τις φρικαλεότητες και οι θηριωδίες που ζούμε ακόμα και σήμερα. Μετά από έναν τέτοιο απολογισμό, μας έγραψες πως ο καπιταλισμός απλά δεν είναι τέλειος! Και θέλεις να σε παίρνουνε στα σοβαρά ε; Όχι τα χαρακτηριστικά θρησκείας τα έχετε εσείς οι Νεοφιλελεύθεροι πιστοί. Οι πιστοί των Αγορών. Πιστεύετε λέει στο αόρατο χέρι των Αγορών που έρχεται & διορθώνει τα πάντα. Αυτό το χέρι για να είμαστε δίκαιοι μπορεί να μη το έχουμε δει, αλλά όλοι μας το έχουμε νιώσει!!!

Περιμένετε σε μια άλλη ζωή (σε τούτη μόνο φτώχεια) να ανταμειφθείτε γιατί την πίστη σας στις Αγορές. Οι αγορές αλάνθαστες & Άγιες. Αυτό όλοι το ξέρουμε. Μόνο οι άνθρωποι κάνουν λάθη & αμαρτίες. Ξέρεις, μαζί τα φάγαμε & αλλά πολλά τέτοια χαριτωμένα. Στην εδώ ζωή εφαρμόζεται το: πίστευε και μη ερεύνα, (γι’ αυτό και σας πιάνουμε συνεχώς αδιάβαστους) ή για να το πω πιο συγκεκριμένα, πίστευε τον δημοσιογράφο-ιερέα των αγορών, αυτός ξέρει. Για τον Μητσοτάκη μούγγα ε; Και εδώ άβολος; Και εδώ ψήφος χλωρίνη κλινέξ;

Στο έχω ξαναγράψει Παύλο αλλά για τους δικού σου λόγους κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα υπερασπιστεί τη λανθασμένη εφαρμογή του κουμμουνισμού θα είμαι εγώ. Κινούμε σε ΑμεσοΔημοκρατική εκπροσώπησή άρα ο μονοκομματισμός για μένα είναι κόκκινο πανί. Όμως κατά την άποψη μου τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα τύπου μονοκομματισμό ζήσαμε. Φαινομενικά εναλλάσσονταν δυο κόμματα, όμως εφάρμοσαν το ίδιο γνωστό καταστροφικό νεοφιλελεύθερο μοντέλο οικονομίας. Δεν κολλάω λοιπόν στους τύπους, εξετάζω την ουσία & αποτελέσματα. Δεν θαμπώνομε από τα προεκλογικά δήθεν τους.

Όπως έχεις διαπίστωση για μένα το χειρότερο είδος ανίκανων είναι τα κομματόσκυλα είτε δεξιά είναι είτε αριστερά. Εσύ όποιοι διαφωνούν μαζί σου τους χαρακτηρίζεις ως κουμουνιστές, λες & ο κουμουνιστής είναι αυτόματα κάτι σαν λεπρός. Αμορφωσιά & προκατάληψη στο έπακρον λοιπόν & εδώ. Εγώ έγραψα μέχρι & ότι ο καπιταλισμός του Ρούσβελτ είναι καλύτερος από την σημερινή μορφής του καπιταλισμού τον επονομαζόμενο χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό ή νεοφιλελευθερισμό ή άγριος καπιταλισμό όπως τον ονομάζουν οι οικονομολόγοι, τι δεν καταλαβαίνεις;

Ακόμα δεν έχω καταλήξει Παύλο αν πραγματικά αγνοείς τα εγκληματικά & τους μύθους του καπιταλισμού ή σκόπιμα φοράς τις παρωπίδες σου και κάνεις τα στραβά ματιά. Αλήθειά μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση, ο Μητσοτάκης στο τέλος της τετραετίας (αν δεν κάνει άμεσα εκλογές) γιατί δεν θα κερδίσει τις εκλογές; Αν όχι, πάλι έχει ενδιαφέρον η επιλογή σου και η συμπεριφορά που άνετα σε κάνει μονοκομματικό.

Αυτά παθαίνει κάποιος όταν προσπαθεί να απαντήσει σε όλα. Sorry για την μακρηγορία και το μπέρδεμα, το πάβλακας θα είναι η φόλα για τον Μητσοτάκη ε; Όλο γκάφες αυτό το παιδί! Πάει να ξεπεράσει τον Άδωνη!

Τα πάντα στο τραπέζι της Χάγης ετοιμάζεται να βάλει το Μητσοτακέϊκο αφού όπως δηλώνουν δεξιά και αριστερά οι δεξιοί του κ@λου της οδού Πειραιώς, το μόνο ρεαλιστικό σενάριο είναι να συζητήσουμε με την Τουρκία χωρίς κόκκινες γραμμες Ολα ξεκίνησαν από την κοινή «ρεαλιστική» πρόταση Ν.Μπακογιάννη και Ε.Βενιζέλου περί «προσφυγής των ελληνοτουρκικών διαφορών στην Χάγη», μία εξέλιξη που φυσικά προϋποθέτει την υπογραφή συνυποσχετικού με την Τουρκία.

Όμως τί είναι στην πραγματικότητα η λεγόμενη Χάγη: Εκεί θα αποφασίσουν για την πατρίδα μια χούφτα δικαστές αγνώστου προέλευσης, αξιοπιστίας και φρονημάτων. Την ίδια στιγμή ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας Χαμί Ακσόι αναφέρει συγκεκριμένα πως «Δεν αποκλείουμε την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Οχι μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Αλλά και για το ζήτημα της παραβίασης του καθεστώτος αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου μαζί με άλλα προβλήματα του Αιγαίου και να επιλυθούν μέσω συνομιλιών.ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ

Αδιανόητο: Μία συστοιχία α/α Patriot PAC-3 και 140 στρατιωτικούς στέλνει η κυβέρνηση στην Σαουδική Αραβία! Μια συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Patriot PAC-3 μεγάλου βεληνεκούς και μέχρι 140 άτομα προσωπικό από την Πολεμική Αεροπορία και τον Ελληνικό Στρατό θα αποστείλει στη Σαουδική Αραβία η κυβέρνηση για να προστατεύσει την χώρα από τυχόν πολεμική εμπλοκή της με το Ιράν! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πηγή του Μαξίμου το ελληνικό στρατιωτικό προσωπικό που θα μεταβεί στη Σαουδική Αραβία θα είναι από 65 έως 140 άτομα.

Σήμερα υπάρχουν 6 συστοιχίες Patriot PAC-3, η κάθε μια με έξι τετραπλούς εκτοξευτές: 2 στη βόρεια Ελλάδα (Ελευθερούπολη, Θεσσαλονίκη), 2 στην Αθήνα, 1 στην Σκύρο και τέλος 1 στα Χανιά (115ΠΜ). Οι κυβερνητικοί διαβεβαιώνουν ότι «Δεν θα πειραχθούν οι συστοιχίες της Αθήνας και της Σκύρου». Αρα θα αφαιρεθεί ή η προστασία της Θεσσαλονίκης ή η προστασία του Εβρου (η συστοιχία της Ελευθερούπολης στην Καβάλα καλύπτει τον Εβρο) ή η προστασία της 115 ΠΜ των F-16 Block-52+ στα Χανιά!

Δεν περίμενα όμως να είναι τόσο επιπόλαιη και να λέει, όπως στον Γ.. Παπαχρήστο, να πάμε στην Χάγη κι αν χάσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου δεν πειράζει, θα κερδίσουμε την ΑΟΖ της Ρόδου και της Λέρου! Τέτοιες θέσεις δημόσια διατυπωμένες υπονομεύουν το εσωτερικό μέτωπο και το μήνυμα αποτροπής της χώρας. Τί άλλο πρέπει να κάνει ο Ερντογάν, πόσο ακόμη πιο τραμπούκος, δουλέμπορος, παλιάνθρωπος,ισλαμοφασίστας; και τρομοκράτης Γενοκτόνος πρέπει να γίνει, ώστε η μαυροελίτ της συμφοράς που έχουμε, να πάρει απόφαση πως αυτό το λυσσασμένο θηρίο ΔΕΝ εξημερώνεται. ΔΕν είναι το Βέλγιο ή το Λουξεμβούργο.

ΚΙ ακούω πως αρκετοί λέει «νομικοί» έχουν την ίδια άποψη πέριξ της εξουσίας. Πϊσσα και πούπουλα! Τί νομίζουν; Πως η Τουρκία είναι ειρηνικός γείτονας και θα πάμε στο Ειρηνοδικείο για διαφορές νομής; Ντόρα μου και ομοϊδεάτες, ό,τι δίνουμε στην Τουρκία, απλά της ανοίγει την όρεξη. Ο λαός μας δεν έχει ξοδέψει και ξοδεύει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων για όπλα για να τα κονομάνε οι Άκηδες και οι Γιάννοι αλλά για να πολεμήσουμε τον εχθρό που θα τολμήσει να παραβιάσει τα σύνορα μας και να βλάψει με τετελεσμένα τα συμφέροντα μας. Αν λοιπόν ο Τούρκος τολμήσει, να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!

Αγαπητέ χρυσαυγίτη, κάνεις τεράστιο λάθος. Η συμμαχία της Ελλάδας αυτή την στιγμή είναι με Ισραήλ, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία. Το Ισραήλ αλλά και τα ΗΑΕ έχουν τεράστια επιρροή στις ΗΠΑ. Βοηθώντας τα ΗΑΕ κάνουμε "πόλεμο" στην Τουρκία. Αυτός είναι ο πόλεμος που θέλουμε να κάνουμε. Μακριά από τις θάλασσές μας. Μακριά από τα σύνορά μας. Εκεί που πονάει ο Τούρκος. Από την άλλη είναι η Τουρκία με το Κατάρ. Μάντεψε ποιος έχει το πάνω χέρι. Το επιχείρημα της Ντόρας για το Καστελόριζο έχει σοβαρή βάση. Θα παλέψουμε για αυτό μέχρι τέλους για να κερδίσουμε, στην χειρότερη, όλα τα υπόλοιπα.

Παύλος ο παντογνώστης του portal ,ναι αυτός που βαφτίζει κομμουνιστή ,Συριζοπουλο ,τεμπελακο και αργόμισθο ,τον καθένα που πάει να γράψει κάτι για τα εργατικά ,λες και ξέρει ο καθενας που δουλεύει και τι κανάλι τραβάει ,αυτός που βαφτίζει χρυσαυγητη οποιοδήποτε γράψει για τα εθνικά θέματα , αυτος που κάνει παρατήρηση στους αλλους μην διχάζουν ενώ ο ιδιος διχάζει τους παντες .θαυμάστε τον ,αποθεωστε τον ,τον ένα και μοναδικό ΠΑΥΛΟ και όπως λέει και ένα τραγούδι του Νότη ,ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΜΑΓΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Έτσι σερβίρεις στο πόπολο αμερικανόδουλε Παύλος το ξεπούλημα του Καστελορίζου. Για να κερδίσουμε στη χειρότερη τα υπόλοιπα που λέει η αρχηγός του Ντόρα. Είσαι σοβαρός; Από πότε νομιμοποιείται η κυβέρνηση να παραχωρήσει σε οποιοδήποτε δικαστήριο σπιθαμή γης και χιλιοστό θάλασσας κερδισμένα με το αίμα του Ελληνικού λαού; Από πότε ρε μερκελοτάκη δεν ήταν δικά μας για να τα κερδίσουμε σαν σε παιχνίδι πόκας; Προδότες ΝεοαμερικανόΔουλοι. Στα χνάρια του Βενιζέλου βαδίζετε που έδωσε την νήσο Σάσων και την Β.Ήπειρο στους Αλβανούς;

@16:53 - Κομμουνιστής δεν είναι ο STOIXOS; Χρυσαυγίτης δεν είναι ο AΛΕΧΧΟΝ; Φταίω που γράφω ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή;

Εθνικόφρων να λες αμερικανόδουλε. Αυτή είναι η ιδεολογία.

Με το Ισραήλ δεν είναι συμμαχία είναι λυκοφιλία. Η Τουρκία είναι σύμμαχος του Ισραήλ άσχετε μερκελοτάκη Παύλο. Μία παλαιά είδηση που επιμελώς αποκρύπτεται από το πόπολο. https://www.onalert.gr/kosmos/tourkia/mexri-telous-tou-xronou-pairnei-awacs-i-tourkia/100585/ Δεν μιλάμε για δέκα λιανοντούφεκα εδώ. Μιλάμε για πολλαπλασιαστή στρατιωτικής ισχύος. Η λέξη ντονμές δεν σου λέει κάτι για τις τουρκοισραηλινές σχέσεις; https://www.timesofisrael.com/in-netanyahus-new-illustrated-world-israel-has-just-five-enemies/ Βλέπεις ότι Ελλάς και Τουρκία για το Ισραήλ βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Το Ισραήλ ακολουθεί την γραμμή (και από εδώ και από εκεί )όπως και η Ιταλία με την Λιβυη , και με τα οικόπεδα γεωτρήσεων στην Κύπρο ,ο Ερντογαν σπάει το εμπάργκο όπλων στην Λιβυη και του χαϊδεύουν τα αυτιά ,με πολιτικά αεροσκάφη μεταφέρει μισθοφόρους τζιχαντιστες μέσα από το ελληνικό FIR και η δωσιλογη κυβέρνηση κρύβει το κεφάλι της όπως ο στρουθοκάμηλος , συμμαχους δεν έχουμε δυστυχώς ότι κάνουμε μόνοι μας ,ΑΝ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ,ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΤΗΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ .

Το 'χω ξαναπεί, αλλά η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως: φασιστική σφηκοφωλιά το κωλοσάιτ!

@15:46 - Χαμός πραγματικά. Δεξιοί και αριστεροί φασίστες έχουν μπουκώσει το site. Χρυσαυγίτες και κομμουνιστές χέρι-χέρι. Ονειρεύονται και οι δύο πλευρές ολοκληρωτικά καθεστώτα όπου δεν θα τολμάει κανείς να έχει αντίθετη γνώμη.

Σε λίγο θα μας πεις ότι φοράνε και στολή μελανοχιτώνων και υμνούνε τα ss ,άντε από εκεί νούμερο δεν διαφέρεις σε τίποτα με 2-3 ξερόλες που γράφουν εδώ μέσα

@15:46 Βρωμόστομε αμερικανοτσολιά

Η Τουρκία αδιαφορεί για τις ευρωπαϊκές αποφάσεις σχετικά με την απαγόρευση αποστολής όπλων και δυνάμεων στη Λιβύη και το δείχνει με τον πλέον πιο έμπρακτο τρόπο. Το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» εντόπισε την Τετάρτη, στα ανοιχτά των λιβυκών ακτών, μια τουρκική φρεγάτα η οποία συνόδευε ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με προορισμό την Τρίπολη της Λιβύης, όπως ανέφερε σήμερα μια γαλλική στρατιωτική πηγή. Το φορτηγό πλοίο Bana, με σημαία Λιβάνου, έπιασε την Τετάρτη στο λιμάνι της Τρίπολης, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.