Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης: Χειρότερη φάρα από τους κυνηγούς δεν υπάρχει

Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης: Χειρότερη φάρα από τους κυνηγούς δεν υπάρχει

Δεκέμβριος 08, 2019 - 15:29
5 σχόλια

Κακοποίηση των ζώων είναι ο βασανισμός, και η κακομεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, όπως επίσης και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ΄ αυτού, όπως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη, ο αποκεφαλισμός, ο ακρωτηριασμός, η αιχμαλωσία κ.ά.

Η προσπάθεια να εμφανιστούν κυνηγοί και κυνήγι ως «διαχειριστές» της φύσης αποτελεί προσπάθεια να κρυφτεί η κακοποίηση ως συμπεριφορά σε ζώα και φύση «το κυνήγι είναι απλώς ένα ανήθικο χόμπι».

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Χειρότερη φαρα από εσάς τους οικολογους του κ___υ δεν υπάρχει.... νούμερα ε νούμερα που έχετε θράσος και μιλάτε.

Δεν ξέρω αν είναι η χειρότερη φάρα οι κυνηγοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι κυνηγοί δεν αφήνουν τα σκυλιά στο δρόμο. Οι φιλόζωοι τα αφήνουν.

Οι φιλόζωοι και λοιποί οικολόγοι τρέχουν μόνο για προσωπικό όφελος επειδή η ζωή τους είναι άδεια ,και πλέον βαζουν τα κατοικίδια πάνω από τον άνθρωπο !Εχουν φαγωθεί με τους κυνηγούς για να μας πουν πως γίνεται και εξαφανίζονται είδη μη θηρεύσιμα όπως τα χελιδόνια ,τα γεράκια ,οι καρδερίνες λούγαρα και αλλά ;Και το μόνο που κάνουν αυτοί οι δυστυχηδες οι οικολόγο φιλόζωοι είναι να απελευθερώνουν είδη όπως τσακάλια αγριόχοιρους φίδια και να κάνουν ζημιά στο οικοσύστημα !!

23:17 Ναι, έχεις δίκιο. Δεν αφήνουν τα σκυλιά στο δρόμο. Τα αφήνουν στα χωράφια, για να μην καρφώνονται

Σωστός ο 12:07. Και το λέω γιατί τυχαίνει να γνωρίζω ανάλογες περιπτώσεις. Αρχίστε τώρα οι δήθεν κυνηγοί τα μπινελίκια γιατί θίχτηκε το εγώ σας..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.