Δεν θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley 2020 στο Μαίναλο

Δεν θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley 2020 στο Μαίναλο

Ιανουάριος 23, 2020 - 12:09
29 σχόλια

Με επιστολή της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Δήμο Τρίπολης την αναβολή της διοργάνωσης Snow Volley  που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Φεβρουαρίου 2020 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου.

Οικονομικοί, και όχι μόνο, φαίνεται να είναι οι λόγοι που αναβλήθηκε το τρίτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε θέμα και με τις χορηγίες, αλλά και με την έλλειψη χιονιού.

Η αναβολή της διοργάνωσης οπωσδήποτε ζημιώνει την αθλητική κοινότητα, αλλά και την οικονομία της περιοχής, μιας και η διοργάνωση αυτή το 2019 έχει προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Μαινάλου και στα γύρω χωριά.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, οι  κλιματικές συνθήκες σε συνδυασμό με την μη εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων οδήγησαν την ΕΟΠΕ στην απόφαση να αναβάλει την προγραμματισμένη για 8-9 Φεβρουαρίου 2020 διοργάνωση Snow Volley στο Χ/Κ Μαινάλου.

Ο κ. Γιώργος Καραμπέτσος, πρόεδρος ΕΟΠΕ, μιλώντας στην εκπομπή Sport News του Action24 για την πορεία του ελληνικού βόλεϊ, είχε αναφέρει: «Είμαι  ευχαριστημένος από την πορεία του αθλήματος, παρά το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως διοίκηση άπτονται του οικονομικού προβλήματος. Παραλάβαμε ένα μεγάλο χρέος, θέλουμε μια εξαετία για να ξεπεράσουμε τον οικονομικό σκόπελο, είμαστε όμως μια πολύ καλή ομάδα στη διοίκηση και θα τα καταφέρουμε».


29 Σχόλια

Αυτή ήταν η συνέχεια κ. Τζιούμη? Τα διαλύσατε όλα ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

Μας λέτε δήμαρχε να γίνει η Τρίπολη τουριστικός προορισμός Πήγατε στην Θεσσαλονίκη στην έκθεση φιλοξένεια την οποία ετοίμασε ο Παυλής και μας είπατε ότι πρέπει να επισκεφτεί την Τρίπολη ο Κόσμος. Εσείς τι κάνετε για να έρθει ο κόσμος ο οποίος πηγαίνει στην ορεινή Αρκαδία. Τι να έρθει να δει. Χρειάζονται δράσεις και εκδηλώσεις σε αυτές πχ snow volley . Αλλά αντί να το κυνηγήσετε το αφήσατε

@12.55 πανε παιξε εσυ πανω στα λιθαρια, ανιδεε ολων των σπορ οεοεοεοεοε...αληθεια, μαζουτ του καυς??

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.

Πρέπει να εισαστε πολύ ηλίθιοι. Ο Τζιούμης σας φταίει που δεν έριξε χιόνι ; Θα νας τρελάνετε ρε; Για ποόν Παυλή μιλάτε τον ποιο άχρηστο δήμαρχο όλων των εποχών; 14% πήρατε άντε κρυφτείτε σε κανένα λαγούμι.

Ο Τζιούμης είχε μιλήσει με τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας και είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό. Αυτό το είπαν δημόσια οι άνθρωποι της ομοσπονδίας στα site. Τώρα αν δεν βρήκαν άλλου λεφτά είναι δικό τους θέμα. Τώρα του Παυλή τι μιλάτε πέντε χρόνια δεν κάνατε τίποτα και σας έφτυσε ο κόσμος Άντα κρυφτείτε

Ποια έκθεση να ετοιμάσει ρε ο Παυλής εδώ δεν έκλεισε ούτε μια λακκούβα πέντε χρόνια ο άχρηστος

Δεν θα έχει χιόνι + Αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα = Φταίει ο Τζιούμης που δεν θα γίνει η διοργάνωση. Ρε αλήθεια, διαβάζετε το περιεχόμενο των άρθρων ή μπαίνετε και γράφετε σχόλια κουτουρού; Εσύ 14:11 δηλαδή τι ήθελες να κάνει ο Τζιούμης; Να τους πάρει τηλέφωνο και να τους πει "Ελάτε εσείς και θα σας βρούμε και χιόνι και θα σας καλύψουμε τις χορηγίες"; Εσύ 12:55 σε καλή μεριά τα 0,60€ που βγάζεις για κάθε σχόλιο. Συνέλθετε ρε, μπαίνει και κόσμος εκτός Αρκαδίας και διαβάζει δεν είστε στο καφενείο.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ;

Μερικοί το έχετε κάψει τελείως. Το χιονοδρομικό δεν έχει χιόνι, τι πρωτάθλημα να διοργανωθεί; Όλα τα χιονοδρομικά της χώρας έχουν πρόβλημα γιατί διανύουμε έναν εξαιρετικά άνομβρο Ιανουάριο. Ξεφτιλίζεστε με αυτά που γράφετε.

Ρε παιδιά, να στηθεί η τέντα με το τεχνητό χιόνι στην πλατεία Άρεως και να γίνει παιχνίδι εκεί μέσα.

Ωραιοςςς

Έχασε η Βενετιά βελόνι που δεν θα γίνει το snow volley στο χιονοδρομικό. Λές και στην Τρίπολη έχουμε ομάδα που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση. Γιατί να σπαταλάμε λεφτά σαν πόλη για κάτι που το βλέπεις μια φορά το χρόνο ενώ θα μπορούσαμε τα λεφτά να τα δώσουμε για μια συναυλία πχ να την δουν όλοι οι δημότες.

Δε ντρέπεστε να βρίζετε οργανωμένα τον κόσμο που κρίνει τα στραβά της Δημοτικής Αρχής; Έτσι δεν καλύπτετε την ανικανότητα σας. Βγάζει μάτια ότι είναι κατευθυνόμενος όλος αυτός ο οχετός και λυπάμαι που αντιδράτε έτσι σε αυτούς που σας ψήφισαν. Είσαστε κατάπτυστοι.

@ 21:49 Αψογος στην σύνταξη και στην ορθογραφία αλλά η πρόταση είναι πολύ δημοσιουπαλληλική. Αλλο βλάκας, άλλο έξυπνος, άλλο χαζός , άλλο ηλίθιος.

Μη ξεχνατε..Τζιουμης και Νικας πανε χερι χερι..Μετα απο την μεγαλη συμβολη του Νικα και της Παρεας του Βλαση στις χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις του Δημου και την κοσμοπλημμυρα οπως ανακοινωθηκε..αλλη μια αποτυχια απο την τροικα της οπισθοδρομησης στην Αρκαδια

@22:53 το ότι ο καθένας για ότι του κατέβει στο κεφάλι όμως χωρίς να το σκεφτεί κατηγορεί την δημοτική αρχή, δεν είναι κατάπτυστο, είναι ΟΚ ε; Κατά τ' άλλα εκεί δεν είναι οργανωμένα τα σχόλια...

17:45 Ναι, συμφωνώ, να στηθεί η τέντα της πλατείας Άρεως με το τεχνητό χιόνι, να σε βάλουν απέναντι και να σου ρίχνουν χιονόμπαλες στα μούτρα μήπως και κουνηθεί τι μυαλό σου και επιστρέψει στη θέση του πυροβολημένε

Το πρόβλημα δεν ήταν η επάρκεια χιονιού εξάλλου πουθενά στη Ελλάδα δεν υπάρχει επάρκεια ούτε μπορείς να το προβλέψεις έναν ή δυο μήνες πριν. Μπορεί και τώρα να είχε χιόνι και σε ένα μήνα να έχει λιώσει ή το αντίθετο σε ένα μήνα να έχει 2 μέτρα. Το πρόβλημα ήταν καθαρά οικονομικό

@03:27 Έχεις δίκιο. Η Τρίπολη ατύχησε που δεν βγήκε πάλι δήμαρχος ο Παυλής για να συνεχίσει τον οργασμό έργων που έκανε καθόλη τη διάρκεια της 5ετίας που είχε τη διοίκηση του δήμου. Γιατί έκαναν έργα, όχι ψέμματα! Το διαφημίζουν κι ο Πιτ Παν με τοΝ petit Sotiris με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υλοποιούνται μία προς μία όλες μας οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις μας στους δημότες, έγραψε ο petit Sotiris. Ναι, αλλά με μία "μικρή", "μικρούλα" (τόση δα) διαφορά. Δεν είναι πλέον δημοτική αρχή. Εκτός κι αν πίνουν τίποτα και το'χουν κάψει και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα..

παπαγαλάκια του ** , μην κόπτεστε τοοοσο πολυυυ να στηριξετε την ανυπαρξια της δημοτικης αρχης. σε λίγο δε θα ξερετε που να κρυφτείτε. πουθενάδες, ανύπαρκτοι

Βλέπω @09.21 αν και ο Σωτήρης δεν είναι στη διοίκηση, όπως και η παράταξή του, εκεί στην Κάτω Αγορά αλλά και στη Λαγοπάτη, τους μελετάτε συνεχώς.

12:25 Επειδή είσαι πανέξυπνος, αφενός δεν έχω καμία σχέση με καμία κάτω αγορά και με καμία Λαγοπάτη, αφετέρου και να θέλουμε να τους ξεχάσουμε γενικώς, φροντίζουν να μας το θυμίσουν οι ίδιοι με τις αρλούμπες που γράφουν κάθε τόσο, μόνο και μόνο γιατί δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον...δημαρχία γιοκ. Όταν κάποιος που δεν βρίσκεται στη διοίκηση του δήμου γράφει σε ενεστώτα χρόνο "υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας κλπ. κλπ." τι ακριβώς εννοεί; Αυτό μπορούσε να το γράψει κάποιος μόνο αν ήταν στη δημοτική αρχή. Και πότε ακριβώς σκόπευε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της η δημοτική αρχή Παυλή;

Αφού δεν είναι στη διοίκηση ρε ανώνυμε 12.25 τότε γιατί συμπεριφέρονται σαν να είναι; Ενημέρωσέ τους λοιπόν εσύ που απ' ότι φαίνεται είσαι φίλος τους μήπως τους διαφεύγει

Αφού θα γίνει εμπορικό αεροδρόμιο Τρίπολης- πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης και τμήμα αεροδιαστημικων σπουδων ΠΑΠΕΛ, τι ασχολείστε με το τόπι ?

Εκει στην Ομοσπονδία δεν ήξεραν -δεν ρωταγαν ;Το Μαιναλο λειτουργεί οποτε εχει χιονι και αυτο ειναι προβλημα. Μεσοσταθμικα λειτουργεί 2 σαβατοκυριακα το χρονο ( λειτουργεί =ανοιχτές ολες οι πίστες ,με πατημένο-στρωμένο χιονι )

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.