Το φαινόμενο Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Το φαινόμενο Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Δεκέμβριος 09, 2019 - 16:29
7 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου έπειτα από το τέλος της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά το τεράστιας σημασίας διπλό που πέτυχε στον Άγιο Ανδρέα στην αναμέτρηση με το Κορακοβούνι με 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι είναι και πάλι εδώ, ή για τη ακρίβεια δεν έφυγαν ποτέ από τις πρώτες θέσεις και το προσκήνιο του ρετιρέ, δείχνοντας πως συνεχίζουν στον δρόμο του πρωταθλητισμού που έχουν χαράξει από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Το φαινόμενο του Ολυμπιακού Λεωνιδίου πάει κόντρα στα παραδοσιακά τετριμμένα και βασίζεται στην ποιότητα του ρόστερ του, στην εμπειρία, στο ατομικό ταλέντο, στην θέληση αλλά και στον προπονητή του Τάσο Ρεντούλη που έχει δώσει την δική του ταυτότητα στην ομάδα.

Η απάντηση στο είναι μεγάλοι είναι πως είμαστε εδώ, είμαστε ανταγωνιστικοί και τώρα πλέον είμαστε και πάλι πρώτοι στον Ολυμπιακό δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική πως αποτελούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας δεν έχει την πολυτέλεια των προπονήσεων όπως κάνουν σχεδόν όλες οι άλλες ομάδες της κατηγορίας ωστόσο ο Τάσος Ρεντούλης έχει καταφέρει να βρει χημεία μέσα από τους αγώνες, να διαχειριστεί άριστα το έμψυχο δυναμικό του, να δώσει ρόλους στους ποιοτικούς παίχτες που διαθέτει αλλά και να βγάλει μπροστά την προσωπικότητα αυτών που ήρθαν στο Λεωνίδιο για τον Ολυμπιακό, να του προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός δείχνει σοβαρός, δυνατός και ομάδα που ξέρει πως θα πάρει το αποτέλεσμα. Κόντρα στο Κορακοβούνι έφυγε με ένα τεράστιο διπλό κάνοντάς τον και πάλι οδηγό στην κούρσα του πιο ανταγωνιστικού και συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας των τελευταίων ετών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πρώτος ο Ολυμπιακός με 21 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές έχοντας από κάτω του στους 20 βαθμούς τον Ερμή, τον Πανθυρεατικό, την Δημητσάνα και το Λεωνίδιο, με το μπουρλότο στην κορυφή να έχει ανάψει για τα καλά.

Το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Ολυμπιακός Λεωνιδίου κανείς δεν το γνωρίζει πάντως είναι σίγουρο πως αυτή η ομάδα δεν θα τα παρατήσει ποτέ από την κούρσα αυτή και θα παραμείνει μέχρι το φινάλε διεκδικητής της μεγαλύτερης μάχης της Α' Αρκαδίας που βλέπουμε εδώ και χρόνια.

​Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Εχει δώσει την δική του ταυτότητα ο προπονητής...δεν υπάρχει η πολυτέλεια προπονήσεων...εγω ρωτώ...πως εχει δώσει την δικη του ταυτότητα αφού δεν προπονεί την ομάδα;;; Κύριοι μην γράφεται για να γράψεται, γράψτε τα πράγματα με το όνομα τους... ο πρόεδρος να ειναι καλα που εχει βαλει βαθειά το χέρι στην τσέπη κ πληρώνει όλους αυτούς του ποδοσφαιριστές

Παιδιά να είστε αντικειμενικοί,κάνεις προπονητής δεν έχει παίξει ρόλο σε αυτή την ομάδα,ο πρόεδρος βάζει το χέρι στη τσέπη και φέρνει έξι παίκτες από Τρίπολη και Αθήνα που κάνουν διάφορα και αυτό είναι όλο..έχω παρακολουθήσει κάποια ματς της ομάδας και έχω δει ότι αυτοί οι παίκτες κάνουν κουμάντο σε όλα..για να είμαστε αντικειμενικοί

Η μόνη ταυτότητα που έχει δώσει είναι αυτή με τα καραγκιοζιλικια που κάνει κάθε Κυριακή στον πάγκο... Ας είναι καλά ο βαρώνος αλλιώς ούτε για το Μαρί δεν κάνει....

ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ! Γ’ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Κανειιιι κρυοο εκει στην.κορυφη.....μπηκε.και δεκεμβρης παιδιαα λογικοοοοο

Αυτο με το ποιος βαζει το χερι στην τσεπη ........ψαξτο λιγο ..............και ποιος παιζει μεγαλυτερο η μικροτερο ρολο....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.