Ο Κωταΐδης ήταν ωραίος αλλά ο «γιατρός» ήταν αλλιώς (vid)

Ο Κωταΐδης ήταν ωραίος αλλά ο «γιατρός» ήταν αλλιώς (vid)

Ιανουάριος 20, 2020 - 10:17
2 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός θα μπορούσε να πει κανείς πως έπεσε θύμα έκπληξης από τον Απόλλωνα Τυρού με το ισόπαλο 4-4 να αποτελεί γι' αυτόν ένα εκτός προγράμματος στραβοπάτημα  που σαφώς τον πληγώνει σε επίπεδο βαθμολογίας.

Η ομάδα του Άστρους βρέθηκε να χάνει με 1-4 στο ημίχρονο βλέποντας να χάνει ευκαιρίες και στον αντίποδα τον Απόλλωνα Τυρού να σκοράρει και να τιμωρεί κάθε του αμυντική ανισορροπία και λάθος στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά ο Πανθυρεατικός με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε στην επανάληψη να κάνει την ανατροπή για το μη χείρον βέλτιστων σε αυτές τις περιπτώσεις σε ένα παιχνίδι όπου πραγματικά έσπασε καρδιές με τον τρελό ρυθμό που είχε στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Άστρους.

Ξεχωριστή αναφορά στο να μπορέσει ο Πανθυρεατικός να γυρίσει το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει στον Δημήτρη Αδάμη αλλά και στον Θοδωρή Κωταΐδη οι οποίοι πέτυχαν δύο υπέροχα γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο βγαίνοντας μπροστά για την ομάδα τους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Τον Δημήτρη Αδάμη τον γνωρίζουμε ως έναν πολύ καλό αμυντικό ωστόσο κόντρα στον Απόλλωνα Τυρού μας έδειξε και τις εξαιρετικές επιθετικές του αρετές πετυχαίνοντας γκολ που στην εκτέλεση του θα ζήλευαν αρκετοί επιθετικοί κάνοντας ένα άκρως σεντερφορίσιο τελείωμα στέλνοντας την μπάλα με το αριστερό του πόδι από το ύψος της περιοχής με δύναμη στο παραθυράκι της εστίας του Απόλλωνα Τυρού για το 3-4.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Θόδωρη Κωταΐδη να βάλει και αυτός την πινελιά του για την ομάδα του. Η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε ισορροπία στον άξονα και βοήθησε στην διάσπαση της πολυπρόσωπης αμυντικής γραμμής του Απόλλωνα ενώ στο 83' με ένα πραγματικό σουτ "κεραυνό" έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Πάυλου που παρά την εκτίναξη δεν μπορούσε να κάνει κάτι κάνοντας το 4-4.

Δείτε τα δύο καταπληκτικά γκολ του Πανθυρεατικού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Τυρού από τον Δημήτρη Αδάμη και τον Θοδωρή Κωταΐδη.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Κωταϊδης ήταν ωραίος αλλά ο «γιατρός» ήταν αλλιώς


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.