Μοιρασιά με ισοπαλία στο ντέρμπι της Κυνουρίας

Μοιρασιά με ισοπαλία στο ντέρμπι της Κυνουρίας

Δεκέμβριος 14, 2019 - 19:27
3 σχόλια

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Κυνουρίας για την 11η και τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και το Λεωνίδιο μετά το ισόπαλο 0-0 στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους.

Το πάθος και η θέληση των δύο ομάδων ήταν τεράστια όμως κανείς δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Κατάμεστο το Δημοτικό γήπεδο Άστρους σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό κλίμα στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο και από τους φιλάθλους αλλά και από τις δύο ομάδες το οποίο αποτέλεσε διαφήμιση για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Πανθυρεατικός: Κοζιώτης, Σούρσος, Μπάρλας, Παπούλιας, Αδάμης Δ., Λυτρίβης, Ιατρίδης (Καψάλης), Αδάμης Ι. (Κωταίδης), Δριμούρας, Σαμαρτζής, Σάκουλης (Κατσίρης).

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Λάτσης Γρ., Λάτσης Γ., Σαρρής, Κυρίος Π., Γιαννούσης Σ., Χιώτης, Πορφύρης, Βερβεσός, Λάτσης Γρ.-Απ., Κωνσταντάς Αγ (Κωνστντάς Γ.).

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Σπουδαίος βαθμός για το Λεωνίδιο σε μια πολύ δύσκολη έδρα.. Μπράβο στα παιδιά μικρούς και μεγάλους.. Πολλά τα θετικά σχόλια στην κερκίδα από το κόσμο.. έμειναν όλοι πολύ εντυπωσιασμένοι με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.