Αντιπλημμυρικά έργα στην Τεγέα (pics)

Αντιπλημμυρικά έργα στην Τεγέα (pics)

Ιανουάριος 18, 2020 - 10:00
6 σχόλια

Η αγνή συνεργασία πάντα φέρνει καλά αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν σε συνέχεια του κοινού αιτήματος των προέδρων τον τοπικών κοινοτήτων Αλέας, Καμαρίου και Κερασίτσας προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθαρίζεται ο ποταμός Τσέλος ο οποίος διασχίζει και τις τρεις παραπάνω τοπικές κοινότητες.

Όπως αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερασίτας κ. Χασάπης Ιωάννης το πρόβλημα είναι χρόνιο και στο παρελθόν έχει δημιουργήσει προβλήματα και πλημμυρικά φαινόμενα στις άνω κοινότητες και στους πολίτες του βρίσκει λύση μετά από οργανωμένη προσπάθεια και συνεργασία.

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΓΝΕΣ.......ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ; ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΤΕ;

10.28,γιατί όταν κάποιοι φώναζαν 5 χρόνια , να ανοίξει η γέφυρα της Μαγούλας και να καθαρστουν τα ποτάμια ο Τατούλης έλεγε "να σταματήσουν να γκρινιάζουν". Κατάλαβες τωρα...?

Δεδομένου ότι και η δημοτική αρχή και τα τρία προεδρία είναι νέα, η καλή κατά τα λοιπά ερώτησή σου, απευθήνεται σε λάθος αποδέκτη.

19.06. Προφανώς ήταν υποχρέωση των Δήμων ως τον Αυγουστο του 2018 αλλά και της Περιφέρειας (Τατούλης). Από τότε είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας (Ττατούλης=τίποτα, μέχρι που έφυγε) αλλά και των τοπικών προέδρων να το κάνουν αίτημα. Σίγουρα χρειάζεται η συνεργασία όλων των τοπικών. Ρώτησε στη Μαγούλα τι έκανε ο πρώην τοπικός και θα καταλάβεις... αλλά και ο νυν τοπικός ..μυρωδιά. Μπράβο στους 3 των παραπάνω χωριών.

Αρκετά έργα , μην πω όλα και κάνω κάποιο λάθος , που έτρεξαν από το 2018 έως σήμερα έχουν ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΤΟΥΛΗ . Και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.