Τι ζήτησαν οι πρόεδροι Βλαχέρνας και Δάρα από τον Τζιούμη

Τι ζήτησαν οι πρόεδροι Βλαχέρνας και Δάρα από τον Τζιούμη

Δεκέμβριος 02, 2019 - 20:30
2 σχόλια

Την Παρασκευή 29/11, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Τρίπολης κ. Τζιούμη με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Βλαχέρνας και Δάρα, για το γνωστό θέμα της απόκτησης των κεραιών (πιάτων) από όλους τους κατοίκους των “λευκών περιοχών”. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και ο Πρόεδρος Κώμης και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Δαραίων.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει στην περιοχή μας και τι ενέργειες έχουν γίνει έως τώρα, καθώς επίσης και για το πως μέχρι σήμερα λύνεται το πρόβλημα, όταν τα κανάλια δεν εκπέμπουν. Ως γνωστόν η περιοχή μας, ανήκει στις “ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ” της Digea και το πρόβλημα αυτό ήρθε να το λύσει ο Νόμος 4563/2018 του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που προβλέπει την επιχορήγηση (μέσω παρόχων Digea και  Cosmote tv) για την προμήθεια κεραιών (τα γνωστά πιάτα) για τους μόνιμους κατοίκους, ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλα τα κανάλια.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, επικοινώνησε με τους αρμοδίους και θα αποστείλει αίτημα για την επίσπευση της τοποθέτησης κεραιών (πιάτων) στις “ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ”, καθώς επίσης και στο να συμπεριληφθούν στην απόφαση και οι επαγγελματίες αλλά και οι παραθεριστές (μη μόνιμοι κάτοικοι)!

Από το vlaxerna.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δήμαρχε στην πρότασή σου να συμπεριλάβεις και όσους δεν πιάνουν σήμα και μέσα στην πόλη. Αυτούς που μένουν πίσω από τις τεράστιες πολυκατοικίες που τα Δημοτικά συμβούλια επέτρεψαν να χτιστούν και να σκεπάσουν τις γειτονιές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.