Ευρύτατη νίκη για τον Μπόρις Τζόνσον στις βρετανικές εκλογές

Ευρύτατη νίκη για τον Μπόρις Τζόνσον στις βρετανικές εκλογές

Δεκέμβριος 13, 2019 - 11:29
14 σχόλια

Ευρύτατη πλειοψηφία καταλαμβάνουν οι Συντηρητικοί του Μπόρις Τζόνσον στις βρετανικές εκλογές, και έτσι κατακτούν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία τους και κερδίζοντας έδρες ακόμη και σε παραδοσιακά προπύργια των Εργατικών. Το κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν καταποντίστηκε και έχουν αρχίσει ήδη να ακούγονται φωνές που ζητούν την παραίτησή του.

Τα τελευταία αποτελέσματα προβλέπουν για τους Συντηρητικούς 364 έδρες, για τους Εργατικούς 203, για τους Φιλελεύθερους 11, για το SNP 48 και 1 για τους Πράσινους.


14 Σχόλια

wow!!! Και γενικά υπήρχε η αίσθηση όλους αυτούς τους μήνες ότι οι Βρετανοί, αφότου έμαθαν το πραγματικό περιεχόμενο της συμφωνίας Brexit και τις συνέπειες γι'αυτούς, ότι κάπως ξανασκέφτονται το να παραμείνουν. Και τελικά ψηφίζουν τον Boris, άνθρωπο full brexit.

Μα ο Κόρμπιν είναι ο εκεί Αλέκος Αλαβάνος με ολίγη από Λαφαζάνη. Ενας STOIXOS για τους μυημένους. Οπότε μπροστά στον γκρεμό προτίμησαν το ρέμα

Γεια σου ρε προβοπλε που ξερεις από Αγγλία , Και κυνηγάς κομμουνιστές μέσα στα συνεργεία , μαζί με τον observer μας το ποιο καλό αλάνι που με τον Κουλη αγκαλιά ούτε ο Τζόνσον φτάνει ! Παρε και τον Παυλάκο μας και ολους τους φιλελεδες και δωστε τις στερλίνες σας σαν να είναι παπαρδέλες

Γεια σου ρε Παύλο άρχοντα Που χάθηκες ρε σκύλε; με τον Βορίδη Ήσουνα και έκοβες κανα ξύλο , σου έδωσε το τσεκούρι του ;κεινο το τιμημένο ; Το γυαλιζες το ετριβες σαν να είναι χρυσαφένιο ;

@20:30 - Εσύ δεν είσαι που πολεμάς τον καπιταλισμό ζώντας στις ...ΗΠΑ; Πάλι φαντάσματα βλέπεις; Κάνε νανάκια στο καπιταλιστικό σπιτάκι σου και άσε τις διχαστικές φαντασιώσεις σου.

Είπαμε.. οι φλαντζες καμμένες, και Starbucks in Evanston, IL. ...μάλλον από το Netflix θα έμαθε το Evanston!! Α ρε Τσιπιανίτη... που να σφίξουν τα κρύα στο Midwest τι άλλο θα μας πει.

Έχεις μπερδέψει την βούρτσα Παυλαρα !!!!!!!!!Εγω έχω θέα της Μηλιας τον κάμπο ! Ο Γορτυνιος είναι στην Αμερική που έχει πάρει την κόρη του λεφτά και όλη μέρα πίνει καφέδες !! Άντε γεια σου Άντε γεια σου πιες το milko σου ,και άντε στην υγεία σου !!

Γεια σου ρε observer ψευταρά και λίγο φιλελεκο, που φλατζες εγώ για σένα ναι ένα σωρό σου έχω !! Μας χορτάσες με ψέμματα ,πως είσαι στο Σικαγο ,όμως απ τον πεζόδρομο μένεις εκεί ποιο πάνω , εσυ έλεγες για 3 παιδιά ,όμως για να γίνουνε χρειαζεται γυναίκα , δεν γίνονται από μόνα τους ρε πεοκρουστη Φεκα

Observer Αυτό κάνω και σκέφτομαι την κεφάλα σου εκείνη την ώρα ,ψευτομαγκα και σφουγκοκωλαριε της συμφοράς

Ρε Παυλοobserver στείλε μου την διεύθυνση σου ,να σου στείλω ένα καπέλο των Cubs και μια φόρμα των Bears να τα φοράς και να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι ,είσαι στην Αμερική από το 89 είπαμε ;Χαχαχαχαχα ρε Ούτε από φωτογραφία ρεεεε

@20:27 - Έχεις δίκιο, λάθος μου, εσύ πολεμάς τον καπιταλισμό εκεί που πρέπει, στην Αρκαδία...Ότι και να πεις για μένα, πάντως καρπαζο-εισπράκτορας του Βορίδη δεν είμαι. Περαστικά σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.