Γεννηματά: Σημίτης, Παπανδρέου και Βενιζέλος πληρούν τα κριτήρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Γεννηματά: Σημίτης, Παπανδρέου και Βενιζέλος πληρούν τα κριτήρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Δεκέμβριος 10, 2019 - 18:17
2 σχόλια

«Είμαι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και γι’ αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι’ αυτή την θέση, γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα».

Αυτή ήταν η απάντηση της προέδρου του ΠαΣοΚ Φώφης Γεννηματά σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Οι ίδιοι κι ίδιοι στο πολιτικό προσκήνιο για πάρα πολλά χρόνια. Πως να πάρει επάνω του αυτός ο τόπος όταν υπάρχει αυτό το κατεστημένο ένθεν κι ένθεν. Μια ζωή αγκριωμένοι στον κρατικό κουρβανά. ΄΄Οτι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Τι άλλο να περιμένεις από κουρασμένους και στιμένους σαν λεμονόκουπες ; Αυτοί θα φέρουν πρόοδο και προκοπή; Ξέχασα να αναφέρω πως είναι προοδευτικοί........................................................

Μόνο η Φώφη (επάγγελμα Γεννηματά) θα έβαζε στην ίδια φράση με Σημίτη Βενιζέλο τον Τζέφρι Παπαντρέος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.