Πέταξε τα ρούχα και έγινε «Ο Τσολιάς» της Βυτίνας (vid)

Πέταξε τα ρούχα και έγινε «Ο Τσολιάς» της Βυτίνας (vid)

Νοέμβριος 22, 2019 - 11:03
7 σχόλια

Πρόκειται για τον Δημήτρη Βεργέτη που απο εδώ και πέρα θα τον συναντήσεις ντυμένο με την αρχοντική παραδοσιακή φορεσιά της Αρκαδίας στην επιχειρησή του "Ο Τσολιάς" με χειροποίητα διακοσμητικά δώρα στην κεντρική πλατεία της Βυτίνας Γορτυνίας.

Βίντεο Christos Kintis
 

Video: 

Πέταξε τα ρούχα και έγινε "Ο Τσολιάς" της Βυτίνας


7 Σχόλια

Μια χαρά!

Ωραίος. Είναι και μέσα στην ατμόσφαιρα της εποχής μας: Νέα τουρκοκρατία, 2021, εποικισμός της χώρας μας από το ισλάμ κλπ. Σοφέ Μακρυγιάννη μας έλεγες για την μαγιά που μένει από τον ελληνισμό που τον τρώνε τα θεριά... Νάτη!

Μπράβο ρε πατριώτη,να θυμόμαστε και λίγο από πού κρατάει η σκούφια μας γιατί έτσι όπως πάμε σε λίγο καιρό θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε.

Τι καραγκιοζιλικια κάνει ο άνθρωπος εν έτει 2019 για να πουλήσει τις σαχλαμάρες του

13.11 Κι επίσης τι καραγκιοζιλίκια κάνει κι αυτός που βιντεοσκοπεί, προκειμένου να πλασάρει τη μούρη του. Καλά λένε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα του καραγκιόζη. Κάτι τέτοια βλέπουν. Πάλι καλά δηλαδή που ο τύπος δεν έχει sex shop, γιατί τον έβλεπα σουβλιστό με τίποτα dildos και το grande εικονολήπτη να γίνεται παραγωγός αισθησιακής ταινίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.