Τα δίδυμα αδέλφια Πιπεριάς - Σινανιώτης με καταγωγή από την Τρίπολη γοητεύουν στο «Kαφέ της xαράς»

Τα δίδυμα αδέλφια Πιπεριάς - Σινανιώτης με καταγωγή από την Τρίπολη γοητεύουν στο «Kαφέ της xαράς»

Ιανουάριος 14, 2020 - 10:56
14 σχόλια

Ο Χρίστος και ο Κώστας Πιπεριάς - Σινανιώτης, δύο θαυμάσια παιδιά, μας φτιάχνουν τη διάθεση στο «Kαφέ της xαράς»  του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, τη σειρά με τη  μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ελληνική τηλεόραση.

Τον Χρίστο τον θαυμάζουμε ως τον κούκλο γιο του Φατσέα και της Σταυρούλας και τον Κώστα ως τον ατίθασο συμμαθητή του, που του κάνει bulling στο σχολείο στο Κολοκοτρωνίτσι.

Οι δίδυμοι αδελφοί ζουν στο Π. Φάληρο και είναι άριστοι μαθητές του 19 και… στις Ουρσουλίνες στο Ψυχικό.  Η μαμά τους η γνωστή περιοδοντολόγος Έφη Σινανιώτη, κόρη της Καίτης Κυριαζή, τους καμαρώνει στην επιτυχημένη σειρά του Αnt1 αλλά τους θέλει και… ιατρούς στο μέλλον.

Τα αγόρια αυτά έχουν από τη γιαγιά τους Καίτη Κυριαζή-Σινανιώτη αρκαδική φλέβα αφού είναι δισέγγονα του αείμνηστου μαιευτήρα Χρίστου Κυριαζή, με μαιευτική κλινική στην ενορία Αγίου Βασιλείου Τρίπολης και διευθυντή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Οι παλιοί Αρκάδες γνωρίζουν την ιστορία των οικογενειών  Κυριαζή, Δάλμαρη και Σινανιώτη που υπήρξαν στυλοβάτες της αρκαδικής κοινωνίας με... τάξη και ηθική όπως λέει και ο Περίανδρος Πώποτας. Άξια, λοιπόν, η επιλογή των δίδυμων αδελφών  Χρίστου και Κώστα με την αρκαδική φλέβα για τη συμμετοχή τους στη δημοφιλέστερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.


14 Σχόλια

Αυτή η ανάγκη να κάνουμε αρχαιολογική ανασκαφή στο γενεαλογικό δέντρο του ανθρώπου με σκοπό να αποδείξουμε καταγωγή από έναν συγκεκριμένο τόπο, είναι τουλάχιστον για γέλια. Να 'ναι καλά τα παιδάκια και να έχουν πάντα επιτυχίες, απ' όπου και αν καταγόταν ο μακαρίτης ο προπάππος τους.

Ειναι δισεγγονα του αειμνηστου, και ειναι Αρκαδες,και αν τα ρωτησεις που ειναι η Τριπολη θα σου πουν στην Λιβυη,....

8.49.τα ειπες ολα.....Περασε καποιος που γινεται γνωστος μετα απο χρονια και αμεσως να τον κανουμε Αρκα,.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το ποιος είναι ο γνωστός μπατζανακης του αδερφού της ανιψιάς της ξαδέρφης του κουμπάρου της πρώην γκόμενας του ψηλού....είχαμε μια έγνοια που μάτι δε κλείναμε όλη νύχτα! Να είστε καλά που μας ανοίξατε τα μάτια...από σήμερα πλέον τη Τρίπολη θα την βλέπουμε με άλλο ματι

Τι κακο και αυτο ,οποιος περναει 2-3 μερες απο Τριπολη και γινετε λιγο γνωστος ψαχνουμε μεχρι πισω στην Τουρκοκρατια να δουμε αν ειχε συγγενη εδω να τον κανουμε Αρκα.Να τους δωσετε και τα κλειδια της Πολης!! Ελεος με αυτες τις βλακειες σας.

Καλή σας ημέρα. Η καταγωγή ενός ανθρώπου παραμένει καταγωγή. Επίσης το γεγονός ότι ο Κώστας και ο Χρίστος- Σινανιώτης εμφανίζονται στο σήριαλ που έχει ως κέντρο την Αρκαδία είναι επίσης γεγονός που ενέχει τη σύμπτωση της καταγωγής. Δεν χρειάζονται να κάνουν όσα λέτε γιατί προσκυνούν πολύ ευλαβικά ο Χρίστος και ο Κώστας κάθε φορά που έρχονται στην Τρίπολη τοιυς τάφους του παππού και των υπόλοιπων εξ αίματος προγόνων τους. Η ιστορία ενός τόπου παραμένει ιστορία κιαι ο σεβασμός παραμένει σεβασμός. Η γιαγιά τους Καίτη Κυριαζή που μεγάλωσε στην Τρίπολη είναι εν ζωή και τα διδάσκει...

Καλή σας ημέρα Η γιαγιά των παιδιών Καίτη Κυριαζή έχει μεγαλώσει στην Τρίπολη και τα παιδιά την αγαπούν ιδιαίτερα και καμαρώνουν για αυτό από τις συχνές διηγήσεις που ακούν από τη γιαγιά τους για την Τρίπολη. Είναι πολύ χαρούμενα που το σήριαλ όπου εμφανίζονται αναφέρεται στην Αρκαδία από όπου κατάγονται

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΚΙΑΛΑ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΑΔΕΣ

στη συνέντευξη στην τηλεόραση είδαμε είναι και άριστοι μαθητές - μπράβο στα ταλαντούχα παιδιά

ΠΩΠΩ!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! ΤΕΛΕΙΟ!!! ΟΥΑΟΥ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.