Νέο κρούσμα με πυροβολισμό σκύλου στην Τρίπολη

Νέο κρούσμα με πυροβολισμό σκύλου στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 14, 2019 - 08:51
8 σχόλια

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, χθες στην Τρίπολη είχαμε ακόμα ένα περιστατικό με πυροβολισμό αι θανάτωση αδέσποτου σκύλου.

Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος σε ανάρτησή του στο Facebook: «Νέο κρούσμα με νεκρό σκυλάκι από ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ στην περιοχή του ψυχιατρείου του οποίου το πτώμα αγνοείται!Οταν μας ειδοποίησαν και εθελοντές έφτασαν στο σημείο είδαν αυτή λίμνη αίματος χωρίς να υπάρχει πια εκεί το νεκρό σκυλάκι. Ποιοι το πήραν και γιατι; Κανένας δεν μιλάει και κάποιοι άρρωστοι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι....».

Θυμίζουμε ότι το πρωί ένας άλλος σκύλος είχε βρει φρικτό θάνατο από πυροβολισμό στην περιοχή του Θάνα, όπως είχε ανακοινώσει και πάλι ο Φιλοζωικός (δείτε ΕΔΩ).

Αποτρόπαια περιστατικά και τα δύο που δυσφημούν την πόλη μας, και που, ακόμα χειρότερα, αποδεικνύουν ότι στην Τρίπολη δρουν ασυνείδητοι άνθρωποι χωρίς φραγμούς, επικίνδυνοι τελικά για όλη την κοινωνία.

 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Για τα θύματα που πάνε νοσοκομείο δεν βλέπω ανακοινώσεις από τον φιλοζωικό.

09:53 άσ'το, μην εκφράζεσαι και εκτίθεσαι. Το πιθανότερο είναι ένα φιλόζωος να συμπαθεί όλη την πλάση. Εσύ συμπαθείς έστω εσένα; Βοηθάς εσύ συνάνθρωπο ή ζώο ή τη φύση; Για εαυτούλης μου κάνεις.

Βρε στόκε 10:23 αυτά που αναφέρεις είναι θηράματα τα κυνηγάνε για το κρέας τους πανύβλακα. Το ίδιο είναι να πυροβολήσεις ένα σκύλο και το ίδιο ένα λαγό ή μια μπεκάτσα; Τι σας δίνουνε ρε και πίνετε και το'χετε κάψει τελείως;

Αλλο ενα στημενο επεισοδιο για να μας πεισει ο σκυλοφιλικος για την αναγκαιοτητα του. Ολο περιεργα επεισοδια ανακαλυπτει. Μηπως το πτωμα το κλεψαν εξωγηινοι;;;;

Και γιατι να υπηρχε σκυλος εκει; Εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι αιματα απο αγριογουρουνο, απο το χτεσινο κυνηγι. Γιαυτο πηραν και το 'πτωμα'. Καφροι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.