Η δυνατή στιγμή στο Αστέρας - Ολυμπιακός με την αγκαλιά Τασουλή - Μασούρα

Η δυνατή στιγμή στο Αστέρας - Ολυμπιακός με την αγκαλιά Τασουλή - Μασούρα

Δεκέμβριος 15, 2019 - 23:01
1 σχόλια

Το τελικό σφύριγμα της λήξης του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό βρήκε τους ερυθρόλευκους θριαμβευτές με 0-5 και τους Χρήστο Τασουλή και Γιώργο Μασούρα αγκαλιασμένους, συγκινημένους να ανταλλάσουν φανέλες.

Οι δύο τους ήταν συμπαίχτες στον Πανιώνιο ενώ τους συνδέει και μεγάλη φιλία κάτι που είπαν και στην κάμερα της Nova στις συνεντεύξεις τους.

Χρήστος Τασουλής: "Σκεφτόμασταν πως ήμασταν κάποτε συμπαίκτες, κάναμε ντεμπούτο στο ίδιο ματς, πολλές καλές στιγμές και κακές στιγμές. Έχουμε ζήσει πολλά, αλλά πρώτη φορά που παίξαμε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι πιο πολλές είναι οι κακές στιγμές από τις καλές, αλλά μας έβαλε δύο γκολ ο φίλος μου που έκανε κάτι καλό".

Γιώργος Μασούρας: Είναι παραπάνω από φίλος μου. Έχουμε ζήσει πολλά μαζί. Είναι ένας μαχητής της ζωής, ένα πρότυπο για εμένα. Κατάφερε να επιστρέψει από δύσκολους τραυματισμούς, ενώ άλλοι στην περίπτωσή του θα τα είχαν παρατήσει.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.