Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών και φοιτητών στη Βουλή

Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών και φοιτητών στη Βουλή

Ιανουάριος 23, 2020 - 13:50
4 σχόλια

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου εκπαιδευτικοί και φοιτητές, κόντρα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει την εξίσωση των πτυχίων των αποφοίτων κολεγίων με των πανεπιστημίων ώστε να διορίζονται στα σχολεία, ενώ ζητούν και «τον μόνιμο διορισμό όλων των εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του κλάδου για τη δομή της εκπαίδευσης» αλλά και «την εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με των μόνιμων εκπαιδευτικών». 

Από την πλευρά τους, οι φοιτητές αντιδρούν στη σύσταση νέας ανεξάρτητης Αρχής για την αξιολόγηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μη θυμηθώ τώρα τα πτυχία απο Πρίστινα και Βελιγράδι αυτών που διαδηλώνουν ως καθηγητές!

Οι συνήθεις (αριστεροί) κομματικοί εγκάθετοι βγήκαν έξω κι αρουλιόνται.

Οι γνωστοί πλέον και βαρετοί απλυτοι που όπως ανέφερε κι ο φίλος οι περισσότεροι από δαυτους έχουν πάρει πτυχίο από Ρουμανιες Σερβιες και πάει λέγοντας.

Αυτοί που πήραν πτυχίο από Βουλγαρίες και Σερβιες έδωσαν εξέτασεις στο ΔΙΚΑΤΣΑ για να αναγνωρισθεί στην Ελλάδα .Και κανένας δεν πήγε στα Βαλκάνια για να σπουδάσει δάσκαλος και φιλόλογος .Οποτε αυτοί οι «βαρετοί» σπούδασαν μαθηματικό ,φυσικό ,ιστορικό αρχαιολογικό στην Ελλάδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.