Εφιάλτης... Αστέρας - Ολυμπιακός 0-5

Εφιάλτης... Αστέρας - Ολυμπιακός 0-5

Δεκέμβριος 15, 2019 - 21:20
30 σχόλια

Μια πολύ άσχημη βραδιά, ένα εφιαλτικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης να γνωρίζει βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 0-5 μέσα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην αυλαία του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο γύρο της Super League.

Η απόλυτη ευστοχία του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο με τα δύο, και η αποβολή του Πασαλίδη στο 16' ουσιαστικά έβαλαν πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση από πολύ νωρίς με τον Ολυμπιακό να δίνει στην συνέχεια διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού έτσι όπως εξελίχθηκε με το πολύ καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα δεδομένα που μπήκαν από νωρίς στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε για τον Αστέρα Τρίπολης με τις χειρότερες προϋποθέσεις καθώς ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα.  Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τέσσερα λεπτά αργότερα καθώς οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ποντένσε να κάνει το 0-2 ενώ στο 16' ο Πασαλίδης άφησε την ομάδα του με παίχτη λιγότερο καθώς δέχθηκε την κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα του στον Γκιγιέρμε. Το γεγονός αυτό έβαλε τα δικά του δεδομένα από νωρίς με τον Αστέρα Τρίπολης να γίνεται απειλητικός στο 30' με τον Μπαράλες αλλά τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα με τον Σουντανί στο 34' για να κλείσει το πρώτο μέρος με τον πλέον εφιαλτικό τρόπο καθώς ο Ελ Αραμπί στο 45' έκανε το 0-4.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 0-4 αυτό από το πρώτο μέρος έτσι όπως είχε διαμορφωθεί έκανε τυπική διαδικασία το 45λεπτό και για τις δύο ομάδες με τον Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στο χορτάρι. Η αρκαδική ομάδα είχε δύο καλές στιγμές με τους Μπόρχα Φερνάντεζ και Καπίγια με τον Ολυμπιακό να απειλεί με τους Σουντανί και Μπουχαλάκη και να πετυχαίνει και πέμπτο γκολ με τον Μασούρα στο 73'. Από κει και πέρα δεν άλλαξε κάτι με το 0-5 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεζ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεζ, Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντεζ.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Σουντανί, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Ειδήσεις: 

30 Σχόλια

Ανύπαρκτοι Ραχούλες υπερόπτες πουθεναδες ομάδα του τοπικού θα πονάει ο σβέρκος σας για πολύ καιρό από την αποψινη Καρπαζια.Μεινετε στο χέρι του Μανιάτη και βραστέ με το ζουμί σας.Θα ακούτε Μαρινάκη και θα τρέμετε.Ραχουλες Ραχούλες ανύπαρκτοι.

Ξυλοκοποι, τα φιλιά μας στους φανατικούς αντιολυμπιακους που έγιναν αστέρας..... αντέ νούμερα ε νούμερα.

Εσύ βράζεις σε αλατόνερο υπόκοσμε του λιμανιού.... κρύψου πίσω από το φαταούλα....

Παιδιά ηρεμία η ήττα ήταν βαριά αλλά και αυτό που είδα ένα γήπεδο γεμάτο ολυμπιακούς ,βέβαια και ο Αρκάς έχει δίκιο ποιον να υποστηρίξω τον Αργεντινό τον Ισπανό,βέβαια η αγορά και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έτσι είναι ,άρα ο Αστέρας θα είναι πάντα μια ομάδα της παρεουλας της Τερτσέτη και ποτε δεν θα γίνει της αρκαδιας

τι εγινε ρε σουργελα,σας αρεσε το πενταμπαλο? επρεπε να μην κανουν οικονομια δυναμεων και να σας τιλωσουν οσα γκολ μπορουσαν,πονεσε ο απαυτος σας εεε,γελαγατε και γραφατε οτι λακαμια σας ερχωταν στο μυαλο,τωρα που σταζει αιμα και δε μπορειτε να κατσετε τι εχετε να πειτε? στον αφαλο σας εφτασε ρε σουργελα,εξαφανιστηκατε απο το γηπεδο στο 70,σας αρεσε το πανο ΤΡΙΠΟΛΗ7 που σηκωθηκε ?

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ή Γεώργιος Καραϊσκάκης λέγετε το γηπεδάκι αας ραχουλες...!!! ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΡΑΧΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΤΕ ΠΟΥ ΚΌΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΆΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΧΆΧΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΊΣΤΕ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΊ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ

ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑΠΑΙΧΤΗ ΡΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΑΚΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

Μία είναι η ομάδα της πόλης και κέρδισε 3-0. Περαστικά σας καρπαζοεισπράκτορες. Υ.Γ. Κάντε λίγο στην άκρη για να κάτσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ρόμπες!!!

Ολυμπιακός:Ομάδα της καρδιάς των παιδικών μας χρόνων με πρωταθλήματα κύπελλα Ευρώπη σε ευχαριστούμε για την ιστορία σου και για το θέαμα που μας προσφέρεις τόσα χρόνια.Αστερας μια ομαδουλα που πήγε να σηκώσει κεφάλι.Μια ομάδα χωρίς στόχους.Μεδυο τρεις εκλεκτούς γνωστοί και μη εξαίρετοι που η πόλη και οι φίλαθλοι τους γυρίζουν την πλάτη.Γι αυτό δεν πατάμε σε αυτό το γήπεδο.Τελος είσαστε οι πουθεναδες υπερόπτες που δεν θέλετε να ακούτε για τις λοιπές ομάδες της Αρκαδίας.Ευχομαι να βάλετε μυαλό υπερόπτες.Καλη β Εθνική και περαστικά σας για την αποψινη βράδυα.ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

Γράψτε την αλήθεια για όλα φταίνε οι Αφοί μποροβηλ και ο τεχνικός διευθυντής μην κρυβοσαστε

Καλοφαγωτο το 5αμπαλο Άντε στο τοπικό σιγά σιγά Θα ακούτε Ολυμπιακό και Μαρινάκη και θα τρέμετε !!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά από όλη την Αρκαδία που πήγαν για να απολαύσουν το Θρύλο !!

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΡΙΑΛ ΤΥΠΟΥ ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΑΛΙΑ. Όχι μόνο φέτος αλλά την τελευταία πενταετία πόνεσαν τα μάτια μας. Οι υπεύθυνοι μεταγραφών να πάνε σπίτι τους. Αρκετά φάγανε ...

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!!! Μακάρι να το πάρει ο ΠΑΟΚ πάλι ρε γαύροι και όχι εσείς. Είστε πολύ κ@λόπαιδα

Καλημέρα Θρύλε Καληνύχτα Ραχούλα.Το τέλος αυτής της ομάδας που δίχασε το φίλαθλο κόσμο ήρθε.Ασχολεισθε ακόμα και με τον φτωχό Παναρκαδικό.Για κοιτάξτε τα χάλια σας.Υπεροπτες πουθεναδες.Καληνυχτα ανύπαρκτες Αστεράκο.Καημενουλη...

23:05 Η ομάδα της πόλης που κέρδισε 3-0 κοίτα πόσα θα αρχίσει να πουλάει στο Β' Γύρο βλαχάκο

@22:47 Κι εσύ να ευχαριστείς το Θεό αγράμματο στουρνάρι που δεν σε έχουν συλλάβει ακόμα για κακοποίηση και βιασμό της ελληνικής γραμματικής. Αλλά τι να περιμένει κανείς από γαύρο; Να μολάει ελληνικά; Μόνο κάφρικα μιλάνε. Ουστ γαύρε. Στο τηγάνι σου γρήγορα!

Και κάτι ακόμα η ΕΠΟ θα πρέπει να επιβάλει βαριά ποινή στον Πασαλίδη αυτόν τον επικίνδυνο ποδοσφαιριστή που έχει τραυματίσει κι άλλους παίχτες με το επικίνδυνο παίξιμο του.Ντροπη του.

Μολαοι είναι στην Λακωνία μπερδεύτηκες! Και ένα ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΛΆΕΙ ΔΕΝ ΜΟΛΑΕΙ! ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΜΠΑΝΤΑΒΕ!

Σας τσούζει ακόμη ο Αστέρας... μια ομάδα που της στερήσατε ένα κύπελλο βγάλτε αφρούς....ανθρωπάκια

@08:56 - Ποιον άλλο παίχτη έχει τραυματίσει ο Πασαλίδης; Τι κάθεσαι και γράφεις ψέματα; Τον Πασαλίδη πριν 1,5 χρόνο τον ήθελε ο Ολυμπιακός και δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Τότε δεν τραυμάτιζε παίχτες; Μιλάει η ομάδα που είχε Ανατολάκη, Ζε Ελίας και έχει Αβράαμ; Πάτε με τα καλά σας;

9:00 Τράβα μέσα στο κλουβί σου ρε ορκ που έχεις τα μούτρα να σχολιάσεις κιόλας ένα λάθος που έγινε εκ παραδρομής (ψάξτο στο google τι σημαίνει). Δεν σου μάθανε στο δημοτικό ρε ορκ ότι τα κεφαλαία (ψάξτο κι αυτό στο google) δεν τονίζονται; Κι ένα 5χρονο να ρωτήσεις θα στο πει. Μπανάνα και κλουβί τώρα!

Χ#@@@στηκε ο Ολυμπιακός να πάρει τον Πασαλίδη.Ο Μαρινάκης παίρνει παιχταραδες.

Το ότι είστε Αρκάδες...έχετε ένα σπίτι και υποστηρίζετε το σπίτι του άλλου και όχι μόνο το υποστηρίζετε θέλετε να καει το δικό σας λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας...

@ 14:51 πέστα ρε φίλε που αντί για τον Παναρκαδικό, το σπίτι τους, υποστηρίζουν κάτι μισθοφόρους από όλες τις φυλές του Ισραήλ

14:51 παίρνουμε παράδειγμα από εσάς.Υπαρχει δήλωση προ επταετίας περίπου δικού σας που ελεγεπεριπου τα εξής:θα εξαφανιστούν όλες οι ομάδες και θα παραμείνει μόνο ο Αστέρας.Εμεις λοιπόν επειδή αγαπάμε όλες τις Αρκαδικές ομάδες λέμε:Ναι σε όλες τις ομάδες.

Κομπλεξικα τιγράκια σπίτι σας... δεν σας πόνεσε καθόλου μάλλον... Καλά με τόσο άνοιγμα μετά από ένα σημείο δεν νιώθατε τίποτα! Σας πόνεσε το κύπελλο;;;; Σας πόνεσε;;; Αντε ραχουλες (στήριξα την ομάδα σας επίπεδη είμαι από εδώ με 5 χρόνια διάρκειας πήγα να βγάλω εισητηριο να δω το ματς στην εξέδρα του αστερα και γύρισαν και μου είπαν τελευταίο εισητηριο ήταν πάλι με τον ολυμπιακο δν μπορειται ν κάτσετε από εδώ!) ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΊΣΤΕ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΊ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΘΗΚΑ ΚΑΙ 5! ΚΑΙ ΗΘΔΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΆ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.