Εορταστική άδεια εννέα ημερών ζητεί ο Κουφοντίνας

Εορταστική άδεια εννέα ημερών ζητεί ο Κουφοντίνας

Δεκέμβριος 13, 2019 - 16:32
2 σχόλια

Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου προσέφυγε και πάλι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, προκειμένου να του χορηγηθεί εορταστική άδεια διάρκειας εννέα ημερών από το σωφρονιστικό κατάστημα των φυλακών Κασσαβετείας του Βόλου, μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της φυλακής. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα, για να εξετάσει το αίτημα του Κουφοντίνα, ο οποίος είναι καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια.
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Παιδιά, ο τύπος είναι δολοφόνος, ποινικός κατάδικός, ούτε πολιτικό δικαστήριο έγινε, ούτε στρατιοδικείο. Να έχει τη μεταχείριση ενός ποινικού που έχει φάει 11 φορές ισόβια. Δικαιούται άδεια; Να την πάρει. Δε δικαιούται; Να μην την πάρει. Να πάψουν οι δικαστές να το παίζουν εκπρόσωποι της κοινής γνώμης και να τον αντιμετωπίζουν σαν κάτι ξεχωριστό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.