Τρίπολη: Τέσσερις ανήλικοι πίσω από κλοπή σε κατάστημα

Τρίπολη: Τέσσερις ανήλικοι πίσω από κλοπή σε κατάστημα

Νοέμβριος 21, 2019 - 10:18
3 σχόλια

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση  κλοπής σε κατάστημα ημεδαπής, που είχε γίνει την 15/16.10.2019, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, ενώ κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, 46χρονος, 46χρονη και 35χρονη, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας τους.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ρομά

Ρομα οι Γύφτοι;;;;Ξέρω ξερω εσεις οι αριστεροι θα με πειτε φασίστα αλλα πρέπει ρε κωλοπαιδια να μπουν στο σπίτι της Μανας σας να την κλεψουν και να σαπίσουν στο ξυλο να δω μετα τι θα λέτε

@22:16 μην περιμένεις να πουν κάτι οι αριστεροί σε τέτοια περίπτωση. Αυτοί πουλάνε και τη μάνα τους γιατί δεν έχουν αξιοπρέπεια. Θυμήσου τον ''προοδευτικό'' ανώτερο υπάλληλο της ΕΕ που βίασαν και σκότωσαν την κόρη του λαθρομετανάστες και αυτός τους συγχώρεσε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.