Μπουντρούκας: Θα μας πούνε για την ταμπακιέρα από την παράταξη Τατούλη;

Μπουντρούκας: Θα μας πούνε για την ταμπακιέρα από την παράταξη Τατούλη;

Νοέμβριος 22, 2019 - 10:57
4 σχόλια

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" Τατούλη Μπουντρούκα και τα δελτία τύπου-απαντήσεις διαδέχονται το ένα το άλλο.

Σειρά έχει η απάντηση του Γιάννη Μπουντρούκα στο δελτίο τύπου «Νέα Πελοπόννησος»: Τα 30 αργύρια ή 1000 ευρώ του Γιάννη Μπουντρούκα.

Η απάντηση Μπουντρούκα:

ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ!
Κύκλοι από το στενό περιβάλλον του επικεφαλής της 'Πελοποννησιακής Συμμαχίας" Γιάννη Μπουντρούκα σχολίασαν έντονα την ανεπίσημη απάντηση - μέσω κύκλων - που επέλεξε να δώσει η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη στις καταγγελίες Μπουντρούκα για προσπάθεια 'καπελώματος" της έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2019 από την παράταξη του τέως Περιφερειάρχη.

 Ο σχολιασμός ήταν ο εξής: "Κοιτάτε ποιοί μιλάνε για τριάκοντα αργύρια και μισθούς;
 Αυτοί που εννέα ολόκληρα χρόνια έκαναν πάρτι! 
Αυτοί που έκαναν εκλογές μοιράζοντας δημόσιο χρήμα! 
Αυτοί που μοίραζαν υψηλότατους μισθούς στους κολλητούς τους! 
Αυτοί που τα έργα της Περιφέρειας τα είχαν αναγάγει σε οικογενειακή υπόθεση! 
Αυτοί σήμερα έχουν το θράσος να μιλάνε για τριάκοντα αργύρια και μισθούς! Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ντροπή
.Όση λάσπη και να πετάξουν οι "γνωστοί - άγνωστοι" κύκλοι δεν θα κολλήσει τίποτα ούτε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουντρούκα ούτε και στην παράταξή του, επειδή απλά όλοι εμείς οι υποψιασμένοι πολίτες κατοικούμε και εμείς εν τη Ιερουσαλήμ! 

'Άλλωστε αυτοί οι κύριοι  ( και οι κυρίες ) δεν θα έπρεπε να μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. 

Τέλος αυτοί οι κύκλοι του απελθόντος Περιφερειάρχη θα μας πούνε τίποτα για την ταμπακιέρα ή θα συνεχίσουν να πετάνε τη μπάλα στην κερκίδα; 
 Ο κόσμος μας παρακολουθεί και μας κρίνει όλους  τόσο για τους τακτικές που ακολουθούμε όσο και για την παρουσία μας μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Γι αυτό όλοι εμείς στην "Πελοποννησιακή Συμμαχία" κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.Ισχύει άραγε το ίδιο και με τους άλλους ...κύκλους;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ


4 Σχόλια

1ο) Τη ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ μονος σου την πετυχες Γιαννη Μπουντρουκα ; 2ο ) Γιατι απουσιαζες περυσι απο τη διοργανωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO στην ΚΟΡΙΝΘΟ ; Και εμεις στην ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ .......μενουμε και ξερουμε καλα το γιατι . 3ο ) Τα 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ως εννοια σημαινει ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΛΕΦΤΗ ; Οποιος εχει μυγα μυγιαζεται .

Είναι ντροπή να βγαίνει ο Τατούλης και να μας πετάει ότι είναι ο δημιουργός τις Πελοπόννησος EXPO. Ντροπή του για τα κραβγαλαία ψέματα που πετάει. Λίγο σεβασμό για τους ανθρώπους του Επιμελητηρίου που έτρεξαν τόσα χρόνια για να πραγματοποιηθεί αυτός ο Θεσμός και ένας από τους πρωτεργάτες είναι όσο και να μην το θέλουν είναι ο Γιάννης Μπουντρούκας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.