Ανατροπή στην κορυφή της Ά Αρκαδίας - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ανατροπή στην κορυφή της Ά Αρκαδίας - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Δεκέμβριος 08, 2019 - 16:59
11 σχόλια

Στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της τελευταίας πενταετίας το κοντράστ συναισθημάτων με τις συνεχόμενες εναλλαγές σε κάθε αγωνιστική στην κορυφή και την ουρά της βαθμολογίας δεν περιγράφεται

Η Δημητσάνα κέρδισε τον Ερμή Μελιγούς και τον έπιασε στην βαθμολογία, ο Πανθυρεατικός έχασε βαθμούς στην Τρίπολη για άλλη μία φορά ενώ ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας κερδίζοντας το μαχητικό Κορακοβούνι στην έδρα του.

Α' Αρκαδίας (10η αγωνιστική)

Σάββατο (7/12)

Δόξα Μεγαλόπολης-Μαντινειακός 3-0

Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού 1-0

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Ορχομενός Λεβιδίου 4-0

Κυριακή (8/12)

Δημητσάνα-Ερμής Μελιγούς 1-0

Κορακοβούνι-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-1

Τεγέα-Πανθυρεατικός 1-0

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 21

2. Ερμής Μελιγούς 20

3. Πανθυρεατικός 20

4. Δημητσάνα 20

5. Λεωνίδιο 20

6. Δόξα Μεγαλόπολης 14

7. Μαντινειακός 13

8. Τεγέα 11

9. Κορακοβούνι 11

10. Απόλλωνας Τυρού 8

11. Ορχομενός 7

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Επόμενη αγωνιστική

Μαντινειακός-Ερμής Μελιγούς

Απόλλων Τυρού-Δημητσάνα

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Δόξα Μεγαλόπολης

Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο

Ορχομενός Λεβιδίου-Κορακοβούνι

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Τεγέα

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Σας το ειχα πει πως ο μαναβης με τον μαρινακη της αρκαδιας θα σας γλεντησει...αααα και ακομα ειναι νωρις ερχεται και γεναρης....το νου σας!!

Τα λεφτα ειναι αμετρητα μεγαλε....δεν μασαμεεε κατσε και θα δεις γλεντιαααα

Υπομονή και θα φάτε καλα όλοι σας στην Γούβα μέσα ....και από ΑΣΛ και Ολυμπακο, δεν σας βλέπω καλα, όσοι δεν τα πάτε καλα με τον Γίγαντα της Αρκαδίας θα τρώτε φάπες από εδώ και στο έξης........Θρύλε γερά πρωταθλητής ξανά!!!!!

Δεν έχουμε μόνο λεφτά έχουμε και λίρες και είναι ατελείωτες. Πλέον δεν γεμίζουμε τα κιούπια με λάδι....

Πολυ ησυχια επικρατει...νομιζω πως εχει τρομοκρατηθει ολη η αρκαδια!!

Διαβαζω καθε βδομαδα τα σχολια σας και απορω με το μενος και την αντιπαθεια μερικων. Η ομαδα μου , ο ολυμπιακος , ειναι μια παρεα παιδιων που λογω συνθηκων δουλειας κλπ , δεν κανει προπονησεις και μαζευεται καθε κυριακη να παιξει ενα αγωνα και να το ευχαριστηθει. Δεν υπαρχει συγκριση Λεωνιδιου - Ολυμπιακου με βαση την λειτουργια ως ομαδες αλλα και την ιστορια τους. Παρολαυτα θεωρω οτι , τουλαχιστον απο τον γεναρη οπου εγινα μελος της ομαδας , αξιζουμε και δικαιουμαστε τον σεβασμο ολων με βαση τα αποτελεσματα και τους αριθμους.

Χαρειτε το πρωταθλημα , σεβαστειτε τους κοπους και τον ιδρωτα ολων μας και σταματειστε να μειωνετε την πορεια της ομαδας μου αλλα και τις αποτυχιες αλλων ομαδων της κατηγοριας!! Σημερα ειμαστε εμεις πρωτοι και αυριο καποιος αλλος . Αυτο η μια ολοκληρη χρονια ΄, δεν διαγραφει η μειωνει την ιστορια και την πορεια των μεγαλων ομαδων της κατηγοριας!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.