Συγχαρητήρια επιστολή Τζιούμη σε Βλάση

Συγχαρητήρια επιστολή Τζιούμη σε Βλάση

Δεκέμβριος 12, 2019 - 18:16
3 σχόλια

Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση απέστειλε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του. Στη επιστολή, ο κ. Τζιούμης χαρακτηρίζει τον νέο υφυπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη «δικό μας παιδί, Τριπολίτη και συνάδελφο» και διατρανώνει την πεποίθηση ότι ο κ. Βλάσης θα είναι συμπαραστάτης στο «άλμα προς τα εμπρός» που επιχειρεί ο Δήμος Τρίπολης.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητέ Κώστα,

Είμαι βέβαιος ότι επιθυμείς να μιλάμε πάντα στον ενικό της φιλίας και της αλληλοεκτίμησης, ότι προτιμάς την ονομαστική προσφώνηση, έτσι όπως θέλουμε να  απευθυνόμαστε εμείς σε ένα δικό μας παιδί, σε ένα παιδί της Τρίπολης, και εσύ σε μας, τους συμπατριώτες και συμπολίτες σου. Σε αυτό το παιδί, σε αυτόν τον Τριπολίτη και συνάδελφο, απευθύνω θερμά και από καρδιάς συγχαρητήρια για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων, καθήκοντα που αναφέρονται σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό και ευαίσθητο τομέα, όπως είναι ο Απόδημος Ελληνισμός. Του Ελληνισμού αυτού εξέχον τμήμα είναι οι Απόδημοι Αρκάδες, οι οποίοι πάντοτε νοιάζονται για να προσφέρουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους (μας).

Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη δική σου διαμεσολάβηση θα έρθουν πιο κοντά μας… Ιδιαίτερα τώρα, που η Ελλάδα ολόκληρη και η Τρίπολη ιδιαιτέρως ετοιμάζονται για τον εορτασμό – αναστοχασμό της εθνικής παλιγγενεσίας, ιδιαίτερα τώρα που ο Δήμος Τρίπολης επιχειρεί άλμα προς τα μπρος. Σε αυτή την προσπάθεια μας σε περιμένουμε συμπαραστάτη.

Ευχές για προσωπική υγεία και επιτυχία, για οικογενειακή ευτυχία, βεβαιότητα για αδιάλειπτη και άριστη συνεργασία για το καλό της Τρίπολης και της Αρκαδίας γενικότερα.

Με εκτίμηση 

Κώστας Τζιούμης
Δήμαρχος Τρίπολης


3 Σχόλια

Ούτε τα προσχήματα .Δήμαρχο πασόκο , δυο βουλευτές πασοκους .Καλα τα καταφέραμε στην Τρίπολη .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.