Δημήτρης Κενές: Η φετινή εμφάνιση του Αστέρα είναι η καλύτερη (vid)

Δημήτρης Κενές: Η φετινή εμφάνιση του Αστέρα είναι η καλύτερη (vid)

Δεκέμβριος 14, 2019 - 11:56
4 σχόλια

Ο σχεδιαστής της φετινής φανέλας του Αστέρα Τρίπολης και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Κεννές τόνισε μέσα από τα γραφεία της Macron (εταιρίας που ντύνει την αρκαδική ομάδα) πως αυτή είναι η καλύτερη που είχε ποτέ ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Γεια σου Δημήτρη, καλώς ήρθες στη Macron ξανά. Η σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε κι η ομάδα έχει καινούργια σετ σχετικά με τις εμφανίσεις της. Πως τις υποδέχτηκαν οι παίκτες και το σταφ;

«Τη χρονιά αυτή είχαμε αποφασίσει να δώσουμε στους φιλάθλους μας τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να επιλέξουν αυτοί την εμφάνιση, οπότε τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά".

Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκεστε με τη Macron, έχουμε σχεδιάσει περίπου 8 εμφανίσεις. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη και γιατί;

"Πανεύκολη ερώτηση, η περσινή εκτός έδρας με τον Κολοκοτρώνη έγινε και sold out για πρώτη φορά στην ιστορία του Αστέρα».

Για την επόμενη χρονιά 2020-2021 ποια είναι τα στοιχεία της εμφάνισης, τι να περιμένει ο κόσμος;

«Η επόμενη χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Αστέρα καθώς κλείνει 90 χρόνια. Συμπίπτει και με τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, οπότε να περιμένουν κάτι πολύ διαφορετικό απ' ότι έχουμε συνηθίσει».

Οι εμφανίσεις τη χρονιά 2020-21, θα έχουν και κανούργιο λογότυπο. Ποια είναι η στρατηγική του κλαμπ;

«Είχαμε στα χέρια μας έρευνες για την αναγνωρισιμότητα του εμβλήματος μας και αυτό μας έφερνε στις τελευταίες θέσεις. Ετσι θα κάνουμε μια αλλαγή, η οποία θα είναι σαρωτική, καμία σχέση με ό,τι ξέραμε στον Αστέρα, μια ρετρό διάθεση αλλά και με στοιχεία της πόλης μας».

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Κενές, στα γραφεία της MACRON


4 Σχόλια

-Κενές -δε ρώτησα για τις κερκίδες!

Τι σύμπτωση! Έχει το ίδιο επίθετο με τις εξέδρες του γηπέδου όταν παίζει ο Αστέρας!

Που είσαι μεγάλε πρόσεξε όταν θα ξυπνήσεις να μη βρεις σε καμμία γωνία και χαλάσεις τη χωριστρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.