Σε ρυθμούς Ολυμπιακού ο Αστέρας

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού ο Αστέρας

Δεκέμβριος 11, 2019 - 23:06
3 σχόλια

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος κινείται στους ρυθμούς του Κυριακάτικου (15/12, 19:30) ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση για τους κιτρινομπλέ κόντρα στους ερυθρόλευκους και σε ένα παιχνίδι με τις δικές του ξεχωριστές ιδιαιτερότητες αλλά και με την δική του ξεχωριστή σημασία βαθμολογικά και για άλλους λόγους και για τις δύο ομάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον Μίλαν Ράσταβατς να ετοιμάζει τα πλάνα του με το βάρος να έχει πέσει στον τομέα της τακτικής και της ανάλυσης των Πειραιωτων. 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Κλασικά θα μπει το νικητήριο γκολ στο 93', ή κάποιος παίχτης θα πάρει πέναλτι εκεί γύρω στο 85'.

Κλασικά ανωτέρω Ραχούλα θα χάσετε γιατί δεν μπορείτε ούτε στα πιο απίθανα όνειρα σας να συγκριθειτε με το Θρύλο.Να γιατί δε ερχόμαστε στο γήπεδο σας.Να αποφεύγουμε κάτι υπερόπτες σαν του λόγου σου.

@19:44 - Τώρα εξηγούνται όλα. Εσύ είσαι ταπεινός και οι φίλαθλοι του Αστέρα υπερόπτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.