Τεχνικό Πρόγραμμα κατέθεσαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Τσιαμούλου και Παυλή

Τεχνικό Πρόγραμμα κατέθεσαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Τσιαμούλου και Παυλή

Δεκέμβριος 16, 2019 - 10:16
8 σχόλια

«Θερμή» αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Οι τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κατέθεσαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, όπως είχαν προαναγγείλει με επιστολή τους κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ από την οποία απείχαν και τελικώς δεν έγινε αφού δεν υπήρχε απαρτία, το δικό τους Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 για τον Δήμο Τρίπολης. Σημειωτέον ότι στην επιστολή τους κατηγορούσαν την παράταξη Τζιούμη ότι το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος συντάχθηκε με πρόχειρο τρόπο, και καλούσαν τον δήμαρχο Τρίπολης να συγκαλέσει νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεσμευόμενοι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν καταρτίσει εναλλακτική πρόταση.

Οι παρατάξεις «Νέα Τρίπολη» με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη, «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παυλή και «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Τσιαμούλο το πρωί της Δευτέρας κατέθεσαν στην Τεχνική Υπηρεσία και στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Γεωργία Παναγοπούλου το δικό τους Τεχνικό Πρόγραμμα.

Θερμή αναμένεται, επομένως, να είναι η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης μετά την αναβολή της προηγούμενης συνεδρίασης είχε δηλώσει ότι αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι πως η «Τρίπολη Αύριο» διοικεί τον Δήμο και πως ο ίδιος είναι δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε στις τρεις παρατάξεις ως «μία παράταξη».


8 Σχόλια

Γιάννη πας απο το κακο στο χειρότερο.Στο εγραψα και πριν τις εκλογές ,συνεργαστηκες με σαβουρα,τωρα τι ακριβώς κάνεις???ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ

Θα μπορούσε κάποιος ή το ίδιο το portal να δημοσιεύσει και τα δυο τεχνικά προγράμματα για να τα δούμε κι εμείς;

Μην κόψετε απο το τεχνικό προγραμμα το όνειρο του Κούρου να φτιάξει το κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας πρότυπο Βαλκανίων.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Εσείς τα παπαγαλάκια που λέτε για τον Τζιούμη κοιτάξτε να δείτε τι θα γίνει με τον Γιάννη τον μπανάνα των εκλογών και τον Παυλή (και όχι μόνο) στην δίκη της ΚΕΔΗΤ τον Ιανουάριο. Έχει να πέσει πολύ γέλιο με όσα θα αποκαλυφθούν από αυτούς που θα τα ξεράσουν για να σώσουν το τομάρι τους. Μετά ελάτε να μου μιλήσετε για ήττα Τζιούμη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.