Τρίπολη: Απεργούν υπάλληλοι στην τράπεζα Πειραιώς (pics)

Τρίπολη: Απεργούν υπάλληλοι στην τράπεζα Πειραιώς (pics)

Δεκέμβριος 05, 2019 - 09:31
19 σχόλια

Στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος συμμετέχουν υπάλληλοι της τράπεζα Πειραιώς στην Τρίπολη.

Και στα δύο υποκαταστήματα, πλατεία Αγίου Βασιλείου, Ναυπλίου Αλ. Σούτσου, τα ταμεία δεν λειτουργούν, καθώς υπάλληλοι που απεργούν εκτελούν και χρέη ταμία. Τα υποκαταστήματα είναι ανοικτά, απλά υπολειτουργούν αφού τα ταμεία είναι κλειστά.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις με αφορμή τις απολύσεις στο πιστωτικό ίδρυμα.


19 Σχόλια

Εμπρός "σύντροφοι" στον αγώνα για την πλήρη εξαφάνιση ό,τι απέμεινε από τις Τράπεζες. Αν χρειάζονται απολύσεις γιατί να μη γίνουν;;;; Και με βάση την αιτία που γίνονται είναι απόλυτα νόμιμες. Αν δεν εξυγιανθούν οι Τράπεζες δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά και θα κλείσουν όλες. Και φυσικά, θα απολυθούν όλοι....

Φάτε τώρα «εξυγίανση» για να δείτε ποσό όμορφα μοιράζονται τα κέρδη και οι ζημίες σήμερα στην Ελλάδα… και όχι μόνο.

Βρε άσχετε Α.Τ. η τράπεζα Πειραιώς αλλά και όλες οι τράπεζες είναι κερδοφόρες και οι απολύσεις προσχηματικές. Ενημερώσου πρώτα πριν γράψεις τις αερολογίες σου.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ Ο ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ; ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΖΑ!!!!!!!!

Προς τους ξερολες που γουστάρουν τις απολύσεις... βρε μάγκες μου εάν ήσασταν εσείς στη θέση τους τι θα κάνατε? Θα κοιμοσασταν ίσως? Η κακία και η ζήλια σας έχει φαΐ. Κουλη θέλατε πάρτε να έχετε!!! Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας... ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΛΈΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ. Ήρθαν τα δεξιά τομαρια και σκεφτονται μόνο το κεφάλαιο και οχι τους εργαζόμενους.

@13:30 (όχι ό,τι συμφωνώ με τις απολύσεις): Οι τράπεζες είναι κερδοφόρες αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατάνε αχρείαστο προσωπικό. Με την μετάβαση στην ηλεκτρονική τραπεζική που προωθήθηκε με διάφορα νομοσχέδια (δες δικαιολόγηση αφορολόγητου, καπιταλ κοντρολς, μείωση ύψους τιμήματος για αγορά με φυσικό χρήμα, υποχρεωτικότητα POS κλπ) είναι λογικό η πληθώρα των υπαλλήλων να μην είναι χρήσιμη πλέον.

Οι εργατοπατέρες όπως τους λες βρέθηκαν εκεί για έναν λόγο που δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο σας.. ταξική αλληλεγγύη λέγεται . Κάτι τύποι σαν εσάς χαίρονται με τις απολύσεις , θα φέρουν «ανάπτυξη» άλλωστε!! Για κλάματα είστε δυστυχώς.

16,26 οταν κανουν απεργια ,καποιες μερες ακομα και τα καταστηματα (εχουν γινει τετοιες) οι εργατοπατερες γιατι πανε μετα τη διαδηλωση να πιουν το καφεδακι τους στα καφε? εκεινα δεν ειναι καταστηματα να κλεισουν οπως οι αλλοι,η δεν εχουν εργαζομενους? πως το ειπες ? αλληλεγγυη ? μαλιστα μαλιστα ,το αλλο με τον τοτο

17.27 Βλέπεις εσένα το κύριο μέλημα σου είναι ότι πίνουν καφέ μετά την απεργία . Πολύ σοβαρό αντεπιχείρημα , με κόλλησες. στον τοίχο πραγματικά!!ακριβως έτος είναι.. μια απλή πράξη αλληλεγγύης στην απεργία των εργαζομενων είναι, ούτε καπηλεύθηκαν κάτι ούτε τίποτα . Εσένα το πρόβλημα σου όμως προφανώς δεν είναι οι ενδεχόμενες απολύσεις , αλλά το ΚΚΕ και το πάμε που τους λες εργατοπατέρες.. γι αυτό εκρεμμουν πόσες δικές εναντίων τους σου απαντώ.. επειδή είναι χομπίστες μάλλον.. όσο και να το θες κουκουλοφορε η λάσπη σου δεν ποιανει τόπο, περαστικά και πάλι σου εύχομαι!!

νικος.κ ναι λασπη ριχνουμε,ερε τι αλλο θα ακουσουμε αμα λεμετην αληθεια ,αληθεια ολοι οι εργατοπατερες που εχουν περασει κατα καιρους,ΔΕΝ δουλευουν ,αλλα πληρωνονται κανονικα απο τη δουλεια τους,εχεις να μας πεις κατι για αυτο? ολος ο κοσμος το ξερει και το λεει,μηπως το ακους μονο απο μενα τωρα? αντε στο κλουβι σου ρε που θες και να μιλησεις,μιλα με επιχειρηματα μπας και σωσεις τπτ

Το νου σας γυρίζει οξω ο observer με τον Παύλο και τραβάνε το αυτί στους απεργούς γιατί εμποδίζουν την φιλελεύθερη ανάπτυξη του Κυριάκου.

Δημότη όλοι αυτοί που χεροντε με απολύσεις η είναι φραγκοφονιαδες μαυραγορίτες η’ είναι ΑΕΡΓΟΙ που τους δίνει κάθε πρωί 20 ευρώ ο μπαμπάς και αλλά 20 ευρώ η γιαγιά ,δεν έχουν δει ποτέ το βλέμμα των παιδιών τους μολις πας σπίτι με το χαρτί της απόλυσης ,η να φεύγεις το πρωί την ίδια ώρα που πήγαινες για δουλειά για να μην το καταλάβουν τα παιδιά και στεναχωριονται !Σιχαθηκα με την ζηλοφθονία κάποιων συντοπιτών μου !

Κανείς δεν χαίρεται με απολύσεις. Δικαίωμα η απεργία όταν δεν εμποδίζεις τους άλλους να πάνε στην δουλειά τους, όπως συμβαίνει συνήθως στην Αθήνα. Εδώ οι απεργοί ήταν άψογοι. Έξω από το υποκατάστημα για διαμαρτυρία χωρίς να ενοχλούν άλλους εργαζόμενους. Από εκεί και πέρα, αν μια επιχείρηση έχει συρρίκνωση του τζίρου λογικό είναι να διώξει προσωπικό. Όταν διαφοροποιούνται οι υπηρεσίες που προσφέρει και απαιτούν λιγότερο προσωπικό, πάλι το ίδιο. Δεν γίνεται να βάζουν χέρι για τις απολύσεις στις τράπεζες αυτοί που πολεμούν τον καπιταλισμό. Είναι παράλογο.

Ο Παύλο θέλει να πει πως είναι λογικό ένας 45 ή ένας 55 να μένει άνεργος την στιγμή που οι Τράπεζες έχουν φορτώσει τα χρέη τους στους φορολογούμενους και στην Ελλάδα έχουμε 15% με 20% ανεργία. Όπως όλοι ξέρουμε η «αγορά» θα «αυτορρυθμίσει» αυτούς τους ανθρώπους.

Ρε Παύλο ξέρεις τι λες ,η συγκεκριμένη τράπεζα πήρε την αγροτική για ένα ξεροκόμματο , και την τράπεζα Κύπρου ,και ένα σωρό Ευρω από την ανακεφαλαίωση ,αλλά είπαμε αν γινόταν επι Αλέκση θα χτυπιόσουν ,τώρα με τον γουρλωματη είναι καλές και άγιες όλες οι αποφάσεις !!

@17:01 κι άλλος αSTOIXOίωτος. Μάθε πρώτα την ανακεφαλαιοποίηση κάνε μια ανακεφαλαίωση και μετά έλα να μας ξεστραβώσεις βυζανιάρικο του δημοσίου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.