Τον «λύγισε» η Τούμπα και το VAR... ΠΑΟΚ - Αστέρας 3-1

Τον «λύγισε» η Τούμπα και το VAR... ΠΑΟΚ - Αστέρας 3-1

Ιανουάριος 19, 2020 - 20:02
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε, πάλεψε αλλά η δύσκολη Τούμπα και το VAR του διαιτητή Σκουλά δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ.

Η αρκαδική ομάδα φωνάζει (και δίκαια) για πεντακάθαρο πέναλτι που δεν τις δόθηκε στο πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό με τον Σκουλά να πηγαίνει και στο VAR αλλά προφανώς να βλέπει άλλη φάση διότι αυτή είναι ξεκάθαρη παράβαση.

Ένα γκολ του Σφιντέρσκι έπειτα από χρήση VAR στο 24, άλλο ένα του Πέλκα στο 60' επίσης με χρήση VAR και ένα τρίτο του Λάμπρου στο 79' ήταν τα τέρματα του ΠΑΟΚ με τον Λουίζ Φερνάντεθ να μειώνει ξανά με χρήση VAR στο τελικό 3-1 στο 87'. Με δέκα παίχτες αγωνίστηκε ο Αστέρας Τρίπολης από το 65ο λεπτό λόγω αποβολής του Σουάρεθ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει πρόθεση να εκμεταλλευτεί την έδρα του και με στόχο να πιέσει από την αρχή την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης.  Στο 5' ο Παπαδόπουλος σταμάτησε τον Λημνιό και ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Μαουρίτσιο πέρασε έξω. Στο 24' η αρκαδική ομάδα απείλησε και είχε καλή στιγμή με τον Λουίζ Φερνάντεθ όμως οι γηπεδούχοι στο 29' έπειτα και από χρήση VAR και τετράπλατη διακοπή άνοιξαν το σκορ με τον Σφιντέρσκι. Στο 42' ο διαιτητής Σκουλάς πήγε στο VAR αλλά λανθασμένα δεν υπέδειξε παράβαση για πε΄ναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το άστοχο σουτ του Μπόρχα Φερνάντεθ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει δυναμικά όπως τελείωσε το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί την κατάσταση και στο 56' να απειλεί με τον Πέλκα. Στο 60' η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε και δεύτερο τέρμα και πάλι έπειτα από χρήση VAR με τον Πέλκα κάνοντας το 2-0 ενώ στο 65' ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγο της αποβολής του Σουάρεθ και στο 79' ο Λάμπρου έκανε τρία τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε και μείωσε στο 87' με τον Λουίζ Φερνάμντεθ σε 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο (80’ Εσίτι), Λημνιός, Μίσιτς, Πέλκας (61’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (69’ Άκπομ).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Κώτσιρας, Σίτο (59’ Ριέρα), Μπόρχα Φερνάντεθ (77’ Μπελόκ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (69’ Πασαλίδης), Χαουρέγκι.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Σήμερα το VAR, εξαιτίας του διαιτητή σκουλά και του υπεύθυνου του VAR ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ αποδείχτηκε ότι είναι πολύ για το ελληνικό ποδόσφαιρο . Απλά το εφαρμόζουν για να καλύπτουν τις λαμογιές και τις ατιμίες των λεγόμενον ''μεγάλων'' της SL . κΑΤΑΡΓΗΣΤΕ το άχρηστοι αφού έτσι κι΄ αλλοιώς το χρησιμοποιείτε όπως σας βολεύει ... Μην διασύρετε άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο !

@1.36 έχεις μεγάλη έλλειψη γυναικείας συντροφιάς και την έχεις κάνει λάστιχο... Get a life Γαύρε

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα στην Τούμπα, στο γήπεδο όπου απαγορεύεται να σφυριχτεί πέναλτι σε βάρος του γηπεδούχου επί ημερών «εξυγίανσης». Κι ας υπάρχει VAR, έστω και made in Toumpa. Κάπως έτσι, είναι πολύ λογικό κάθε φιλοξενούμενος να νιώθει… μελλοθάνατος, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να πάρει κανένα καθοριστικό σφύριγμα υπέρ του, ό,τι και να γίνει… Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί Σκουλ(ηκ)άδες ανάμεσά μας ...... Αν τους πετύχετε πουθενά VARάτε τους !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.