Καρώνης: Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον αγώνα που κάναμε ως διοίκηση (vid)

Καρώνης: Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον αγώνα που κάναμε ως διοίκηση (vid)

Ιανουάριος 17, 2020 - 14:23
52 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά» του δήμου Τρίπολης κ. Καρώνης Γιώργος την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στα γραφεία της παράταξης.

Ο κ. Καρώνης να αναφέρουμε ότι έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ επί θητείας του κ. Παυλή, έτσι τα θέματα τα οποία ανέπτυξε είχαν να κάνουν την με την ΔΕΥΑΤ και με την τηλεμετρία, αλλά και με τις 100 μέρες διοίκησης του κ. Τζιούμη.

Τα έργα που «τρέχει» η παράταξη του κ. Τζιούμη είναι έργα που η δική μας παράταξη έχει ξεκινήσει και τώρα γίνονται πραγματικότητα

Καλό θα ήταν, τόνισε, οι αντιδήμαρχοι, αλλά και ο δήμαρχος, όταν μιλούν για έργα που η προηγούμενη διοίκηση έχει ξεκινήσει να το λένε αλλιώς είναι λιγόψυχοι.

Το έργο της τηλεμετρίας το είχαμε ξεκινήσει εμείς και είχαμε προσπαθήσει πολύ για να βρούμε χρηματοδοτήσεις, είπε, σημειώνοντας ότι έργα του προγράμματός τους γίνονται πραγματικότητα και θα πρέπει οι νέοι διοικούντες να έχουν το θάρρος  να το λένε στους δημότες.

Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καρώνης: Είμαστε εδω για να υπερασπιστούμε τον αγώνα που κάναμε ως διοίκηση


52 Σχόλια

όσο και να βρίζουν τα γνωστά παπαγαλάκια άν δεν έλεγε αλήθειες ο Καρώνης θα είχε βγεί και θα του είχε απαντήσει ο Τζιούμης. Τώρα συνεχίστε το κράξιμο όπως κάνετε εδώ και μήνες.

23:55 Ναι, άλλη δουλειά δεν είχε ο Τζιούμης (και ο κάθε Τζιούμης) από το να βγαίνει να απαντάει στον κάθε τσοπάνη που είχε μάθει στην **α 5 χρόνια και τώρα του έχει λείψει. Τράβα για ύπνο τώρα γιατί είναι αργά

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.