Η «συγγνώμη» του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε για το «μοιραίο» τάκλιν

Η «συγγνώμη» του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε για το «μοιραίο» τάκλιν

Δεκέμβριος 16, 2019 - 08:51
3 σχόλια

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ζήτησε συγγνώμη από τον Γκιγιέρμε για το σκληρό τάκλιν που έθεσε νοκ άουτ τον Βραζιλιάνο και από το οποίο δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας αμυντικός της αρκαδικής ομάδας λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μέσω Instagram ζήτησε συγγνώμη για το τάκλιν που έκανε και ευχήθηκε στον Γκιγιέρμε γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και ατυχείς στιγμές. Άθελά μου χτύπησα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, σε μια φάση που εκτίμησα λανθασμένα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον συνάδελφό μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γκιγιέρμε και γρήγορη επάνοδο στη δράση» αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω ανάρτηση.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έπρεπε Πασαλίδη να είχες ζητήσει συγγνώμη από καιρό με το επικίνδυνο παίξιμο σου έχεις τραυματίσει πολλούς παίχτες.Περιμενουμε να δούμε αν θα τον τιμωρήσει η παρέα της Τερτσέτη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.