Προτεραιότητα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο το θέμα των γηπέδων

Προτεραιότητα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο το θέμα των γηπέδων

Ιανουάριος 22, 2020 - 12:19
1 σχόλια

Ένα και ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι το γηπεδικό και τα προβλήματα στους χώρους υποδομών και εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα στον Δήμο Τρίπολης όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο συμπιεσμένα.

Στο περιθώριο της κοπής πίτας της ΕΠΣ και των διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας οι επίσημοι καλεσμένοι που ήταν από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης έκαναν την δική τους αναφορά αντιλαμβανόμενοι και αυτοί το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει δείχνοντας σαφή πρόθεση να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως φαίνεται το γήπεδο της Τεγέας που βρίσκεται στην τελική του ευθεία και το Ενωσιακό της Νεστάνης αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες, στον σχεδιασμό είναι οι βελτιωτικές εργασίες και στο γήπεδο της Κάρτσοβας αλλά και η προσπάθεια δημιουργίας προπονητικού κέντρου στην Βυτίνα.

Αναλυτικά αποσπασματικές δηλώσεις για το θέμα των γηπέδων

Χρήστος Λαμπρόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας): Αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς για τις επιτυχίες σας και πρέπει να σας πω πως την Περιφέρεια το κομμάτι του αθλητισμού της Αρκαδίας το έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα. Ξέρετε ότι κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα αθλητικό κέντρο στην Βυτίνα, οι εξελίξεις είναι καλές και σύντομα ίσως να μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερα θετικά νέα. Στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας εκκρεμούν μιας σειρά από θέματα που σας αφορούν και έχουν να κάνουν και ε το γήπεδο της Τεγέας που ολοκληρώνεται αλλά και με το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας που ο πρόεδρος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και εκεί έχουμε κάνει μια πρώτη κουβέντα για τροποποίηση του προγράμματος  Δημοσίων Επενδύσεων και πιστεύω ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα μπορούμε να έχουμε μια εξέλιξη που θα λέει πως μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε την μελέτη η οποία είναι στα σπάργανα.

Μανώλης Σκαντζός (Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου): Ο Περιφερειάρχης έχει δεσμευτεί και για το γήπεδο της Νεστάνης αλλά για τα υπόλοιπα γήπεδα όπως είπε και ο αντιπεριφερειάρχης. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει μια άμιλλα στο ποδόσφαιρο καθώς είναι ένα άθλημα το οποίο στρέφει τα νέα παιδιά σε σωστούς δρόμους.

Δημήτρης Μακαρούνης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης): Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι του Δήμου πρώτη προτεραιότητα και του Δημάρχου αλλά και εμένα προσωπικά είναι να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό. Δυστυχώς στο κομμάτι αυτό των υποδομών είμαστε πίσω. Εδώ στην Τρίπολη έχουμε τρία γήπεδα εκ των οποίων τα δύο έχουν παραχωρηθεί και το ένα (γήπεδο Κάρτσοβας) είναι στην δική μας κατοχή και μέσα εκεί παίζουν 7-8 ομάδες. Το γήπεδο είναι ταλαιπωρημένο και χρίζει άμεσα διόρθωση και βελτιωτικές επεμβάσεις. Ο Δήμαρχος μαζί και με την Περιφέρεια να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στα πρόβλημα αυτό.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ? ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ.ΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.