Εκφράσεις πεζοδρομίου στο ΔΣ Γορτυνίας

Εκφράσεις πεζοδρομίου στο ΔΣ Γορτυνίας

Δεκέμβριος 01, 2019 - 14:15
4 σχόλια

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο ΔΣ Γορτυνίας με αφορμή την τοποθέτηση ενός επιχειρηματία ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε το έργο που έπρεπε και τη φράση του δημοτικού συμβούλου κ. Δημάκου ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή «κοίταζε μόνο το ψητό», κατά τη συζήτηση του θέματος για τις σχάρες ομβρίων στη Βυτίνα.

Η συγκεκριμένη παρατήρηση εξόργισε τον πρώην δήμαρχο κ. Γιαννόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε «αρ@@@» τον δημοτικό σύμβουλο.

Το θέμα σχολίασε με ανάρτησή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

 

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΓΟΡΤΥΝΊΑΣ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ!

Εξοργίστηκα τα μάλα που λένε,(δίχως δυστυχώς να μπορέσω αυτή τη φορά να κρατήσω .. κρυφό τον εκνευρισμό μου αυτόν -αλλα όσο γινόταν κοσμιως,και με ουσιώδη παρέμβαση) όπως και το σύνολο των παρευρεθέντων στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο,όταν ο π.Δήμαρχος Γορτυνίας,...κ.Γιαννοπουλος με εκφράσεις πεζοδρομίου αποκάλεσε δημοτικό σύμβουλο της συμπαράταξης κολοπαιδο!,και ο π.πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βυτιναιος, ορθοπαιδικός ιατρός...κ.Μεγας,τον κ.Δημαρχο αργοσχολο! και τον γράφοντα γραφικό,επειδή ενδιαφέρονταν και ενδιαφέρονται πάντα για το κοινό καλό!,ενώ ο ίδιος,όπως και ο υπόδικος π. Δήμαρχος,ΟΥΔΕΝ έπραξαν τόσες τετραετίες που εκλέγονταν!!
Το συμβούλιο διεκόπη για λίγα λεπτά όπως ήταν λογικό.
Τα σχόλια και κρίση, δικά σας.
Συγχαρητήρια πολλά στον νυν Δήμαρχο για την άψογη στάση του καθ όλη τη διάρκεια του Δ.Σ.,όπως και στον προεδρεύοντα κ. Αποστολόπουλο για την άψογη διεύθυνση της συνεδρίασης.

 


4 Σχόλια

Όταν η γίδα του βοσκού φάει τις ελιές του γείτονα, φταίει η γίδα, η, ο τσοπάνης ; Ο τσοπάνης διεύθυνε, η... κατεύθυνε τις γίδες ;;;

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος με τα πόδια το έγραψε το κείμενο; Δεν του μάθανε στο σχολείο να γράφει ελληνικά για να τον καταλαβαίνει αυτός που θα διαβάσει τα όσα γράφει; Έλεος πια μ' αυτόν τον ανηλεή βιασμό της ελληνικής γραμματικής και γλώσσας. Σας διαβάζουν και νέοι άνθρωποι και τους έχετε στραβώσει στην κυριολεξία! Όσο για τις εκφράσεις που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, τις έχει χρησιμοποιήσει στον "αέρα" μάλιστα και ο καναλάρχης μούφα δημοσιογράφος (Γιατί; Μήπως είναι; Να μας δείξει τα πτυχία της δημοσιογραφίας και σε ποια ένωση ανήκει) της Αρκαδικής στις εκπομπές (για γέλια) που κάνει..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.