ΤΑΠΤοΚ: Δημοπράτηση έργων στην Αρκαδία

ΤΑΠΤοΚ: Δημοπράτηση έργων στην Αρκαδία

Ιανουάριος 21, 2020 - 17:17
17 σχόλια

Δυο νέες τροποποιήσεις ενταγμένων πράξεων ολοκληρώθηκαν σήμερα, με την υπογραφή τους από τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα.

Πρόκειται για τα έργα: "Διαμόρφωση Υπαίθριου Χώρου στη Θέση Κουκούλα Τροπαίων" προϋπολογισμού 185.000,00€ με δικαιούχο το Δήμο Γορτυνίας και  "Εσωτερικό δίκτυο Ύδρευσης Βλαχέρνας" προϋπολογισμού  627.400,00€ με δικαιούχο τη ΔΕΥΑ Τρίπολης. Με τις αποφάσεις αυτές, οι δικαιούχοι μπορούν να προχωρήσουν στην υλοποίηση των πράξεων.

Επίσης, χθες εγκρίθηκε η Δημοπράτηση των έργων «Ενεργειακές αναβαθμίσεις Γυμνασίου Τεγέας», προϋπολογισμού 330.000,00€ και «Ενεργειακές αναβαθμίσεις Γυμνασίου Λεβιδίου», προϋπολογισμού 170.000,00€ με δικαιούχο το Δήμο Τρίπολης.

 

Για την ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020 ΑΜΚΕ

Ο Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 Παναγιώτης  Μαντάς


17 Σχόλια

Τωρα το ΤΑΠΤΟΚ ειναι καλο .Γραψτε και απο ποτε εχουν υπογραφει αυτα τα εργα,αλλα και ποσα ακομα ειχαν υπογραφει και η καινουργια διοικηση Νικα τα απενταξε.Ετσι για να ξερουμε τι εχει γινει σε αυτο το ΤΑΠΤΟΚ κυριε Θυμιο

Πιστευω το βραδυ πρεπει να παρει θεση ο γνωστος καναλαρχης και ως ξερολας που ειναι να μας πει ποια ειναι η θεση του για τα εργα που βλεπουμε.Τα βρηκε τα εκατομμυρια που μας ελεγε οτι επαιρναν?Ειναι ενα εργαλειο για την περιφερεια και για τους τρεις δημους Τριπολης Γορτυνιας και Μεγαλοπολης?Μηπως πρεπει να παρει και απο το ΤΑΠΤΟΚ μια απευθειας αναθεση ο μπαρμπα Θυμιος για να δει την λειτουργια του με καλο ματι?

Ποιος Παυλης ρε φιλε ο Ανθρωπος δεν καταλαβε πεντε χρονια απο που ειναι η πορτα δημαρχειου.Ο μοναδικος δημαρχος που εμεινε πεντε χρονια και δεν εκλεισε μια γουβα , μην τρελαθουμε τωρα που ετοιμασε εργα ο Παυλης. Μυρωδια δεν εχει ο ανθρωπος,τωρα τι μπορει να ελεγε γιατι ειχε ακουσει οτι αυτα τα εργα θα γινουν ειναι αλλο θεμα.

@18:50 ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ, ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ)

Ο Παυλής δεν μπορούσε ούτε μια λακκούβα να κλείσει. Τώρα που παλεύεται να τον ξεπλυνετε μερικοί στα σχόλια έχετε πολύ πλάκα.

Περιμένετε μερικούς μήνες ακόμα και τότε θα συνειδητοποιήσετε πόσο καλύτερος ήταν ο Παυλής απο τους ψεύτες τους Τζιουμικούς. Παυλή θα λέτε και θα κλαίτε.

@21:46 Τα λεφτά δεν τα έφερε ο Παυλής (και κανένας Παυλής) στην Τρίπολη, αλλά ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και ο Μαρίνος ο Ρουσιάς του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε και σε όλους του δήμους πανελλαδικά. Λεφτά λοιπόν πήραν όλοι οι δήμοι γιατί θα τα έπαιρναν έτσι κι αλλιώς λόγω εκλογών. Επομένως δεν κουράστηκε ιδιαίτερα ο Παυλής να τα μαζέψει. Τα τεράστια έργα που έκανε ο Παυλής τα 5 χρόνια που ήταν δήμαρχος θα μας τα απαριθμήσεις...ή μπα;

Τον Παυλή τον ξεπλένει ο ίδιος ο Τζιούμης καθημερινά. Τώρα σταμάτησε η καραμέλα από τα παπαγαλάκια οτι έλεγε ψέματα για τα έργα και λέτε ότι τα λεφτά τα χάρισαν στην Τρίπολη. Να δούμε τι άλλο θα ξεστομίσετε ανίκανοι για να καλύψετε τα ψέματα που είπατε.

06:53 Πόσο καλύτερος ήταν ο Παυλής σε τι ακριβώς; Στα τιτανοτεράστια έργα που άφησε πίσω του; Επειδή μου διαφεύγουν, δεν μας τα θυμίζεις;

Λοιπόν, να συμφωνήσουμε σε 2-3 πράγματα τα οποία αναγράφονται στον απολογισμό του Παυλή, στην πόλη μας για 5 χρόνια έγιναν έργα αξίας 10εκ.Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση στο internet θα βρείτε Δήμους μικρότερους της Τρίπολης που έκαναν έργα με 30 ή και παραπάνω εκ. Στον ίδιο απολογισμό, φαίνονται εξασφαλισμένα 120εκ για έργα, τα οποία με καλύτερη ανάγνωση έχουν διεκδικηθεί μεταξύ 18-19. Άρα τον τελευταίο χρόνο έγινε ότι θα έπρεπε να είχε γίνει σε 5. Συμπαθάτε με αλλά αυτό δεν είναι θητεία, αλλά τυχοδιωκτισμός. Να είμαστε λοιπόν ευγνώμονες γιατί; Που τελευταία στιγμή έκανε την δουλειά του;

Σας βολεύει να συνεχίζετε να λέτε ψέματα για τον Παυλή. Όσο και να το προσπαθείτε να παρουσιάσετε έργα για δικά σας, βγάζει μάτια ποιος δούλεψε και τον λασπώνατε τόσα χρόνια.

12.33 Δεν έκανε ούτε αυτή. Το ότι έριξε άσφαλτο σε 4 δρόμους ένα μήνα πριν τις εκλογές το λες "δουλειά του" εσύ αυτό; Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών με διαφορά. Για να μην υπολογίσουμε και το επιτελείο των άσχετων που έσερνε μαζί του. Η 5ετία του ήταν μια μαύρη σελίδα για ολόκληρο το δήμο Τρίπολης. Τόσο απλό..

Για να δούμε πόσα χρήματα και πόσες μελέτες θα φέρει ο Τζιούμης και το δικό του κοπάδι θα φέρει στην Τρίπολη. Για ότι έφερε ο Παυλής αργά η γρήγορα θα το μάθει ο κόσμος.

Σε λίγο καιρό Παυλή θα λέτε και θα κλαίτε με αυτούς τους παπατζίδες που μπλέξαμε........

19:09 Άλλαξε τροπάριο ρε καραγκιόζη και γράψε τίποτ' άλλο, γιατί μέχρι στιγμής κλαίμε από τα γέλια με τις μακακίες που γράφετε όλα τα παπαγαλάκια των προηγούμενων άχρηστων

@18:42 Έλα ρε τι λες, σοβαρά; Τι ακριβώς έφερε για πες μας, γιατί 5 χρόνια όλο έπαιρνε από παντού. ΘΑ το μάθει ο κόσμος, όπως ΘΑ έκανε έργα αλλά πάπαλα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.