Αργεντίνικη υπόθεση... Αστέρας - Πανιώνιος 2-0

Αργεντίνικη υπόθεση... Αστέρας - Πανιώνιος 2-0

Ιανουάριος 23, 2020 - 19:15
8 σχόλια

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους δύο Αργεντινούς τον Χερόνιμο Μπαράλες στο 33' από σημείο του πέναλτι και τον αρχηγό Ματίας Ιγκλέσιας με κεφαλιά ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η αρκαδική ομάδα απέδειξε την ανωτερότητα της και πήρε "επαγγελαμτικό" τρίποντο σε νιώθωντας ακόμα πιο άνετη και παράλληλα διώχνοντας το όποιο άγχος και ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται ξεκάθαρα σε ανοδική πορεία και σε ένα πολύ καλό μομέντουμ και το επιβεβαιώνει από αγωνιστική σε αγωνιστική με την εικόνα της να αφήνει χαμόγελα στους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έφτασε τα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα της Super League και είναι ασφαλώς ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Ματίας Ιγκλέσιας πέτυχε το πρώτο του εφετινό γκολ στην Super League. Μελανό σημείο του αγώνα η δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αποβολή του Χερόνιμο Μπαράλες στο 93ο λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορεί να βρει χώρους από την μαζική αμυντική διάταξη του Πανιωνίου. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους κιτρινομπλέ ήρθε στο 22' έπειτα από την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ριέρα που μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έκοψε την μπάλα στον Κρέσπι μέσα στην  μικρή περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 32' ο Μασούρας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης να κερδίζει πέναλτι και τον Χερόνιμο Μπαράλες από τα 11 βήματα να κάνει στο 33' το 1-0 για την αρκαδική ομάδα. Ο Πανιώνιος στο 44' πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε (σωστά) καθώς ο Αραμπούλι ήταν πιο μπροστά από τους αμυντικούς του Αστέρα Τρίπολης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για τον Αστέρα Τρίπολης καθώς στην πρώτη του επίσκεψη στα κυανέρυθρα καρέ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα. Στο 52' ο Μαρκ Φερνάντεθ εκτέλεσε το φάουλ με τον Ματίας Ιγκλέσιας με κοντική κεφαλιά να γράφει το 2-0. Το δεύτερο τέρμα των κιτρινομπλέ ουσιαστικά έκανε ακόμα πιο απλή την υπόθεση νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης να διαχειρίζεται άριστα το προβάδισμα του. Στο 63' και στο 70' Τασουλής και Κρέσπι έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες με τον Πανιώνιο να φαίνεται απειλητικός στο 75΄στην διπλή ευκαιρία του με τον Αραμπούλι ενώ ένα σουτ του Βαλιέντε έξω από την περιοχή στο 79΄πέρασε λίγο έξω. Κάπως έτσι και χωρίς να νιώσει πίεση από τον Πανιώνιο στην συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Τασουλής, Ιγκλέσιας (Βαλιέντε), Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεθ, Σίτο (Ριέρα), Κρέσπι (Λουίζ Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Κόρμπος, Κιάκος (Σαραμαντάς), Ευαγγέλου, Μιλόγεβιτς (Παπανικολάου), Αραμπούλι, Εμμανουηλίδης.
 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Μπορεί να φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο , αλλά όχι και απίθανο ο Αστέρας να βρεθεί στην 6άδα ! Αυτό θα εξαρτηθεί αν κερδίσει τουλάχιστον τα τρία επόμενα παιχνίδια (ένα εκτός με Λαμία και τα άλλα δύο βατά στην έδρα του ) !!!!! Οχι τίποτα άλλο αλλά θα δούμε να βγάλει αφρούς ο μόνιμος υβριστής της ομάδας , ο επονομαζόμενος ψυχασθενής ''ραχούλας'' που θα πάει κατευθείαν στο ψυχιατρείο ...

21:16 Το ότι βρήκε η μπάλα στο χέρι του αμυντικού του Πανιωνίου δεν το είδες ρε κόκκινε ούγκανε; Ουστ πιθηκοειδές. Τη μπανάνα σου και στο δέντρο γρήγορα!

@21.16 Απ' ότι διαπιστώνεται , είσαι μάλλον ντόπιος που λερώνεις το όνομα της Τρίπολης, αφού έχεις παρωπίδες και μίσος εναντίον του Αστέρα ! Κάτι τέτοια τσογλ@νια σαν και σένα , μολύνουν το ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να μην ασχολούνται ΠΟΤΕ με αυτό .! Το κατάλαβες ψυχοπαθή ??????

21.16 ρε κομπλεξικέ το ότι ήταν πεντακάθαρο πέναλτι δεν το είδες;;; Χαζό μεν αλλά πεντακάθαρο δε. Σε τσούζει ο Αστέρας ε;;; Ξυδάκι..

ευτυχως ο μπαραλες καλα σε αυτη την ομαδα δωσαμε το ταλεντομας τον δουβικα που θα πηγαινε ρεαλ ολυμπιακο μπαρτσελονα

Ραχούλες εσείς ντροπιαζετε την πόλη με το χαμηλό iq σας και την υπεροψία σας.Πατε πλευ άουτ ρεεεεεεεεε.

@13:09 - Ντροπιάζεις τον εαυτό σου με αυτά που γράφεις. Αν είσαι πάνω από 15, έχεις σοβαρό πρόβλημα αυτοσεβασμού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.