Συλλήψεις, προσαγωγές και τραυματισμοί αστυνομικών στις πορείες για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Συλλήψεις, προσαγωγές και τραυματισμοί αστυνομικών στις πορείες για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Δεκέμβριος 07, 2019 - 10:35
7 σχόλια

Οι χθεσινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου, που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της χώρας, εξελίχθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίστηκαν άμεσα ομάδες ατόμων, που επιχείρησαν να προβούν σε έκνομες ενέργειες και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με ρίψη μολότοφ κ.α. αντικειμένων.

Στην Αθήνα έχουν προσαχθεί συνολικά (50) άτομα, από τα οποία μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί (10). Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Στην Πάτρα έχουν προσαχθεί (19) άτομα, από τα οποία μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί (7). Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. 

Στη Θεσσαλονίκη προσήχθησαν (8) άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν (2).

Δελτίο Τύπου

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Επειδή το νέο δόγμα του Χρυσοχοΐδη αξίζει τα μέγιστα προώθησης, στέλνω σε γνωστούς και φίλους στο εξωτερικό εικόνες ξεγυμνώματος των ταραξιών. Αργότερα θα τους ζητήσουμε πνευματικά δικαιώματα. Τους δίνουμε τα φώτα μας, ας μας δώσουν κι αυτοί το κατιτίς. Ελλαδάρα, αιώνιος φάρος πολιτισμού!!!

@ 15:22 Οι άπλυτοι πιστεύουν ότι δεν θα φανεί. Δεν έχουν ακούσει το έλα πλυμένος.

Μην εμποδίζει κανένας την πρόοδο της χώρας, που θα έρθει μόνο με τον φιλελευθερισμό !Με τον φιλελευθερισμό προόδευσε όλη η Δυτική Ευρώπη !

Μην εμποδίζει κανένας την πρόοδο της χώρας, που θα έρθει μόνο με τον φιλελευθερισμό !Με τον φιλελευθερισμό προόδευσε όλη η Δυτική Ευρώπη !

Οι βρυκόλακες της αναρχοαριστεράς διψούσαν για αίμα αστυνομικών και η αστυνομία προστάτευσε το προσωπικό της και την δημόσια τάξη από τους εγκληματίες με τις μολότωφ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

@18:02 - Ο φιλελευθερισμός εξασφαλίζει την ελευθερία του ατόμου, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα, πράγματι. Από την άλλη αν δεν σου κόβει και πολύ, δεν κάνεις ούτε για τρολ, με οποιοδήποτε σύστημα και αν διαλέξεις.

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, τον Νοέμβριο με 271 βάρκες αποβιβάστηκαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου –βορείου και νοτίου- και την Αλεξανδρούπολη συνολικά 9.660 «προσφυγάκια». Ήτοι, ο ημερήσιος μέσος όρος ήταν 322 «προσφυγάκια», κι αυτό σ’ έναν χειμωνιάτικο μήνα! Βέβαια, και πάλι δεν υπάρχει συνολική εικόνα, καθώς τα «προσφυγάκια» που εισβάλλουν καθ’ ομάδες από τον τρύπιο κι αφύλακτο φράχτη του Έβρου δεν καταγράφονται και κατευθύνονται απευθείας στην Θεσσαλονίκη. Βάλτε άλλους τόσους (περίπου 10.000 το μήνα), για να είστε μέσα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.