Ερμής Μελιγούς - Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-1 (vid)

Ερμής Μελιγούς - Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-1 (vid)

Ιανουάριος 18, 2020 - 18:50
29 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας επικρατώντας στο γήπεδο του με 2-1 του Ολυμπιακού Λεωνιδίου το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κώστας Μπάρλας που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και αυτός που λύτρωσε τον Ερμή Μελιγούς στο 90ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είχε μπει μπροστά στο σκορ με τον Τόνι Χαλιλι στο πρώτο μέρος με τον Ερμή Μελιγούς να ισοφαρίζει στα μέσα της επανάληψης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Μπάρλα και με τον ίδιο παίχτη να παίρνει στο φινάλε ένα τεράστιας σημασίας τρίποντο.

Τρία συνολικά τέρματα, μία ανατροπή, δύο δοκάρια και γκολ στο φινάλε σε ένα τρομερό παιχνίδι που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα λόγω του μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος που είχε.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Ερμή Μελιγούς με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου.

Ερμής Μελιγούς: Κοκκινάκος, Αντωνίου (Βέργος), Κοδέλας (Μπάρλας), Γ. Ράλλιος, Μπίσσιας, Λάγκας, Πολυμενάκος, Π. Ράλλιος  (Δημάκος), Κατσίρης (Μάζης), Σταθουλόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου: Κωνσταντάς, Τσεμπελής, Καττής, Κυρίος, Καλογέρης, Κατσικαδάς, Κακλαμάνος, Χαλίλι, Πυργής (Η. Κυρίος  - Αγγελόπουλος), Μπαρμπόσα , Αβίντογλου (Βλάμης).

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ερμής Μελιγούς Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-1


29 Σχόλια

Βλέπω έναν Ολυμπιακό να παίζει μονότερμα μέσα στην έδρα του τον ΕΡΜΗ ....ουδέν σχόλιο!!!αδικο αποτέλεσμα με καθαρή αλλοίωση από τους 3Ρεφερι!!! Ευτυχώς που τραβάνε και οι κάμερες και βλέπουν τα αίσχη που κάνουν κάθε Κυριακή εις βαρών των ομάδων, στην προκειμένη περίπτωση κατά του Ολυμπιακού!!!!!

Τι γλύτωσε τν κόκκινη το δρεπάνι το τέρμα,,,θέλουν κ πρωτάθλημα,,η μελιτζάνες

Ευτυχώς που πήρατε και των παιχταρα των ΤΟΝΙ ΧΑΛΙΛΙ για μην χάσετε πουθενά..παιθαμενα μελιτζανοπαιδα..

Κριμας τόσα χρήματα από ομάδες παραγοντισκους σε αμφίβολης αξίας ποδοσφ.σε εποχή πείνας.και τι μπάλα βλέπεις?

Ο Ολυμπιακός σήμερα έδειξε την ποιότητα του,τους παιχταραδες και τα παλικάρια που δίνουν τα πάντα μέσα στο γηπεδο!!!αν σας άρεσε η εικόνα της μελιγους σήμερα είστε τσοπάνηδες!!δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα του Ολυμπιακού με της μελιγους!!καθαρό πεναλντι δεν δόθηκε στο χαλιλι....Απαράδεκτοι διαιτητές.....πολύ τυχεροί οι πουθεναδες της βοριάς Κυνουρίας!!είχαν άγιο!!έχει και συνέχεια!

Γελάμε αλανακο. Γκολ οφσαιντ είχες και δεν έβγαλε κόκκινη από το 20. Στο δεύτερο ημίχρονο φωναζες από το 80 να λήξει. Αρχίζει ο κατήφορος.

Δεν ακούστηκε κανένας να φωνάζει από τον Ολυμπιακό να λήξει το ματς ούτε έπεφτε κανένας κάτω να κάνει καθυστερήσεις από τους παιχτες , μάλλον μάγκα σε άλλο γηπαιδο ησουν εσυ .... που πάτε ρε κακομοιρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν περισσότεροι από εσάς τους γηπαιδουχους ...!!!ηρεμισε και πάρε χαρά από την νίκη σου σμρ έτσι όπως την πήρες , έρχεται και το αστρος την επόμενη Κυριακή ....εκεί δεν περνάνε μαγκιές σας....!

ο χαλιλι ειναι παιχταρας θα συνδυάσει γκολ θεαμα κ μάζεμα μελιτζανας στα θερμοκήπια

Εκείνο τον δόξα τον έχετε αφήσει άφραγκο ανούσιες μεταγραφές !!! Ούτε στην τριάδα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός

Αλανακο άλλο ματς έβλεπες ρε φίλε ? Με το που βάλατε γκολ κατσατε όλοι πίσω και θέλατε να λήξει από το 70 ...Να είσαι τυχερός που ο διαιτητής το στυλιαρη δεν έδωσε κόκκινη στο δρεπάνι τον τερματοφύλακα σας αλλιώς όχι 2-1 10-1 θα είχε λήξη...

Αν χαίρεσαι ανώνυμε για την νίκη σου χθες είσαι τσοπάνης στο ξανά λέω!αλλά δεν φτάιει κανείς άλλος ο Ολυμπιακός φταίει που σας χάρισε το ματς σας το κάνε δωράκι και σας είπε πάρτε το για να μην κλαίτε όπως κλαιγατε μέσα στο Λεωνίδιο!πουθεναδες της Βόρειας Κυνουρίας...έχει ψωμί ακόμα..κατσε μην βιαζεσαι!

Γιατί ξεχνάτε το Λεωνίδιο εκεί σρην μελιγου έρχεται η σειρά σας δεν θα σας πάει η τύχη άλλο μέχρι εδώ τελειώσατε πρωτάθλημα δεν θα δειτε ποτέ ***

Προς λεωνιδιωτης..εσύ φίλε μου βλέπεις μεγάλα όνειρα μπράβο σου...ρεεεεεεεε Εκεί στη Νότια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Λεωνίδιο μήπως σας ραντίζουν μαζί με της μελιτζάνες και τις ντομάτες και κοιμάστε όρθιοι..για το καλό σας το λέω πάντως (πάντα φιλικά).

Alanakos 7 άμα είμαι εγώ πουθενας της Β.Κυνουριας εσύ τι είσαι στην νότια και γενικά σε όλη την Αρκαδία ρε καημενε..Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου έφαγες μια ωραία μελιτζάνα εχτές και ησύχασες μην κλαίς άλλο θα πλυμηρισουμε στο τέλος από τα κλαματα τα δικά σου και όλων εκεί κάτω στο Λεωνίδιο... Υ.Γ 1 Καλό χωνευτη Υ.Γ 2 θέλετε δεν θέλετε το πρωτάθλημα έχει βαφτεί βυσσινί και δεν το ξέρετε

Καλά λεωνιδιωτη χαλάρωσε λιγο κ εσυ κωλοφαρδος είσαι σε πολλσ πσιχνιδια..νονιζετε οτι είστε κ η Μπαρτσελόνα τρομαρα σας

Ασχετε που ξέρεις και μπάλα εσυ που μιλάς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ειναι κλάσης ανώτερος . Σας γλεντάει όλους !!!

Ψηλός είναι ρε φίλε...αλααααα.....όλα τα άλλα δεν τα λέω καθολου γιατί δεν πρόκειται να τα περάσουν εδώ Μέσα..μυρωδιά από μπάλα το παλικάρι(φιλικά πάντως Προς τους πουθενανομελιτζαναλες)

Αλανακο πάρε το χοντρό,,τν Αλβανό,,, τν Βραζιλιάνο,,,κ τν γύφτο σας για νανάκια...

Ηρεμήστε εκεί στην μελιγου άσχετοι ολοι νομίζεται ότι είστε καλή ομάδα ,σκατα είστε κολοφαρδοι είστε ...Και πέρυσι τα ίδια λέγατε πάμε για πρωτάθλημα κ τερματίσατε4-5 ...και φέτος πρωτάθλημα δεν θα δείτε το πρωτάθλημα θα έρθει στο Λεωνιδιο

Λεωνίδιο και Ολυμπιακός σας γλεντανε!!μάγκα ανώνυμε την μελιτζάνα την τσακώνικη που έφαγες μεσα στο χόρτο την ξέχασες?με 2 1 Σου ξανά είπα ακόμα είναι νωρίς εχει 9 αγωνιστικές ηρέμησε το αερόστατο και η ολυμπιακάρα θα σας φάνε ζωντανούς πουθεναδες της β Κυνουρίας...

Τσουζει ποναει και δεν σταματαει...μπορει η ομαδα να μν ηταν καλη το σαββατο αλλα μιλησαν στο τελος δημακος τσαλγιτζοπουλος μπαρλας απιστευτη φαση εκρυψαν την μπαλα και ακομα τους ψαχνεται αυτη ειναι ποιοτητα μαγκες ακομα και στις κακες μερες της ομαδα ξερουν πως να γυρνανε ενα ματς σκεψου να ηταν στις καλες του αστο και δευτερον ο ολυμπιακος επρεπε να εχει φαει κοκκινη απο την σφαλιαρα π εριξε στον 17ο χρονο παιχτη τ ερμη...

Ηρεμια εμπειρια και ανατροπη στο ματς ξερει να διαχειροζεται τα ματς ακομα και οταν και το εχει αποδειξει σε πολλα ματς που εχει ανατρεψει μια τετοια ομαδα αξιζει το πρωταθλημα που ξερει τι να κανει ακομα και οταν χανει αντιθετως ο ολυμπιακος η ηθικη ομαδα οσο κερδιζε ειρωνευοντουσαν και οταν εχασαν ξεκινησαν βρισιες και οτι τους αδικησε ο διαιτητης που κανονικα για να παρουμε τα πραγματα με την σειρα τους επρεπε να ειχε φαει κοκκινη ο ολυμπιακος νωρις οταν χτυπησε παιχτη τις μελιγου οταν βρισκοταν στο εδαφος απο μαρκαρισμα εκει αλλαζει ολη η ροη τ ματς οποτε μην μιλατε για διαιτησια

εχετε πλακα ρε εκει στη νοτια Κυνουρία πιστεύεται οτι ειστε κ ομαδάρα..γελανε κ τα θερμοκήπια του δοξα

αλανακο συνεχεια λες εχει δρομο το πρωταθλημα κ μονιμα χανει η ομαδουλα σ σας βλεπω για 5ους με δυσκολια

Θα φας πολλές φάπες στην συνεχεια!στο τέλος λούζουν τον γαμπρό!κρίμα τα φράγκα που δίνεται ρε!και στο τέλος θα πάνε και στραφη...αυτό είναι το κακο!μόνο Λεωνίδιο ρε..κ'ολυμπιακαρα πουθεναδες της β Κυνουρίας!

Προς αλανακος 7:ξέρεις από δεσπα?Γιατί σας κόβω σαν αυτοί να μένετε στάσιμοι..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.