Ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας;

Ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας;

Δεκέμβριος 08, 2019 - 20:32
5 σχόλια

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στη λίστα, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», προστίθεται ακόμα ένα. Αυτό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του ανοίγματός του ΣΥΡΙΖΑ στη δεξαμενή των ψηφοφόρων του κέντρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην κεντροαριστέρα, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκφραστεί θετικά για προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι η απλή αναλογική, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

OH NO!

Γιατί τα σενάρια πάντα έχουν αποτυχημένους πολιτικους; Τώρα ο γιωργάκη νωρίτερα ο Σαμαράς, πιο πριν ο Κωστάκης playstation Καραμανλής. Κάποιον σοβαρό επιτελους θα βάλουμε;

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου η πλειοψηφία ήταν αποτυχημένοι πολιτικοί που ούτε βουλευτές στον χωριό τους δεν είχαν βγει όπως έλεγε και ο Αλέφαντος ,ήταν φενεται στο προγράμμα του Ανδρέα που σκάνε το Σύνταγμα και έκοψε πόκερ εξουσίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η προεδρεία τι χρειάζεται; Τι εξυπηρετεί; Έχει κανένα λόγο ύπαρξης; Έχει αντικείμενο; Ίσα ίσα δημιουργεί περιτά έξοδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.