Ράσταβατς: Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην ομάδα

Ράσταβατς: Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην ομάδα

Δεκέμβριος 08, 2019 - 21:10
7 σχόλια

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του ο Μίλαν Ράσταβατς στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης κάνοντας λόγω για αλλαγές για να βελτιωθεί ο Αστέρας τονίζοντας παράλληλα πως οι κιτρονομπλέ άξιζαν να πάρουν την νίκη από αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά

Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην ομάδα. Αλλά αυτό που μένει είναι στο τέλος είναι ότι δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι από την Λάρισα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ίσως δεν αξίζαμε τη νίκη αλλά θα συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ότι και να κάνετε θα βολοδερνετε και θα πάτε πλευ αουτττττ.χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

@21.21 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΓΑΥΡΕ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ... ΠΑΡΤΟ ΡΕ ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

Αλλάζεις λάμπα, ανάβεις το φως και διαπιστώνεις ότι δεν ανάβει γιατί δεν έφταιγε εκείνη που άλλαξες αλλά το κύκλωμα, ο μηχανισμός. Αυτό έγινε και εδώ.

Ο ΠΑΟΚ θα το πάρει πάλι αήττητος ,και ο χοντρός θα κλαει και ας έχει όλη την κυβέρνηση με το μέρος του

ρε σουργελο ,και ο παοκ να το παρει παλι,που θα το δουμε το μαη αυτο,θα παει απο τα 3 πρωταθληματα στα 4 ,τι να πει μπροστα στον Ολυμπιακο που εχει ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ? ουτε στην αλλη ζωη σου δε θα τον φτασει ,χαχαχαχαχα

Ρε σουργελόπουλε από τα 44 ποσα είναι καθαρά και ποσα είχες πριν το 1997 που έχτισες την χούντα ;από το 2000 και μετά θυμάμαι παρά πολλά με βρώμιες ,με τρομοκρατίες (Ριζούπολη) με cas ,Να είσαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει στα 4 ,θα το κάνει σαν τον γαύρο μετά το 1997 ,ήταν να μην κάνει την αρχή !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.