Λυκουρέντζος: Ο ΕΛΓΑ ενισχύει με πράξεις τη σχέση εμπιστοσύνης με τους αγρότες

Λυκουρέντζος: Ο ΕΛΓΑ ενισχύει με πράξεις τη σχέση εμπιστοσύνης με τους αγρότες

Δεκέμβριος 11, 2019 - 11:44
11 σχόλια

Αποζημιώσεις ύψους άνω των 15 εκατ. ευρώ καταβάλλει στους δικαιούχους αγρότες ο ΕΛΓ. Ο νέος διοικητής του οργανισμού Ανδρέας Λυκουρέντζος με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι η νέα διοίκηση του οργανισμού ενισχύει με πράξεις τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους αγρότες και στον ΕΛΓΑ:

«Αποζημιώσεις ύψους 15.147.157 ευρώ καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, σε 60.495 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι ήδη ενημερώνονται με την αποστολή μηνυμάτων SMS στα κινητά τους τηλέφωνα. Η πληρωμή αυτή αφορά κυρίως καταβολή του υπολοίπου 10% των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής για το έτος ζημιάς 2018 και για το πρώτο τρίμηνο του 2019 καθώς και αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου του ίδιου χρονικού διαστήματος. Η νέα διοίκηση του οργανισμού ενισχύει με πράξεις τη σχέση εμπιστοσύνης του ΕΛ.Γ.Α. με τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, μακριά από ανέφικτες υποσχέσεις και ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις».


11 Σχόλια

Αν και το ποσοστό τον αστέγων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί δραματικά λόγο χρεοκοπίας «Άριστε» Αρκά ακόμα δεν έχουμε πιάσει το ποσοστό π.χ. της Μεγάλης Βρετάνιας. Επειδή βέβαια θατσερίζει ο Κυριάκος με ύφος μάλιστα δέκα καρδιναλίων, πιθανότατα να τους φτάσουμε του Άγγλους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι βλέπεις που οι φιλελέδες έχουν την Μεγάλη Βρετανία και την παρουσιάζουν σαν μια χώρα πρότυπο, σαν μια χώρα που πρέπει να μιμηθούμε τρομάρα τους!

Μάλιστα..."από την.πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ και σου απαντώ " ευχαριστώ,δεν καπνίζω " ...αριστερές αμπελοφιλοσοφίες. Πήγαινε στις πρώην δημοκρατίες ( τρομάρα τους ) της ΕΣΣΔ να περάσεις καλύτερα.

Γεια σου observer άρχοντα ,ποτέ να μην γεράσεις !!!Στους φιλελε να σε έχουμε τον κλόουν να μας κανείς !!!

Και αν πονάς και αν δίψας θα γράψεις ιστορία , Μαζί με τον Παυλαρα μας ζήτω η Νέα Δημοκρατία , Με Γουρλωματη αρχηγό και ολους τους φιλελεδες Ένα πρωί θα τρως και εσυ με αυτούς τους κουραμπιέδες ! Γεια σου observer αρχηγέ της Τρίπολης καμάρι , Με τον Κυριακο αρχηγό ούτε ο Μακρόν σε πιάνει !

Ή χάθηκε ή κόπηκε το πρώτο μου σχόλιο για τον “Άριστο” Αρκά. Το επαναλαμβάνω στην περίπτωση που χάθηκε. Η σχέση εμπιστοσύνης με τους αγρότες θα είναι επιπέδου Novartis;

16:24 αριστερές αμπελοφιλοσοφιές ε; Αλλά ξεχασα! Ότι δεν έχει πει ο Μπογδάνος….. άντε βαριά βαριά ο Άδωνης, είναι αμπελοφιλοσοφίες. https://www.documentonews.gr/article/mia-xristoygenniatikh-kraygh-toy-banksy-gia-toys-astegoys-video

Είναι γνωστό ότι η συλλογικότητα STOIXOS χρήζει προστασίας και την έχει πλουσιοπάροχα. Αλλους η εκκλησία, άλλους το δημόσιο...

Και θα έρχεσαι στα Τσιπιανα ,θα πίνουμε κρασάκι , και ώρες ατέλειωτες θα λες ,ο για τον Μητσοτακη , Και θα μιλάς και με μαγκιά μαζί με τον Παυλάκη , Που έχετε λατρεία και οι 2 για τον Αδωνακη , γεια σου ρε observer γίγαντα του κόμματος στολίδι, πριν τα Χριστούγεννα και εσυ θα παρεις δαχτυλίδι ,γιατί έχεις μαγκιά καλή μιλάς σαν τραμπουκακι και είσαι φτυστός Ρε μάγκα μου με τον Μειμαρακη !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.