Νέος προϊστάμενος στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νέος προϊστάμενος στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 12, 2019 - 19:41
7 σχόλια

Αντικαταστάθηκε, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Κωστόγιαννης.

Ως αναπληρωτής προϊστάμενος της εν λόγω Διεύθυνσης, με την ίδια απόφαση του περιφερειάρχη, αναλαμβάνει ο Γιώργος Μουταφίδης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αργολίδας.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, το έργο του Γ. Μουταφίδη -όποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας- θα είναι “ο συντονισμός των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων και των έργων ΕΣΠΑ”.

Ο Γ. Κωστόγιαννης, με άλλη απόφαση του περιφερειάρχη, τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος στην Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Η σχετική απόφαση

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ο Κ . ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ . Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Π. ΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 .

ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ?ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ,,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ?

Κανένας δεν πρέπει να βρισκεται στην ίδια διευθυντική θέση περισσότερο από 8 χρονια. Η εναλλαγή προσώπων επιβάλλεται.

Θα πηγαινοέρχεται ο άνθρωπος με το αυτοκίνητό του. Το θεμα δεν είναι αυτό, αλλά το ότι τόλμησε αυτή την αλλαγή ο νέος περιφερειάρχης. Να δούμε που το πάει και τι θα προκύψει τελικά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.