Το πανόραμα της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Ιανουάριος 20, 2020 - 08:15
7 σχόλια

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας παρέμεινε ο Ερμής Μελιγούς μετά την μεγάλη νίκη του στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου και έτσι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

24 τέρματα σημειώθηκαν σε έξι αναμετρήσεις στην 13η αγωνιστική η οποία είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο παραγωγικές της σεζόν με τρεις νίκες για γηπεδούχους, δύο διπλά και μία ισοπαλία.

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε ξεκάθαρα στο Άστρος με τον μαχητικό Απόλλωνα Τυρού να φτάνει κοντά σε ένα τεράστιο διπλό να αλλά να φεύγει με την ισοπαλία μιας και ο Πανθυρεατικός μετέτρεψε το 1-4 του ημιχρόνου σε 4-4 με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος σε ένα από τα πλέον συναρπαστικά παιχνίδια της χρονιάς αυτής που διανύουμε.

Μόνο του στην δεύτερη θέση και στο πλην δύο από τον πρωτοπόρο Ερμή το Λεωνίδιο που εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ολυμπιακού και την γκέλα του Πανθυρεατικού, ενώ άνετη νίκη που την διατηρεί σε τροχιά πρωταθλητισμού έκανε και η Δημητσάνα. Αποφασίστηκες νίκες στον δρόμο για την παραμονή πέτυχαν Μαντινειακός και Τεγέα.

Το αποτέλεσμα  της αγωνιστικής: Η ισοπαλία στο Άστρος στο παιχνίδι με του Πανθυρεατικού με τον Απόλλωνα. Κανείς ίσως να μην περίμενε στραβοπάτημα του ενισχυμένου μεταγραφικά Πανθυρεατικού εκτός ίσως από τους παίχτες του Τυρού που πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην μάχη για την σωτηρία.

Ο man of match της 13ης αγωνιστικής: Ο Κώστας Μπάρλας για μία ακόμα φορά μπαίνει στο παιχνίδι για να αλλάξει τα δεδομένα για τον Ερμή Μελιγούς. Η επιρροή του είναι τέτοια που στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γίνεται σκόρερ και των δύο τερμάτων της ανατροπής για την ομάδα του.

Α' Αρκαδίας (13η αγωνιστική)

Ερμής Μελιγούς-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-1

Πανθυρεατικός-Απόλλωνας Τυρού 4-4

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Δημητσάνα 0-4

Ορχομενός-Μαντινειακός 1-3

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης  1-0

Λεωνίδιο-Κορακοβούνι 4-0

Βαθμολογία

1. Ερμής Μελιγούς 29

2. Λεωνίδιο 27

3. Δημητσάνα 24

4. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 24

5. Πανθυρεατικός 23

6. Μαντινειακός 19

7. Τεγέα 18

8. Κορακοβούνι 15

9. Δόξα Μεγαλόπολης 14

10. Απόλλωνας Τυρού 12

11. Ορχομενός 10

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Επόμενη αγωνιστική

Πανθυρεατικός-Ερμής Μελιγούς

Μαντινειακός-Τεγέα

Δημητσάνα-Κορακοβούνι

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ορχομενός

Απόλλωνας Τυρού ΠΑΟΚ Τρίπολης

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ξυπνήστε ζώααα..Η μελιγου έχει 10 μεταγραφές πληρώνει 50 χιλιάρικα κάθε χρόνο και αν το πάρει τελικά το πρωτάθλημα θα χτυπάει η καρδιά μέχρι την τελευταία αγωνιστική!! Δεν έχετε την εμπειρία τι πάει να πει πρωταθλημα 1 στα 50 χρόνια παιρνετε και μας το παίζετε και ομάδα μετά..Μόνο Λεωνίδιο

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΛΙΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΑΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.