Χριστούγεννα στην Τreeπολη... με ξεχωριστή θέση! (vid)

Χριστούγεννα στην Τreeπολη... με ξεχωριστή θέση! (vid)

Δεκέμβριος 16, 2019 - 10:25
11 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020, στοχεύοντας να αναδείξει την πρωτεύουσα του Μοριά σε χριστουγεννιάτικο προορισμό της Νότιας Ελλάδας.

Στην πλατεία Άρεως δημιουργείται ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό, με παγοδρόμιο και τα σπιτάκια με τις Αρκαδολιχουδιές, ανοικτό από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ, έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές, που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Το χωριό της χαράς στην Πλατεία Άρεως υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο παγοδρόμιο και στα σπιτάκια των λιχουδιών. Δράσεις για όλους, εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά, αφηγήσεις παραμυθιών με το Μολυβένιο Στρατιώτη, τον Σκρούτζ το γνωστό τσιγκούνη των Χριστουγέννων... Ο Άγιος Βασίλης περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά και ζεστά χαμόγελα τους επισκέπτες στο ξύλινο σπιτάκι του. Τα παιδιά φιλοτεχνούν Χριστουγεννιάτικες κάρτες οι οποίες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο προσωπικό Email του Άγιου Βασίλη από το γραφείο των ξωτικών και θα παίρνουν το επίσημο αποδεικτικό αποστολής!

Χριστούγεννα στην Τreeπολη... με ξεχωριστή θέση!

DimosTripolis Xristougenna ... by Arcadiaportal.gr on Scribd

Video: 

Spot Χριστούγεννα στην Τρίπολη


11 Σχόλια

Με τόσα δελτία τύπου και συντεύξεις με έχουν πείσει ότι υπάρχει χριστουγεννιάτικο χωριό και η Τρίπολη είναι στολισμένη.

Αυτά που περιγράφει στο άρθρο , αλήθεια συμβαίνουν στην πλατεία Άρεως ; Αυτοί τελικά θα μας βγουν χειρότεροι από τους προηγούμενους .

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ??? ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ.... * ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ! ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ.... ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙ!!!

Πείτε μου ρε παιδιά ποιος έφτιαξε αυτό το βιντεάκι να του αναθέσω την προβολή της επιχείρησης μου. Οποίος ταξίδεψε αυτό το ΣΚ σε άλλες πόλεις θα είδε πως τα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία . Εδώ τι περιμένουν ; Έτσι θα κάνουμε την Τρίπολη χριστουγεννιάτικο προορισμό ; Σωτηρία καμία . Δήμαρχε ασε τα κόμπλεξ σου στην άκρη γιατι βλέπω να σε κράζουν χειρότερα απο τους προηγούμενους .

SOS, sos Να κατέβει αμέσως το βίντεο. Είναι τελείως ερασιτεχνικό και προσβάλλει την αισθητική μας. Καλά οι υπεύθυνοι ΔΕΝ το είδαν πριν το δημοσιεύσουν. Ξυπνάτε και στρωθειτε στη δουλειά. Και εννοείται ότι δεν πληρώθηκε (το νου μας στη διαύγεια)

αίσχος και ντροπή όλη η προβολή, απο την αφισα με τον σκρουτζ και τα κλιπαρτ μέχρι αυτό το μίζερο σχολικό βιντεο.. και επίσης, προβολή στην τρίπολη τι να την κάνουμε; από αλλού χρειαζόμαστε επισκέπτες αλλά η πόλη είναι παντελως απούσα παραέξω.. δεν υπαρχει πουθενά στον χάρτη μετους πουθενάδες που μπλέξαμε

αγαπούλα, ως αμερόληπτος και ακριβοδίκαιος κριτής των πάντων που είσαι, για πες μας την αποψή σου για το βίντεο, σου άρεσε;

16:29 Ώπα εσύ ρε παριζιάνε που προσβάλει και την αισθητική σου κιόλας! Ποια αισθητική σου εννοείς ακριβώς; Αυτή της γουρνοπούλας ή των κλαρινοτζέρτζελων με την παγμένη μπύρα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.