Άρπαξε μέσα από τα χέρια της Καλλιθέας τον Μάριο Γεωργόπουλο ο ΑΟ Υπάτου

Άρπαξε μέσα από τα χέρια της Καλλιθέας τον Μάριο Γεωργόπουλο ο ΑΟ Υπάτου

Ιανουάριος 20, 2020 - 16:07
4 σχόλια

Στον ΑΟ Υπάτου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Γεωργόπουλος μιας και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας η οποία κυριολεκτικά άρπαξε την υπογραφή του την τελευταία στιγμή από την Καλλιθέα.

Ο νεαρός ταλαντούχος Αρκάς φορ βρέθηκε πολύ κοντά στην Καλλιθέα η οποία τον πολιορκούσε εδώ και καιρό και πιο συγκεκριμένα κατευθείαν μετά την λύση της συνεργασίας του με την Καλαμάτα όμως ο ΑΟ Υπάτου με συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης του ήταν η ομάδα που κατάφερε και απέσπασε το "ναι" του Μάριου Γεωργόπουλου.

Έτσι λοιπόν ο "Super Mario" επιστρέφει ξανά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και του 6ου ομίλου για λογαριασμό του ΑΟ Υπάτου ενώ αναμένεται να βρεθεί αντίπαλος τις επόμενες αγωνιστικές τόσο με την πρώην του ομάδα τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη όσο και με την ΑΕΚ στην Βοιωτία.

Ο Μάριος Γεωργόπουλος υπέγραψε στον ΑΟ Υπάτου και πλέον είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαρική του καριέρα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.