Επιβεβλημένο να κάνει νέο ξεκίνημα ο Αστέρας 

Επιβεβλημένο να κάνει νέο ξεκίνημα ο Αστέρας 

Δεκέμβριος 09, 2019 - 22:06
3 σχόλια

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να έχει και μια αλλαγή προπονητή με τον Μίλαν Ράσταβατς να παίρνει την θέση του Μπόρχα Χιμένεθ στον κιτρινομπλέ πάγκο.

Ο πρώτος γύρος τελείωσε με ισοπαλία εντός έδρας για την 12η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ για την αρκαδική ομάδα η οποία συνεχίζει να ψάχνει να βρει τον βηματισμό της και να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα και να ξεφύγει από τα play out.

Οι 12 βαθμοί που έχει ο Αστέρας Τρίπολης συγκεντρώσει έπειτα από 13 αγωνιστικές στην Super League δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ομάδας η οποία μοιάζει να παλεύει με τον ίδιο της τον εαυτό χωρίς όμως να έχει καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση κάτι που ελπίζει πως θα γίνει με τον ερχομό του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Αστέρας Τρίπολης είτε από την διαιτησία, είτε από την δική του αστοχία, είτε από λάθη που πλήρωσε ακριβά στα παιχνίδια του έχασε πολύτιμους βαθμούς πολλούς εξ' αυτών στο γήπεδο του και την έδρα του το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Όλα αυτά λοιπόν ελπίζει και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του στον δεύτερο γύρο ξεκινώντας το δύσκολο και πάλι πρόγραμμα ε τα συνεχόμενα ντέρμπι από το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Ολυμπιακό. 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Aφού ασχοληθήκατε με αριθμούς μάθετε ότι έχουν γίνει 13 και όχι 12 παιχνίδια. Διαφωτιστικό θα ήταν να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα του α' γύρου σε εισιτήρια με μεσο όρο όλων των ομάδων

@ 23:14 προχτές 1304 με Λάρισα τελευταίος της αγωνιστικής. Θα έρθουν οι μεγάλοι νσ το γεμίσουν και θα βελτιωθεί ο μέσος όρος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.