Ανοίγουν Σημεία Υποδοχής Οπλιτών σε Καλαμάτα και Σπάρτη - Η Τρίπολη... αγνοεί και αγνοείται

Ανοίγουν Σημεία Υποδοχής Οπλιτών σε Καλαμάτα και Σπάρτη - Η Τρίπολη... αγνοεί και αγνοείται

Δεκέμβριος 10, 2019 - 10:32
8 σχόλια

EUROKINISSI

Σύμφωνα με εγκυροτατες πληροφορίες, σχεδιάζεται η δημιουργία Σημείων Υποδοχής Οπλιτών στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την Αιτωλοακαρνανία, τα δύο αυτά σημεία θα δημιουργηθούν σε Καλαμάτα και Σπάρτη. Η Τρίπολη, στο κέντρο της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, και η μόνη πόλη με Μεραρχία, δεν βρίσκεται στον σχεδιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πηγές μας, χθες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού μετέβη στο Μεσολόγγι, όπου συζητήθηκε η δημιουργία Σημείων Υποδοχής Οπλιτών στην Πελοπόννησο. Θυμίζουμε ότι η μεγάλη αλλαγή που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν λειτούργησε: Το 2018 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασίσει να καταργήσει τα κέντρα εκπαίδευσης και να ιδρύσει 23 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών, τα οποία βρίσκονται ως επί το πλείστον στον Έβρο και στα νησιά. Το ΓΕΣ σήμερα προκρίνει τη δημιουργία δύο κέντρων στην Πελοπόννησο, προς διευκόλυνση όλων, και των στρατεύσιμων και των μονάδων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο η Σπάρτη όσο και η Καλαμάτα παλεύουν για να ιδρυθούν ΣΥΠΟ στις πόλεις τους. Και η Τρίπολη που έχει όλα τα εχέγγυα, αγνοεί και... αγνοείται, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οι υποδομές και παρά το γεγονός ότι είναι η μόνη πόλη στην οποία υπάρχει Μεραρχία.

Ελπίζουμε ο Δήμος να διεκδικήσει την ίδρυση ΣΥΠΟ στην Τρίπολη.


8 Σχόλια

Ποιος δήμος ρε παιδιά, να διεκδικήσει? Εδώ δεν μπορούνε να κάνουν ένα δημοτικό συμβούλιο της προκοπής... Να ξεφτιλιστούμε στο Πανελλήνιο θέλετε?

Ο Δήμος κοιτάει να σκορπίσει τα 200.000 δήθεν στα Χριστούγεννα και μετά να μας φέρει προσφυγες στο στρατόπεδο αντί για οπλίτες. Α ρε Κωστάκη σε ψηφίσαμε για να δούμε το καινούργιο και τελικά μας χαντάκωσες!!!

Προηγήθηκε η κ@λ@πιλάλα να στεγαστούν στο υπάρχον στρατόπεδο της Τρίπολης δημόσιες υπηρεσίες και ακολούθησε η δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Οπλιτών στην Καλαμάτα.

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Δεν το εμπεδώσατε ακόμα; Έδρα των SADAT, ISIS, FSA, CIA, ΜΙΤ, JITEM, ISI θα γίνουμε. Η έδρα του πασά θα είμαστε στην Γ' Τουρκοκρατία που μας φέρνουν οι προδότες πολιτικοί. Στην 124ΠΒΕ θα προσγειώνονται Α400 και Yarasa για COIN ops.

Μερκελοτακη γιατί αγχώνεσαι ;Τι fsa; πάνε αυτοί ,στο idlip θα θαφτούν όλοι τους !Εχουν γνώση οι φυλακές ,αυτό να θυμάσαι !!!

@Δόκιμος ΤΘ: μα επειδή δεν είμαι φύλακας για να έχω ''εικόνα'' ο ίδιος ανησυχώ. Και ανησυχώ γιατί οι Τούρκοι στέλνουν εδώ και στην Αλβανία τους ISIS/FSA και τους υποδέχονται οι προδότες πολιτικοί μας.

Αν κουνηθούν θα τους κάνει η Ε”μοίρα καταδρομών και τα ΕΤΑ με τα κρεμμυδάκια ,μην αγχώνεσαι σου λέω!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.