Βιωματική ομιλία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης

Βιωματική ομιλία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης

Δεκέμβριος 06, 2019 - 12:28
7 σχόλια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου οργανώνει βιωματική ομιλία με θέμα την ενσυναίσθηση και χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης (Γρηγορίου Ε’ 3) στην Τρίπολη.

Ομιλήτρια: Ναντίνα Κουλη

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για το εργαστήρι.

Δηλώσεις συμμετοχής: 6939176306

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Διαγραφή ανεμβολίαστων από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Δράμας αποφάσισε το ΝΠΔΔ. Αυτά είναι βιωματικά όχι οι νερομπογιές!

....κκατόπιν ελέγχων από παιδίατρο που διαπίστωσε εργαστηριακά ποιά παιδιά είναι ολικά ανεμβολίαστα και ποιά μερικά εμβολιασμένα. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν ιατρέ δήμαρχε!

Συμφωνώ με τον 13:39. Έλεγχο σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά για τους εμβολιασμούς. Έχουμε πνιγεί από ψεκασμένους γονείς, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, που συμπεριφέρονται με λογικές μεσαίωνα.

Σωστός και ο 10:23. Τι ακριβώς χορηγεί η ΔΕΥΑΤ; Για ποιο λόγο και με ποιο ποσό;

Επειδή μπορεί να δεχθεί ανταγωνισμό (να γεμίζεις με Βίκο το καζανάκι σου) η εταιρεία μονοπώλιο μοιράζει χρήμα για να κρατήσει τους πελάτες της. Θυμίζω πως οι θηριώδεις επιγραφές στο κλειστό γυμναστήριο με τα καζανάκια να τρέχουν το γάργαρο νερό της, την κρατάνε στην πρώτη θέση της αγοράς των υπηρεσιών της.

Επικύρωσε το ΣτΕ την περυσινή απόφαση του Δήμου Δράμας για απαγίρευση εγγραφής ανεμβολίαστων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς απορρίπτοντας προσφυγή "γονέων". Εδώ γιατρέ, όλα καλά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.