Κονδύλι 1,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Κονδύλι 1,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 04, 2019 - 17:15
6 σχόλια

Σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ανέρχεται το κονδύλιο που προϋπολογίζεται το 2020 για την άσκηση τουριστικής πολιτικής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Οπως τονίστηκε δε, η πιο πάνω πίστωση είναι ανεξάρτητη από το κονδύλι των 2 εκατομμυρίων ευρώ που μέσω ΕΣΠΑ θα διατεθεί το 2020 για την προβολή της Περιφέρειας, κυρίως διαδικτυακά, αλλά και με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις, συνέδρια κ.α.

Οσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα της συμμετοχής σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς και της εν γένει προβολής της Περιφέρειας, οι σχετικές εισηγήσεις προς τον περιφερειάρχη θα γίνονται από 7μελή επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων που είτε χρηματοδοτούν, είτε συμβάλλουν στην τουριστική πολιτική.

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Μην σπαταλάτε τους πόρους σε τέτοιες ενέργειες, για να αυξήσετε την απορροφητικότητα. Οι επαγγελματίες στον τουρισμό πρέπει να έχουν τον τρόπο και να γνωρίζουν πως να προβάλλουν/προωθήσουν τις υπηρεσίες τους, ώστε να προσελκύσουν πελάτες. Θωρακίστε την Πελοπόννησο, αυτή την 4ετία, με σημαντικά έργα υποδομής που τόσο έχει ανάγκη.

Συντηρείστε και βελτιώστε το οδικό δίκτυο. Κινηθείτε στους δρόμους να δείτε σε τι άσχημη κατάσταση βρίσκονται (φθαρμένοι, γεμάτοι σκουπίδια, πνιγμένοι από χόρτα, κλαδιά δέντρων και καταπτώσεις βράχων). Εκτός του ότι είναι πολύ επικίνδυνοι για όλους τους μετακινούμενους, δημιουργούν και μια αρνητική εικόνα και εμπειρία στους τουρίστες, την οποία μεταφέρουν στη χώρα τους. Ακούστε τους ανθρώπους της υπαίθρου, που όσο πάει και λιγοστεύουν, και διευκολύνετε την διαμονή τους στα χωριά και την απασχόλησή τους με την καλλιέργεια της γης.

Διευκολύνετε τους νέους να βρουν εργασία και να παραμείνουν στον τόπο τους. Προτιμείστε τους νέους και παλιούς επαγγελματίες της κάθε περιοχής και όχι «τους ουρανοκατέβατους των Αθηνών και άλλων περιοχών».

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ . ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ MANAGEMENT , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ .

Για τους δρόμους Βοσνίας Βουλγαρίας γραφεις ,η ενδοχώρα άλλων κρατών δεν έχει στρατιές λαθρο να σε ληστεύουν όπως γίνεται στον Έβρο και στα επιβαρημένος νησιά

ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ . ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.