Farelli: Όταν ο καφές γίνεται λατρεία (pics)

Farelli: Όταν ο καφές γίνεται λατρεία (pics)

Δεκέμβριος 11, 2019 - 10:00
7 σχόλια

«Με πολλές διακρίσεις στον χώρο του καφέ προσφέρουμε στον καταναλωτή έναν espresso μοναδικής ποιότητας και γεύσης»

Η μοναδικότητα των ποικιλιών του καφέ είναι προϋπόθεση για την  εταιρία farelli που  στόχο έχει να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εκλεκτής ποιότητας καφέδες και όχι μόνο.

Με αφορμή την παρουσία τους στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» οι υπεύθυνοι της εταιρίας μας μιλούν για την συμμετοχή τους εκεί και για τις εντυπώσεις και σχόλια που αποκόμισαν από τους επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες σας.

Η συμμετοχή σε κάθε έκθεση είναι σημαντική, διότι δίνει την δυνατότητα σε κάποιον δυνητικό πελάτη που δεν σε γνωρίζει, να σε μάθει και να δοκιμάσει τα προϊόντα σου, να σου πει την γνώμη του και εσύ να βελτιωθείς μέσα από όλο αυτό το feedback που θα λάβεις.

Τα σχόλια που αποκομίσαμε ήταν θετικά και ενθαρρυντικά, τόσο για τον καφέ μας, όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα  μας.

Πείτε μας για την εταιρία σας, η οποία ιδρύθηκε το 1932. Πώς ξεκίνησε την λειτουργία της και πώς μετά από τόσες δεκαετίες καταφέρνει να επιβιώνει και να εξελίσσεται.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1932 στην Τρίπολη.

Κύρια δραστηριότητα της ήταν η επεξεργασία ελληνικού καφέ.

Με σεβασμό στην τέχνη και την παράδοση του καβουρδίσματος δημιουργούμε εκλεκτό ελληνικό καφέ από τότε.

Είμαστε μια εταιρεία που δεν επαναπαύεται, ακολουθούμε τις εξελίξεις και μεταβαλλόμαστε και εμείς μαζί με το περιβάλλον, για να μπορούμε να επιβιώνουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Έτσι, με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία μας εξελίχθηκε και επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες.

Ποιο το πεδίο δράσης σας και ποια τα προϊόντα που προσφέρετε;

Προμηθεύουμε επιχειρήσεις εστίασης με καφέ και συναφή είδη, καθώς επίσης και με ότι εξοπλισμό μπορεί να χρειαστεί γύρω από αυτόν τον τομέα(μηχανές καφέ espresso, μύλους κοπής καφέ, γρανιτομηχανές, αξεσουάρ μπαρίστα κτλ). Προσεχώς θα λειτουργεί και το eshop μας, όπου θα μπορούμε να δραστηριοποιούμαστε και στο λιανικό εμπόριο. Μερικά από τα προϊόντα μας είναι : ο παραδοσιακός ελληνικός καφές σκούρος ή ξανθός, καφές espresso σε διάφορες ποικιλίες, ο καφές φίλτρου, ο ντεκαφεινέ, ο στιγμιαίος και ο αμερικάνικος. Ένα επίσης εξαιρετικό προϊόν της εταιρείας είναι η σοκολάτα, με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο, έχει πλούσια γεύση σοκολάτας και απολαυστικό άρωμα.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και στην παραγωγή συμπυκνωμένων και φυσικών χυμών, ice tea και σιροπιών για καφέ και για κοκτέιλ.

Με έμφαση στα φυσικά συστατικά παράγουμε συμπυκνωμένη Λεμονάδα, συμπυκνωμένο χυμό Λεμόνι-Τζίντζερ, συμπυκνωμένη Βυσσινάδα και συμπυκνωμένο χυμό Φράουλα-Ρόδι.

Παράγουμε επίσης, φυσικούς χυμούς σε 4 απολαυστικές γεύσεις : Μήλο, Ρόδι, Μήλο–Ρόδι και Μήλο-Μύρτιλο.

Με χυμό μήλων(ΠΟΠ) Τριπόλεως πιλαφά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη και χωρίς χρωστικές.

Σε μια εποχή που ο καφές έχει γίνει «λατρεία», πώς η farelli καταφέρνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών.

Κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός, για αυτό προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του όσο καλύτερα γίνεται. Ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη μας και αφού έχει δοκιμάσει ανάμεσα σε αρκετά χαρμάνια καφέ επιλέγει αυτό, το οποίο τον ικανοποιεί περισσότερο. Έχουμε την δυνατότητα ακόμα και να του φτιάξουμε τον δικό του καφέ, με την δική του επωνυμία επάνω στην συσκευασία.

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και προσφέρουμε υπηρεσίες και μετά την πώληση των προϊόντων μας. Όταν μας χρειαστεί ο πελάτης είμαστε πάντα εκεί. Σε μία βλάβη για παράδειγμα γίνεται άμεση αντικατάσταση του εξοπλισμού έως ότου επισκευαστεί η βλάβη, για να μπορεί η επιχείρηση να λειτουργεί κανονικά στο διάστημα της επισκευής.

Ποια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δικού σας Espresso;

Ο δικός μας Espresso έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διότι εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε προσεκτικά διαλεκτούς κόκκους καφέ από εκλεκτές ποικιλίες, κατευθείαν από φάρμες της νότιας και κεντρικής Αμερικής καθώς και από φάρμες της Αφρικής. Το καβούρδισμα γίνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το αποτέλεσμα είναι ένας καφές που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα με την γευστική απόλαυση. Το άρωμα του είναι μοναδικό και η γεύση του πλούσια.

Τέλος, να μας πείτε πώς κάποιος μπορεί να σας γνωρίσει καλύτερα, να συνεργαστεί μαζί σας και φυσικά να δοκιμάσει τα προϊόντα σας.

Όποιος θέλει μπορεί να μας επισκεφτεί στο χώρο που διαθέτουμε στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, στον τρίτο διάδρομο. Θα ήταν χαρά μας να έρθει στον χώρο μας και να μας γνωρίσει καλύτερα. Μπορεί να μας καλέσει στο 2710 243502 ή να μας στείλει ένα email στο coffee@farelli.gr και να το κανονίσουμε. Εκεί, θα έχει τη δυνατότητα τόσο να δοκιμάσει τα προϊόντα μας, όσο και να δει την διαδικασία παραγωγής του καφέ σε όλα τα στάδια της.

Ωστόσο εάν κάποιος δεν μπορεί να έρθει στον χώρο μας διαθέτουμε έμπειρους πωλητές που μπορούν να τον επισκεφτούν στο χώρο του, ώστε να μπορέσει να γνωρίσει και να δοκιμάσει τα προϊόντα μας.

Επίσης, μπορεί κάποιος να αντλήσει τις πληροφορίες που θέλει μέσα από το site μας www.farelli.gr

 


7 Σχόλια

FARELLI απλά καφεδάρα αλλά και οι χυμοί το κάτι άλλο... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. (ΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ)

Μια εταιρεία με εξυπηρετικους, χαμογελαστους υπαλλήλους. Ο καφές είναι εξαιρετικός!!! Συγχαρητήρια!!!!!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην εταιρεία farelli για τα προϊόντα της και την καθαρά Ελληνική ταυτότητα της. Είναι μεγάλο κατόρθωμα για την Αρκαδία να έχει τέτοιες καινοτόμες και υγιείς επιχειρήσεις με δραστήριους ιδιοκτήτες . Θα πρέπει όλοι οι Αρκάδες να στηρίζουν τέτοιες επιχειρήσεις που μέσα στην κρίση αυτές επιβιώνουν αλλά και αναπτύσσονται. Συγχαρητήρια και συνεχίστε με αυτήν την προσήλωση που ξεκινήσατε για να χαράξετε ένα λαμπρό μέλλον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.